Gustaf Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 6 minutami, Frantik napsal: Nemůžu si pomoct, ale dobre ta Plzeň, no Jj, těch posledních 20min to ale občas ještě mohli zkusit dopředu. Chápu, že taktika už zněla ubránit výsledek, ale šance na to dát třetí tam byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Hele doma 1 nebo 2:0 a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 3 minutami, Frantik napsal: Hele doma 1 nebo 2:0 a bude No bude to ješte drama....jestli dáme prvního gola my, tak asi cajk.... ale jinak si budu hryzat nehty až k loktům.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 S tou penaltou to bylo obrovsky stesti, ze mohli takhle rychle srovnat. Prestoze jinak nejsem jejich fanda, tak tuhle vyhru jim preju. Nekdo za nas ty evropsky souteze hrat musi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Taky bych jim pogratuloval. Zatím to koulej v pohárech dobře a snad jim to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Tak ta červená byla dobrá! Snad jednou také na našich trávnících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Rozhodčí v zápase Slávie https://twitter.com/bielsistacz/status/1555256009991626752?t=XMFEFS38VZby60KBW16wWw&s=19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 To jo Ale je to tam……..zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Já jsem se díval na FCS a bylo vidět, že v Turecku je to střet s realitou.... Uvidíme co doma vymyslí, 3:0 je dost, ale furt to není ztracené. Navíc Turci jsou schopní hrát topku anebo se rozhádat v 10minutě a podělat zápas... Takže tam nějakou šanci vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 10 minutami, Martin JJJ napsal: Já jsem se díval na FCS a bylo vidět, že v Turecku je to střet s realitou.... Uvidíme co doma vymyslí, 3:0 je dost, ale furt to není ztracené. Navíc Turci jsou schopní hrát topku anebo se rozhádat v 10minutě a podělat zápas... Takže tam nějakou šanci vidím... Bohužel si myslím, že nic neuhrajou, nejsou schopny si kloudne nahrát. Co jim stačí na tu naši okopávánou doma v pohárech těžce narazí na realitu. Slavie to má naopak, v pohárech teď hrála s tou legií docela slušně, ale nastoupit takhle v lize, tak je každej za půl hodiny okope jak brambor. Zatím mi z toho vychází nejlíp Plzeň a její mix. Bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Před hodinou, kuncák7 napsal: Bohužel si myslím, že nic neuhrajou, nejsou schopny si kloudne nahrát. Co jim stačí na tu naši okopávánou doma v pohárech těžce narazí na realitu. Slavie to má naopak, v pohárech teď hrála s tou legií docela slušně, ale nastoupit takhle v lize, tak je každej za půl hodiny okope jak brambor. Zatím mi z toho vychází nejlíp Plzeň a její mix. Bohuzel Plzeň bude hrát nakonec LM! Bude to sice haluz ale na to se nikdo neptá… FCS nemá zkušenosti z pohárů, ale mají ještě rezervu v konferenční lize kdyby evropská nevyšla… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 8 hodinami, Martin JJJ napsal: Plzeň bude hrát nakonec LM! Bude to sice haluz ale na to se nikdo neptá… FCS nemá zkušenosti z pohárů, ale mají ještě rezervu v konferenční lize kdyby evropská nevyšla… FCS už nabírala zkušenosti v pohárech loni ( tohle je jen berlička na každej rok ), navíc je to skoro novej tým ( takže z logiky bude zkušenosti sbírat každej rok?) Neříkám, že si pohár nezasloužej, ale tyhle berličky v podobě výmluv, mě vaděj. Za mě je to tak, že buď se snažej o čtvrtej tým do pohárů, kterej něco uhraje, nebo je koeficient na draka. A Plzeň? Ať to hraje, aspoň zase uvidíme, kde je fotbalově Evropa a snad se změní i ta naše okopáváná ( a zjistíme, že tam nemůžeme mít jedenáct běžců, co držej prostor a svedou 50 soubojů za zápas, ale chce to i někoho, kdo umí sehrát, zpracovat míč a nakonec něco vymyslet ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: FCS už nabírala zkušenosti v pohárech loni ( tohle je jen berlička na každej rok ), navíc je to skoro novej tým ( takže z logiky bude zkušenosti sbírat každej rok?) Neříkám, že si pohár nezasloužej, ale tyhle berličky v podobě výmluv, mě vaděj. Za mě je to tak, že buď se snažej o čtvrtej tým do pohárů, kterej něco uhraje, nebo je koeficient na draka. A Plzeň? Ať to hraje, aspoň zase uvidíme, kde je fotbalově Evropa a snad se změní i ta naše okopáváná ( a zjistíme, že tam nemůžeme mít jedenáct běžců, co držej prostor a svedou 50 soubojů za zápas, ale chce to i někoho, kdo umí sehrát, zpracovat míč a nakonec něco vymyslet ). Spíš jsem to myslel, že když vypadnou teď, tak můžou zabojovat v KL! Jako poháry v této fázi předkola už jsou těžké… FCS hraje dobře v lize, minulý rok měli možnost do pohárů, ale vypadli na penalty! Pro hráče je to zkušenost nová… Fenerbachce hraje poháry pravidelně, takže jsou zkušenostma úplně jinde… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Tak nakonec cajk. Typickým bílkovským výsledkem postup do playoff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 No pecka no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Je to táaaaaaaaaaaam....a domu vítězně naladěn Červena modraaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Jo, faul to byl, vyloučen měl bejt..... sakra ale takový cirkus, může fakt dělat jen slávie, ať si vzpomenou na jaro a semifinálový zápas domácího poháru..... tam drželi všichni hubu. Za faul na Ewertona hrozí Cedidlovi dodatečný trest, volá si ho disciplinárka - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Trochu nervy, ale jdeme dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Tvl, jedna střela na branku za zápas a jeden gól. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Je to tam. Taky jsem trochu nervoval, ale dobre Sesivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se