Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Po shlednuti MS v ragby je pro mne chlapsky sport rugby...tym taktika tvrdost ferovovost opravdove monstrozni ale vysportovane postavy videorozhodci ...proste parada cumel.jsem na to z hubou otevrenou. ME ve fotbale ukazalo jasne kam ten sport dosel.(fotbal) preplaceni homomodelove s hereckymi ambicemi... hra o to kde je lepsi betonar, takticke fauly, manyrismus....fuj na to. ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na druhou stranu nemůžeš srovnávat fotbla s rugby. To jaká je většina fotbalistů víme. Já osobně to ale nějak neřeším- pořád lepší homodějskej Ronaldo, kterej umí setsakramentsky dobře kopnout do balónu, než rádoby drsoň, kterej to tak akorát odkopává od brány a umí jen setsakramentsky betonovat. Vždycky jsem se na vrcholný akce tohohle sportu těšil, ale souhlasím, že je to rok od roku horší a horší. Letošní EURO byla fakt bída a utrpení. Nejenom že vyhrál tým, co skoro na turnaji nic neuhrál, ale především se na to povětšinu času nedalo moc koukat. Naštěstí máme zase na dva roky klid :D

No nic, budu muset ještě necelý dva měsíce vydržet a pak si se začátkem sezony NFL spravím chuť.

Odkaz ke komentáři

Jinak fotbal ukrutna nuda, par šanci a zase nulanula :-( Po tomhle Euru už s tímhle priblblym sportem nebudu ztrácet čas.

Moje řeč, včera jsem usnul u finále, to se mi nestalo ani u nudné F1 :lol2: Co to s tím sportem provedli ta sebranka, co to tam vede?

Odkaz ke komentáři

Po shlednuti MS v ragby je pro mne chlapsky sport rugby...tym taktika tvrdost ferovovost opravdove monstrozni ale vysportovane postavy videorozhodci ...proste parada cumel.jsem na to z hubou otevrenou. ME ve fotbale ukazalo jasne kam ten sport dosel.(fotbal) preplaceni homomodelove s hereckymi ambicemi... hra o to kde je lepsi betonar, takticke fauly, manyrismus....fuj na to. ...

Amen. Včera se opět ukázalo, že férovost a respekt se z vrcholového fotbalu naprosto vytratili. Dokud budou fotbalu vládnout peníze, čeká nás stále horší podívaná plná simulací, nátlaků na rozhodčí, zdržování a dalších. 

Odkaz ke komentáři

Futbalu by pomohol časový limit na zakončenie akcie, niečo na spôsob basketbalu a možno aj skrátenie celkového hracieho času. Viem si predstaviť emočné vypätie Ronalda, ale suplovať trénera ešte nemusí, také komické to bolo. Pekný moment v závere, keď si na svojich bývalých zverencov počkal Alex Fergason.

Odkaz ke komentáři

Moc jsem od Slavky necekal, ale ze to tahle po.erou :-(

24 strel, 15 rohu a odjizdej temer vyrazeny, to je spatny.

Jo a zase mam permici, uz 18 sezonu, i kdyz jsem se zaprisahl..... Snad ten Uhrin vi co dela.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...