Bells Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Neblazni. My potrebujeme vyhrat , uz takhle mame psychiku na bodu mrazu po poslednich kolech.... No u nás to taky není žádný řev, ono vůbec poslední roky to mám jako fanoušek docela těžké, jeden průšvih za druhým, hráči pryč, trenéři jak na houpačce, teď na 99% zákaz přestupů, Eden taky půjde pryč, se to pomalu rozpadá, tak alespoň něco musí potěšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Tak snad o titulu u nás rozhodnuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 gratulace sešívkám:(, titul si letos zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Kez by bylo. Upraveno 12. května 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Pecka. Plzeň přijela nesmyslne bránit a nakonec to vyšlo :-) Upraveno 12. května 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Njn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Sparta je stejně lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Sparta je stejně lepší. Urco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Sparta je stejně lepší. Dycky nejlepčí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Ja teda dneska na stadaku pekne trnul, ale snad je tam patej CZ titul. Ad Sparta me nokdy neprestane bavit tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Ta Bohemka si začíná pěkně koledovat. Takhle půjde do baráže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Jo, smutnej jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibb Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 to Kuncák : nevíš prosím tě, z jakého roku a novin je ten článek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 to Kuncák : nevíš prosím tě, z jakého roku a novin je ten článek ?Zkus napsat Martinovi - Uff, on to sem dával.Jinak, jestli chceš být detektiv, tak hledej :-)))), tolikrát je Slávie dle těhle vět v tý době neporazila :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 To jsou volové ty klokani. Dva fajnový pražský týmy z hlediska old school pohodičky na stadionu, jeden v háji a druhej na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Jak vidíte dneska sešívaný?Mám je jako poslední zápas na tiketu, tak jestli to mám vybrat, nebo počkat. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Jak vidíte dneska sešívaný?Mám je jako poslední zápas na tiketu, tak jestli to mám vybrat, nebo počkat. Odesláno z mého LG-H870 pomocí TapatalkDal bych tam tu 1, já jim věřím. Jsem ale sešívka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 No zeleným o nic nejde, ale právě proto můžou zlobit. Uvidíme. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Vyber to, dostanou naloženo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Vyber to, dostanou naloženo :DAle :-), aby naloženo nedostala Plzeň od famozne hrající Sparty v laufu :-). Jsem na Vas dneska hodně zvědavěj, nechce se mi čekat na zápas se Spartou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se