marosh Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Možná Vás koupí Křéťa, Franto.A zase bude pohoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Nebo Kellner vole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Nebo Bert, treba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Proste bejt Slavista je celozivotni utrpeni s kratkymi okamziky stesti :-) Pokud rejžáci Slavii nechteji, at tahnou do rejžele. Moc nechapu, ze nas jako potrestaji tim, ze si znici svoji vlastni akvizici, ale budiz. I kdybychom meli spadnout a zkrachovat, tak budu fandit dal a zase se zvednem, no :-)+1, aspoň si už konečně koupím novej dres (ten s tím rozsypanym čajem si koupit odmítám, do dresu z roku 86 se už asi nikdy nevejdou a ten z 95 je nějakej nekvalitní, už se rozpadá :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Když ti číňani nebudou sypat peníze do Slavie, tak to možná nebudou dotovat ostatní akvizice... Večer fotbal naši s Anglánem, kukám na to a nikde reklamu na Čínu nevidím, tak možná to bude tak jak to Miloš říkal a už sbalili i reklamní bannery... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Pecka, zaprvé se mi to dneska líbí a zadruhé sem tomu Ondráškovi přál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Pískej konec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Jen čumím, oni i fotbal hrát umějí, když se jim chce. Super výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 (upraveno) Ja jsem fakt divnej, nejak jsem se nedostal do atmosfery a bral to defakto jako pratelak. Uz jsem nad tim nasim narodakem asi zlomil hul. Emoce proti SKS s Dortmundem nebo Kluzi tak na 20%... Ale objektivne paradni zapas. Nejvetsi radost mne ale udelalo selfie s Pavlem. Na zakladce jsem za nej hral na placku za trafackou a v sensible world of soccer jsem ho vzdycky kupoval jako prvniho. Holt asi muj nej fotbalovej vzor, i kdyz nam dluzi tak dva tituly (co on nedal za tutovky). Upraveno 11. října 2019 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Kuka?! Mít toho paliče za vzora? No, dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Do Teplic na Spartu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 To si opravdu nekdo mysli, ze Slavia muze hrat s Barcelonou vyrovnany zapas???:-) Snad jsem narazil, ze i vyhrat:-). Nic proti Slavii vubec ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Uvidíme zítra.Taky nikdo nevěřil, že můžeme porazit Anglii a stalo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Tak teď čtu, že zápas LM bude na O2 okořeněn hosty - primitiv Vémola a pseudoherec Prachař. Po včerejší zkušenosti s připojením jsem jen rád, že mám lístek a budu mouder od těhle dvou ušetřen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Kde dnes Slávie na internetu? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 udelej si registraci u sázkovky chance.cz budou mít taky přenos. nebo ještě tipsport . Registrace je free Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Tak teď čtu, že zápas LM bude na O2 okořeněn hosty - primitiv Vémola a pseudoherec Prachař. Po včerejší zkušenosti s připojením jsem jen rád, že mám lístek a budu mouder od těhle dvou ušetřen.Tak už jsem pochopil proč tam je Vemola. Oktagon potřebuje vypromovat zápas Atila vs Vemola co bude 9.11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 udelej si registraci u sázkovky chance.cz budou mít taky přenos. nebo ještě tipsport . Registrace je freeJses si jistej streamem na tipsporrtu..? Ja tady nic nevidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Fast@furious ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 (upraveno) Tak už jsem pochopil proč tam je Vemola. Oktagon potřebuje vypromovat zápas Atila vs Vemola co bude 9.11.Aha, já tomuhle "sportu" nehovim a nesleduju, jen zaznamenávám, že tohle je "celebrita".Atmoska dobrá, škoda toho začátku. Upraveno 23. října 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se