Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

cez vikend budem vo francuzku, som sa tesil ze si pozriem niekde v krcme finale s ucastou francuzov. Fandil som im, ale vcera nemali narok, spanieli im nedali sancu. Som zvedavy ci bude pre nich zapas o bronz zaujimavy, alebo ci k tomu pristupia ako kanada na MS v hokeji

Odesláno

Španělsko jede, teď ještě Anglie porazí Messiho a to bude finále. 

Pak to snad Anglie konečně dá a z Tuchela bude národní hrdina, dostane řád královského impéria🤡

Ale nepředbíhejme 🍿 

Odesláno

Pevně doufám v opak a že protěžovaná Anglie pojede domů před finále. A to jsem jí vždycky fandil.

• Dát hlas 1
Odesláno

…hlavně ale hezkej zápas: celou dobu napětí, akce; skvěle jsem se bavil. IMHO zatím nejlepší z celého MS

Odesláno (upraveno)

Argentina super. Po Egyptě dalši skvěla otočka. Nechápu Anglii, že místo fotbalu začali bránit jako pitomci a mysleli si, ze to vydrží. Hrozná chyba a amatérismus!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

mozu si za to sami, aj s Tuchelom, za kazdu cenu len branit jednogolovy naskok ani nemohlo inak dopadnut

vo finale mam troska strach, ze budeme vidiet dost vela kratkych hereckych etud, a hosani sa nebudu sustredit na fotbal

Odesláno
Před hodinou, Frantik napsal:

Argentina super. Po Egyptě dalši skvěla otočka. Nechápu Anglii, že místo fotbalu začali bránit jako pitomci a mysleli si, ze to vydrží. Hrozná chyba a amatérismus!

…Tuchel si vzal jako studijní materiál náš zápas s JAR🤪

• Haha 1
Odesláno

Za me dobry. Vic jsem si pral finale ARG vs FRA, ale k radosti mi staci, ze tam neni ENG. 

Nemaj hrdost. Ve chvili, kdy Anglicani vzali k narodnimu tymu zahranicniho trenera, zahodili "odkaz" kolebky tohodle sportu. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...