Frantik Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 No po te penalte sem uz nedoufal, ale Sesivky to paradne zalepili Jdu spát!
kuncák7 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 Slávka nakonec vyhrála, ale furt se ukazuje, že bez nějakého alespoň průměrného kanonýra to fakt nepůjde. A tím Tecl není ani náhodou.
uff Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 Vzdyt se Standa nedostal ani na hriste. Navic je to snad jedinej hattrick letosni ligy. Tady bych se spis oprel do Musy, od nej jsem cekal obecne vic.
kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 V 30. 10. 2020 v 19:40, uff napsal: Vzdyt se Standa nedostal ani na hriste. Navic je to snad jedinej hattrick letosni ligy. Tady bych se spis oprel do Musy, od nej jsem cekal obecne vic. Myslím všeobecně. A Musa dostává na můj vkus málo prostoru. Jinak, dnes jako obvykle, nerviky. A počítám že až do konce. Ale snad to zase klapne za 3 body.
Murphy97 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Prvnich 15-20 minut jsem Spartu videl na bura. Nechci bejt prehnanej optimista, preci jen, jsme v pulce a furt muze jeste padnout dost golu, ale docela si zacali verit a ve vapne Celticu jim to celkem jde. Tak uvidime, co bude dal....
Murphy97 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Hmmm, Karlsson pripravil Julisovi hattrick. Slusny. Tak snad to uz daj.
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Spartaaaa!!! Kdo by to byl řek, co? Kde seš, maroshi?
kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Aspoň nebudete v ty skupině za otloukanka :-)).
Honza.manta Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Před hodinou, bandicoot napsal: Spartaaaa!!! Kdo by to byl řek, co? Kde seš, maroshi? Přesněééé! Kde jsi Maroshi? Tohle byl zápas, jak má být, teď už jen udělat to samé v Plísni a bude fotbalovej svět zase v pořádku. A děkuju klukům sparťanským za odvedenou práci!
uff Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2020 Ja vim, Martas. Ja mam toho Tecla radsi jak Musu, ale nakonec to do utoku vidim na jednoho benjaminka... Kdyby jsme neco hrali v Beersheva, tak uz jsme skoro postoupili. Skoda, preskoda!
marosh Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2020 Já byl včera večer už v horizontu... Nějak bych tu výhru nepřeceňoval. Celtic byl tragický.
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 V 6. 11. 2020 v 6:58, marosh napsal: Já byl včera večer už v horizontu... Nějak bych tu výhru nepřeceňoval. Celtic byl tragický. V zrcadle dnešního poločasu prorocka slova.
guzmic Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Já se na tu Spartu fakt jednou v..seru a bude. Ještě, že mě aspoň ten Zlín včera potěšil.
uff Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Hlavne mi po dnesku dava smysl tabulka. Prazska S na cela, VP pekne do EL. Uz bych to kvuli COVIDu zejtra ukoncil nez zase rival z Letny spadne dolu... :))
Martin JJJ Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Sledujete někdo fotbiš GER-CZE???
Martin JJJ Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Právě teď, Martin JJJ napsal: Sledujete někdo fotbiš GER-CZE??? Pavlenka dobře... naproti tomu béčko Němců bysme mohli nějak udolat... no ještě druhý poločas, tak uvidíme jestli se ty naše kopačky zmátoří...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se