Martin JJJ Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 You'll never walk alone, i když jsem to trochu víc přál Barcičce.... Livr udělal kus práce za poslední 2roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Ajax vypada, ze neponechava nic nahode a muze se ve finale tesit na Liverpool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 tak v 70. minute je to mnohem napinavejsi a o postupujicim jeste neni uplne jasno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 tak v 21:49 sem se docela spletl )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Neuveritelne dva dny v Lize mistru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Tak jako ty zápasy v LM včera a dneska to nevymyslíš... Takto to má vypadat, do poslední chvíle drama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Slepice prašivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Já to nedokoukal, ale gól v 90+6? Tam pristaval vrtulník, ze nastavoval 6min? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Hmmmmm, taky jsem šel po půli spát........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Slepice prašivýJá ti dám slepice prašivý pro mě jako fanouška ostrovního fotbalu je to naprosto ideální finále, navíc i dva sympatický týmy...a hlavně kdo se měl furt dokola koukat na španěláky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 (upraveno) Tak ještě anglani v EL a bude vymalováno. No, budou mít v Madridu veselo... Fanoušci Liverpoolu a Tottenhamu při finále LM Upraveno 9. května 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Sasha: Nevim co je na Tottenhamu sympatickyho. Takhle to dal nepujde kamaradde ... Looserpool taky nemusim ale budu mu ve finale fandit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 (upraveno) ten Ajax mi mrzí, kohouty beru jako celkem dobrý zpestření v anglický lize i v pohárech, ale zrovna tady mi tam tak nějak překáží, sice je to lepší než MC, ale když tam anglický klub ve finále je, tak ten Ajax by mi tam seděl líp.Fotbal to je hra.... Upraveno 9. května 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Hm, takže finále LM sama Anglie, finále EL též. Na co koukat a komu fandit? Snad ať Čech tu trofej získá :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Hm, takže finále LM sama Anglie, finále EL též. Na co koukat a komu fandit? Snad ať Čech tu trofej získá :-).Za mě tam je jasno kvůli Kloppovi a Čechovi. Ten první je takovej zábavnej srdcař, kterej umí a druhej je sice divnej pavouk, ale zřejmě chytrej a slušnej kluk a reprezentuje dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Lip bych to nerek, kamo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Za mě tam je jasno kvůli Kloppovi a Čechovi. Ten první je takovej zábavnej srdcař, kterej umí a druhej je sice divnej pavouk, ale zřejmě chytrej a slušnej kluk a reprezentuje dobře.Joo, mám to podobně. Tohle zdůvodnění beru :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Ten první je jasný, Liverpool vyhraje a i jim to přeju a druhý je taky jasný, Čech bude mít holt smůlu, Blues si to doufám nenechají sebrat. Když už je ta letošní sezona taková bídná, tak alespoň tu EL dáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Neblazni. My potrebujeme vyhrat , uz takhle mame psychiku na bodu mrazu po poslednich kolech.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Tottenham ještě nikdy nic nevyhrál tak by mohl, aby se mu dělostřelci nesmáli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se