Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Proste bejt Slavista je celozivotni utrpeni s kratkymi okamziky stesti :-) Pokud rejžáci Slavii nechteji, at tahnou do rejžele. Moc nechapu, ze nas jako potrestaji tim, ze si znici svoji vlastni akvizici, ale budiz. I kdybychom meli spadnout a zkrachovat, tak budu fandit dal a zase se zvednem, no :-)

+1, aspoň si už konečně koupím novej dres (ten s tím rozsypanym čajem si koupit odmítám, do dresu z roku 86 se už asi nikdy nevejdou a ten z 95 je nějakej nekvalitní, už se rozpadá :-)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když ti číňani nebudou sypat peníze do Slavie, tak to možná nebudou dotovat ostatní akvizice... Večer fotbal naši s Anglánem, kukám na to a nikde reklamu na Čínu nevidím, tak možná to bude tak jak to Miloš říkal a už sbalili i reklamní bannery... :-) 

Odkaz ke komentáři

Ja jsem fakt divnej, nejak jsem se nedostal do atmosfery a bral to defakto jako pratelak. Uz jsem nad tim nasim narodakem asi zlomil hul. Emoce proti SKS s Dortmundem nebo Kluzi tak na 20%... :(

Ale objektivne paradni zapas. Nejvetsi radost mne ale udelalo selfie s Pavlem. Na zakladce jsem za nej hral na placku za trafackou a v sensible world of soccer jsem ho vzdycky kupoval jako prvniho. Holt asi muj nej fotbalovej vzor, i kdyz nam dluzi tak dva tituly (co on nedal za tutovky). :D

post-24698-0-74714000-1570833749_thumb.jpg

Upraveno uživatelem uff
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak teď čtu, že zápas LM bude na O2 okořeněn hosty - primitiv Vémola a pseudoherec Prachař. Po včerejší zkušenosti s připojením jsem jen rád, že mám lístek a budu mouder od těhle dvou ušetřen.

Odkaz ke komentáři

Tak teď čtu, že zápas LM bude na O2 okořeněn hosty - primitiv Vémola a pseudoherec Prachař. Po včerejší zkušenosti s připojením jsem jen rád, že mám lístek a budu mouder od těhle dvou ušetřen.

Tak už jsem pochopil proč tam je Vemola. Oktagon potřebuje vypromovat zápas Atila vs Vemola co bude 9.11.

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem pochopil proč tam je Vemola. Oktagon potřebuje vypromovat zápas Atila vs Vemola co bude 9.11.

Aha, já tomuhle "sportu" nehovim a nesleduju, jen zaznamenávám, že tohle je "celebrita".

Atmoska dobrá, škoda toho začátku.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...