Gustaf Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Ale nebudeme se tu dohadovat.... takže sportu zdar a nakonec vyhraje ten lepší, šťastnější.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 No vždyť jasné. Vedete vole a mate to ve svejch rukách a zaslouženě no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 před 11 hodinami, Gustaf napsal: On se vyjadřoval k rozhodčímu a přímo 2x ho obvinil z úplatků či zaujatosti. Jako že by ho Plzeň zaplatila z kontokorentu nebo jak? Nevím na co si stěžuje, karty směřovaly jen na západ. Nevím, proč se třeba Olyankovi dávat nesmějí... Penalty obě mohli bejt i nemusely. Za mě remíza spravedlivá. Proč z kontokorentu? viktorka je prodána, Ada jen čeká na umístění. Jinou hodnotu mu zaplatí za klub a jinou za mistrovskej klub. neres a neprepinej:) jen di na my slova vzpomen na konci ligy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 před 8 hodinami, vwtyp11 napsal: Proč z kontokorentu? viktorka je prodána, Ada jen čeká na umístění. Jinou hodnotu mu zaplatí za klub a jinou za mistrovskej klub. neres a neprepinej:) jen di na my slova vzpomen na konci ligy No, věř mi, že Viktorka prodána není.... Áda je v prdeli, půjčuje si všude možně....pro kupujícího je lepší koupit tým v krachu, než na výsluní, kdy jeho cena je nejvyšší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 V 3. 5. 2022 v 7:08, Gustaf napsal: No, věř mi, že Viktorka prodána není.... Áda je v prdeli, půjčuje si všude možně....pro kupujícího je lepší koupit tým v krachu, než na výsluní, kdy jeho cena je nejvyšší... Tak ode mě si Ada ještě nepujcil. Na tebe se zeptám kolik ti dluží:) viktorka prodaná je. Nekupuje se tým kterej posledních 10 let zivori na pokraji sestupu, ale tým kterej v poslední dekádě dokázal víc než s+s dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 před 8 hodinami, vwtyp11 napsal: Tak ode mě si Ada ještě nepujcil. Na tebe se zeptám kolik ti dluží:) viktorka prodaná je. Nekupuje se tým kterej posledních 10 let zivori na pokraji sestupu, ale tým kterej v poslední dekádě dokázal víc než s+s dohromady. Ode mně nic...to by si nepomohl. No, tým sice vydělal mraky peněz, ale právě ty zmizely spolu s Paclikem... lepil s nima dluhy,. který mu vznikly obchodováním na Slovensku. Takže rezerva právě na tyto časy není.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Tak Sparta nám v ty Plzni asi moc nepomůže :-((. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 To teda ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Špatenka a zmar. Nula nula nic. ACS trapný výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Snad prvne v zivote jsem se rozhodnul drzet palce Sparte a takhle se mi to vraci... Snad aspon nepukneme se Slovackem, kdyz uz tam beru juniora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 před 58 minutami, kuncák7 napsal: Tak Sparta nám v ty Plzni asi moc nepomůže :-((. Taky není třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 před 17 minutami, uff napsal: Snad aspon nepukneme se Slovackem, kdyz uz tam beru juniora Ale tak mohli by jste nám to pustit, když už,tak už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 To byl zoufalý výkon, hlavně v obraně. Jestli nevyhrají pohár, tak bych se nedivil, kdyby se Vrba balil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 před 15 hodinami, Dráteník napsal: Taky není třeba Bohužel to potřeba bylo, ale nepomohla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Vrbu už vykopli, bo ve Spartě není problém vykopnout trenéra kdykoliv, na to mají svá pravidla v kabině a nějakou skleněnou Rózu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 (upraveno) Asi jste uz videli, ale pekne... https://magazin.aktualne.cz/foto/rozhovor-roman-vondrous-bohemka/r~ba8a82e6c17411eca0d8ac1f6b220ee8 Upraveno 10. května 2022 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 před 11 hodinami, odjinud napsal: Asi jste uz videli, ale pekne... https://magazin.aktualne.cz/foto/rozhovor-roman-vondrous-bohemka/r~ba8a82e6c17411eca0d8ac1f6b220ee8 No vidíš a nakonec se jim to muselo zakázat ( na udání ) jako nepovolenej zábor. K Bohemce tohle patří a patřilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Tak gratulace do Plzně, byli jste letos nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Se připouji s gratulkou Gustlikovi a dalším, kdo fandí Pilsneru...Mistři. My zase za čuráky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Hm, moc mi to nejde a úplně nesouhlasím o nejlepším, ale gratulace do Plzně. Slavie to fakt pos...a a Sparta je marná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se