marosh Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Gratulky. V první půlce jsem si říkal, že šance na postup není. No ale klaplo Vám to, šulíni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 (upraveno) Gratulace k postupu do skupiny. Škoda ty kaňky na závěr, kdy střídačka Slavie dělala vůči Polákům brečící gesta.... úcta k soupeři by být měla. Obzvláště po zavedeném hvizdu. Upraveno 25. srpna 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 tak aspon ze ten Slovan, hura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 před 10 hodinami, Gustaf napsal: Gratulace k postupu do skupiny. Škoda ty kaňky na závěr, kdy střídačka Slavie dělala vůči Polákům brečící gesta.... úcta k soupeři by být měla. Obzvláště po zavedeném hvizdu. Ano, třeba Šádkovo vytyčený prostředníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Jinak skupina super. Slavná FC Viktoria Plzeň míří jasně za postupem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 před 25 minutami, Dráteník napsal: Ano, třeba Šádkovo vytyčený prostředníček Kdyby po tobě lítaly láhve, kelímky s pivem a zapalovače, tak to uděláš taky. Gesto bylo směrem k těmto dementum nikoliv k soupeři. Nevšiml jsem si toho, že by Poláci něco takového dělali. Dostali hřebík do rakve v podobě gólu v poslední minutě. Prohráli. Tohle bylo navíc, zbytečný a zneuctění soupeře. Tak to vnímám já. Každý soudný člověk ví, každý bod ve skupině se rovná zazraku. Skóre bude strašidelné. Nechápu tvoje rypnuti že slavná FCVP míří za postupem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 To není rýpnutí, to je víra A opravdu si myslím, že Šádek mohle zachovat dekorum a slávistům se vysmát trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Hoši, úroveň. Nehádejte se tu zbytečně. Sešívky budou brousit Balkán...No, holt Konferenční liga není Liga mistrů... To FC Slivovica má zajímavější kluby ve skupině. A ti mí si zatím potrénují, když se budou hrát poháry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 No Slavia nic atraktivního, ale zase to je hratelný. Slovácko aspoň nějaký lepší kluby, ale uvidíme jak výsledkově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Hrozny kluby. Tam musí být ambice je alespoň porazit a jít dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 (upraveno) Rozlosování nic moc- to Kosovo se mi příčí už z principu. Uvidíme, hratelný to je. A zbytek? Mohl bych Gusto vyprávět, pak by sis ty rejpance odpustil ( a to myslím jak ty Poláky tak Sádka ). Upraveno 26. srpna 2022 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Pratele, kupoval jste nekdo v posledni dobe individualne vstupenky na Premier League? Potrebuji to jako darek, nejvice me zajima Chelsea. Na jejich oficialnim webu moc sance neni... Rad bych se vyhnul tem organizovanym zajezdum, aranzma v Londyne si rad udelam sam. Kdysi jsem kupoval vstupenky na Benficu pres Viagogo, sice dorazily, ale dost s nervama na posledni chvili a asi za trojnasobek ceny . Nekdo osobni zkusenost? Pripadne pokud by mi nekdo dokazal dve vstupenky primarne na Stamford Bridge (zvazim i jine moznosti) sehnat, rad se odmenim. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Dementi ve Sparte, podívejte se jak se To dělá. Plzeň: pokokot nových hrajou dobře Slavie: pokokot nových možná o trochu míň ale hrajou taky dobře. Liberec má pokokot nových každýho 1/2 roku a taky slušně hrajou. Sparta má pokokot peněz ale hraje hovno. Zlín hraje furt na hovno, ale to už jsem si zvyknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Ta ukrajinsská krysa nic nepíská!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Sesivky teda těžký 3 body proti Balkánu, ale je to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Včera mě na stadionu dost často jímala zástava pumpy, ale nakonec to dobře dopadlo ( už dlouho jsem neviděl fotbal, naprosto bez taktiky, jen tak pro radost. Byla radost na to koukat, ale už na to nejsem zvyklej :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Fandit fotbalové Spartě a hokejovému Zlínu je stejně příjemné jako hoňka šmirglpapírem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 To jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Darovanému rohu na nohy nekoukej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se