Arthur N. Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 blahopřeji Slávce k postupu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Jsem si myslel, ze to bude naopak. Slavii preji Neapol, to by mohl byt dobrej fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 sešívaný to by šlo a teď reparát s Arsenálem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 sešívaný to by šlo a teď reparát s Arsenálem Ten radši až ve finále :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Alespoň jeden českej mančaft hraje fotbal. Jsem sparťan, ale držel jsem palce a gratuluju a děkuju.Mám to stejně, ale Slávie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 koho by jste přáli Sešívkám v losu? Hratelného soupeře jako je třeba Frankfurt, Zagreb , Krasnodar, Salzburg? Nebo radši zvučné jméno Arsenal, Chelsea, Inter, Valencii, Villareal, Sevilla? Radši vidina dalšího kola nebo vidět silného soupeře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Já tu Neapol, dle mého hratelnej a zároveň atraktivní soupeř. Ano, jsem Slávista :-). Třeba o Salzburgu si myslím, že hratelnej moc není ( kvalitní soupeř a neatraktivní zároveň, každej by se viděl v dalším kole ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 hlavně žádný španěly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 když se dívám na nabídku soupeřů, tak tam není snad nikdo hratelný takže bych volil atraktivního pokud možno nešpanělského, takže Benfica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Teď psal někdo v diskuzi na iDnesu, že už je vyjenaný londýnský klub. Tak jsem zvědav na los. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 hlavně žádný španělyHm, tak jsi to přivolal- Sevilla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Tam chyta Vaclik, ni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Tam chyta Vaclik, ni ?Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 co se dá dělat, tak Sevilla hned, Arsenál až poté... Gloria Dei. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Dneska se zase jednou hrál na Letný fotbal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 To bude zítra v práci s naším jediným sparťanem k nevydržení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Dneska se zase jednou hrál na Letný fotbal...Naprosty souhlas, nahoru dolu, utocne z obou stran, napeti, karty a vyborne odehrane i v deseti. Libilo se mi to!Dockal super navrat a Baros stale i v sedmatriceti velmi platny hrac! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Jojo, vůbec to nebylo špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Na zazraky neverim... jsem zvedavej, jak dlouho to Sparte vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Na zazraky neverim... jsem zvedavej, jak dlouho to Sparte vydrzi Já doufám, že moc dlouho ne .Sparta je pro mě furt soupeř č.1 ( jako správnej Slávista jsem z ní připosránkovanej i teď). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se