zacik Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července cez vikend budem vo francuzku, som sa tesil ze si pozriem niekde v krcme finale s ucastou francuzov. Fandil som im, ale vcera nemali narok, spanieli im nedali sancu. Som zvedavy ci bude pre nich zapas o bronz zaujimavy, alebo ci k tomu pristupia ako kanada na MS v hokeji
marty87 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Španělsko jede, teď ještě Anglie porazí Messiho a to bude finále. Pak to snad Anglie konečně dá a z Tuchela bude národní hrdina, dostane řád královského impéria Ale nepředbíhejme
kuncák7 Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Pevně doufám v opak a že protěžovaná Anglie pojede domů před finále. A to jsem jí vždycky fandil. 1
Martin JJJ Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Dal jsem to v sázkovce na Argentinu 2-1.... to bylo srandy večer....
pavo_ Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Vááámos Messi je bůh...Anglie si tu otočku za ten Prešov zasloužila
bobi Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Anglie to tím bráněním posrala.
Jone Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července …hlavně ale hezkej zápas: celou dobu napětí, akce; skvěle jsem se bavil. IMHO zatím nejlepší z celého MS
Lucky Lucaso Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července před 21 minutami, Martin JJJ napsal: Dal jsem to v sázkovce na Argentinu 2-1.... to bylo srandy večer.... Tak kolik?
kuncák7 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Paráda a ve finále snad vyhraje zase fotbal.
Frantik Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července (upraveno) Argentina super. Po Egyptě dalši skvěla otočka. Nechápu Anglii, že místo fotbalu začali bránit jako pitomci a mysleli si, ze to vydrží. Hrozná chyba a amatérismus! Upraveno 16. července uživatelem Frantik
Harwey Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července mozu si za to sami, aj s Tuchelom, za kazdu cenu len branit jednogolovy naskok ani nemohlo inak dopadnut vo finale mam troska strach, ze budeme vidiet dost vela kratkych hereckych etud, a hosani sa nebudu sustredit na fotbal
marty87 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Argetina po zásluze vyhrála. Ten Prešovský beton nemá v současném fotbale co dělat.
Jone Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Před hodinou, Frantik napsal: Argentina super. Po Egyptě dalši skvěla otočka. Nechápu Anglii, že místo fotbalu začali bránit jako pitomci a mysleli si, ze to vydrží. Hrozná chyba a amatérismus! …Tuchel si vzal jako studijní materiál náš zápas s JAR 1
Martin JJJ Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 8 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Tak kolik? Jen na kafe, bral jsem 1600 2
honza71 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Za me dobry. Vic jsem si pral finale ARG vs FRA, ale k radosti mi staci, ze tam neni ENG. Nemaj hrdost. Ve chvili, kdy Anglicani vzali k narodnimu tymu zahranicniho trenera, zahodili "odkaz" kolebky tohodle sportu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se