Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V 28. 2. 2024 v 21:04, kuncák7 napsal:

Mate o něco lepší momentální formu. A nase obrana je bohuzel tragická. Doufám, že se do neděle zlepšime.

Vaše obrana byla teď v neděli výborná. Nechápu to, nebe a dudy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohuzel efektivita u ceskych tymu i narodaku je casto nizka, v tom je zasadni rozdil. Nejde o krasu a sance, ale nejak to dotlacit do brany. Sparta sance mela, ale zahazovala jednu za druhou s tim, ze "to nejak vyjde". Sice gol dala, ale pět jich dostala a to byl jeste jeden ofsajd. Je taky otazka, jestli nebylo naivni zkusit hrat s klubem jako je Liverpool otevrenou hru.

Odkaz ke komentáři

Logika pohárů - naše týmy mají gólovou šanci, gol není skoro nikdy, silné týmy jakotřeba ten Live včera v takových šancích dají gol skoro vždycky. A otázka brankářů - je to velmi podobné. V posledních 10 letech byl jen jeden brankář, co držel tým nad vodou a to Kolář ve Slavii, než mu na Rangers rozbili hlavu. Teď je to  u nás všechno jen ligový průměr, to sice stačí na Zlín, Karvinou nebo Liberec, ale do Evropy nemáme superbrankáře.

A kde ho hledat do A týmu. Vaclíka? Hola hola, druhá liga volá? 🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, eloga napsal:

Logika pohárů - naše týmy mají gólovou šanci, gol není skoro nikdy, silné týmy jakotřeba ten Live včera v takových šancích dají gol skoro vždycky. A otázka brankářů - je to velmi podobné. V posledních 10 letech byl jen jeden brankář, co držel tým nad vodou a to Kolář ve Slavii, než mu na Rangers rozbili hlavu. Teď je to  u nás všechno jen ligový průměr, to sice stačí na Zlín, Karvinou nebo Liberec, ale do Evropy nemáme superbrankáře.

A kde ho hledat do A týmu. Vaclíka? Hola hola, druhá liga volá? 🙂

Blbost, české týmy mají letos formu na 1* i když by teď obě dvě pražské S vypadnuly, bude to nejlepší fotbalový rok za X let. A hráče máme teď taky v dobré formě, brankaři Hrubý, Kovář, Staněk a u útočníků je takový přetlak, že některý bude muset Hašek nechat doma.

Odkaz ke komentáři

guzmic

🙂, hele já ti názor neberu, ale nepiš sem "blbost".  Já bych řekl, že sice letos výsledek je slušný, ale zase takový zázrak to není. Brankáři, jestli se Staněk chytne na ME může být ještě lepší, oni ale všichni golmani v klubech a pohárech chytali lépe než případně v A protože klubový tlak není tak psychicky náročný jako právě ME/MS atd. Možná ten Hrubý, ale to jsou jen přání, realita je vždy jiná. Hašek si to vybere, žádný strach. 

Mimochodem, jak píšeš - nejlepší by to bylo v případě, že by doma včera na Letné Sparta uhrálo hratelný výsledek a ne debakl. Takže namlsat se na Turcích ještě není vše.🤠

Odkaz ke komentáři

Útočníka máme jen jednoho- skutecne goloveho a to je Schick. Ostatni v drtive většině ukazují to, co včera Sparta, nejsme špatní, do šance se dostaneme, ale v 95% je z toho nic, bohužel. A pak tu jsou parodie na útočníky, co se berou do repre s vroucím přáním toho, aby se opakovala chvíle Skuhraveho, Kollera a i Lokvence. Golmany bych nezatracoval, tech máme plno výborných, jen si musí v poháru zvyknout na vyšší rychlost a hlavně uplne jinej level kreativity a odvyknout "zapasnickych" vložek nasi ligy. 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, eloga napsal:

guzmic

🙂, hele já ti názor neberu, ale nepiš sem "blbost".  Já bych řekl, že sice letos výsledek je slušný, ale zase takový zázrak to není. Brankáři, jestli se Staněk chytne na ME může být ještě lepší, oni ale všichni golmani v klubech a pohárech chytali lépe než případně v A protože klubový tlak není tak psychicky náročný jako právě ME/MS atd. Možná ten Hrubý, ale to jsou jen přání, realita je vždy jiná. Hašek si to vybere, žádný strach. 

Mimochodem, jak píšeš - nejlepší by to bylo v případě, že by doma včera na Letné Sparta uhrálo hratelný výsledek a ne debakl. Takže namlsat se na Turcích ještě není vše.🤠

Sorry, nemyslel jsem to na tebe nijak útočné, já jsem optimista a fakt se mi český fotbal teď líbí (myslím klubový) na reprezentaci mám opačný názor tam to za mě stojí za hovno, ale nemyslím hráče. Od trenéra nahoru a Hašek je za mě volba nouze...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...