Jump to content

FOTBAL

Guest Ondra

Recommended Posts

před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Hm, moc mi to nejde a úplně nesouhlasím o nejlepším, ale gratulace do Plzně. 

Slavie to fakt pos...a a Sparta je marná.

Mají titul, jsou nejlepší. Tak je to jednoduchý 

před 18 minutami, Gustaf napsal:

Taaaak jsme mistriiiiiiiii no a cooooooo

C6jA029UwAAg3gE.jpg

Gratuluji, díky předem za dodávku chmelového nápoje. BP :)

před 9 hodinami, Dokusan napsal:

Mají titul, jsou nejlepší. Tak je to jednoduchý 

To není, možná u tebe. Šťastnější ano, nejlepší ne. 

Jak šťastnější? Vždyť v nástavbe hrajou vyborne a valcujou soupeře rozdílem třídy. Ten finiš mají super a titul si zaslouží. Sesivky na konci ztratili dech. Ale vždyť je to jedno, 3 tituly akorát a teď trochu zpatky na zem a zase bude o co hrát. Není nutný bejt porad mistr, nějaká výzva je taky potřeba 🙂 

Edited by Frantik

před 2 hodinami, Frantik napsal:

Jak šťastnější? Vždyť v nástavbe hrajou vyborne a valcujou soupeře rozdílem třídy. Ten finiš mají super a titul si zaslouží. Sesivky na konci ztratili dech. Ale vždyť je to jedno, 3 tituly akorát a teď trochu zpatky na zem a zase bude o co hrát. Není nutný bejt porad mistr, nějaká výzva je taky potřeba 🙂 

Já to jako válec nevidím (s náma v Edenu beton a nic moc, Hradec bohužel nenechal hrát - asi naším amaterismem, dva nejlepší hráče..... ).  To, že si to zaslouží mi nějak přes pysk nejde. Bohužel je pravda, že nachystaný na zápas se špičkou jsou takticky nejlíp ze všech a tak titul mají. A bodů maj taky nejvíc a to se počítá.

Holt se Trpiš snad chytne za nos, přestane to v tý bráně točit a začnou se nám vyhejbat zranění. Snad zase za rok.  

Nevyhrajes ligu, kdyz nejsi nejlepsi. Muzes postoupit v playoff, kdyz mas jeden zapas kliku a druhej se ti treba hodne povede. Ale ligu proste musis uhrat. Jestli s "hezkym" fotbalem nebo "ucelovou" hrou, to je jedno. Chyba souperu, ze na tebe nenasli zbran. Gratulace do Plzne !

Sice me to pekne sere, ale taky se pridavam s gratulaci k zaslouzenemu titulu. Kdyz na Plzen nanajdeme dvakrat za sebou recept, tak si titul nezaslouzime. Kor penalta ve vzajemnem zapase v posledni minute. :(  Snad se kluci pouci a pristi sezona bude nase. 

Doufam, ze Viktorka neco v LM uhraje, i kdyz sazet na to nebudu

V 11. 5. 2022 v 21:26, Frantik napsal:

Aspoň si uziju v neděli derby relativně v klidu 🙂 

Ani když o nic nejde, v klidu to není 😂 Zatím je to k nekoukani, naživo fakt bída.

No dopadlo to, jak to dopadlo no 🙂 Spartani lepsi. Tak soustredme se na pristi sezonu 🙂 

Šel jsem z derby rovnou na Rammstein a tam jsem to ze sebe vytřepal.

Edited by Frantik

Neznáte někdo přesnej klíč pro nasazování týmů z jednotlivých lig do pohárů? Nejde mi o české mančafty, ale např. anglické. Jestli to není někde přesně uvedeno ( např. 1-4 LM, 5-7 EL, 8-10 KL )?

Hledal jsem, ale asi špatně.

Před hodinou, TomNguyen napsal:

Diky

Před hodinou, kuncák7 napsal:

Diky

Kdyby jsi jeste nekdy hledal, tak kdyz das primo do google premier league, la liga atd. A das tabulka, tak je to vlevo dle barev oznaceno snad ve vsech ligach. Dole pak legenda.

Screenshot_20220518-125143_Chrome.thumb.jpg.b8dc577304a5688515a5f9a82158fd4d.jpg

Tady priklad pro CR at je to pochopitelnejsi s legendou dole :)

Screenshot_20220518-125529_Chrome.thumb.jpg.348564c03e960863181b5251789c1ed8.jpg

Edited by vojta1

Tak nakonec malé zadostiučinění z poháru, ale v Praze fakt smutek- úplně bez poharu.

Jsem fakt zvedavej na předkola evropských pohárů.