Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slávka nakonec vyhrála, ale furt se ukazuje, že bez nějakého alespoň průměrného kanonýra to fakt nepůjde. A tím Tecl není ani náhodou. 

Odesláno

Vzdyt se Standa nedostal ani na hriste. Navic je to snad jedinej hattrick letosni ligy. :)

Tady bych se spis oprel do Musy, od nej jsem cekal obecne vic. 

Odesláno
V 30. 10. 2020 v 19:40, uff napsal:

Vzdyt se Standa nedostal ani na hriste. Navic je to snad jedinej hattrick letosni ligy. :)

Tady bych se spis oprel do Musy, od nej jsem cekal obecne vic. 

Myslím všeobecně. A Musa dostává na můj vkus málo prostoru. 

Jinak, dnes jako obvykle, nerviky. A počítám že až do konce. Ale snad to zase klapne za 3 body. 

Odesláno

Prvnich 15-20 minut jsem Spartu videl na bura.
Nechci bejt prehnanej optimista, preci jen, jsme v pulce a furt muze jeste padnout dost golu, ale docela si zacali verit a ve vapne Celticu jim to celkem jde.

Tak uvidime, co bude dal....

Odesláno
Před hodinou, bandicoot napsal:

Spartaaaa!!! Kdo by to byl řek, co? Kde seš, maroshi?

Přesněééé! Kde jsi Maroshi? Tohle byl zápas, jak má být, teď už jen udělat to samé v Plísni a bude fotbalovej svět zase v pořádku.  A děkuju klukům sparťanským za odvedenou práci!

Odesláno

Ja vim, Martas. Ja mam toho Tecla radsi jak Musu, ale nakonec to do utoku vidim na jednoho benjaminka... 

Kdyby jsme neco hrali v Beersheva, tak uz jsme skoro postoupili. Skoda, preskoda! 

Odesláno
V 6. 11. 2020 v 6:58, marosh napsal:

Já byl včera večer už v horizontu...
Nějak bych tu výhru nepřeceňoval. Celtic byl tragický.

V zrcadle dnešního poločasu prorocka slova. 

Odesláno

Já se na tu Spartu fakt jednou v..seru a bude.

Ještě, že mě aspoň ten Zlín včera potěšil.

Odesláno

Hlavne mi po dnesku dava smysl tabulka. Prazska S na cela, VP pekne do EL. Uz bych to kvuli COVIDu zejtra ukoncil nez zase rival z Letny spadne dolu... :))

Odesláno
Právě teď, Martin JJJ napsal:

Sledujete někdo fotbiš GER-CZE???

Pavlenka dobře... naproti tomu béčko Němců bysme mohli nějak udolat... no ještě druhý poločas, tak uvidíme jestli se ty naše kopačky zmátoří... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...