spineshank Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Tak bohužel. .....někdy je to nezaslouzeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 sem zklamanej....jedná debilni střela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Zapas i vysledek tak nejak dokumentuje cele ME. Muzstev je tam hodne, chce to vratit na 16. Navic, kolik jsme videli opravdu peknych zapasu? 4? 5? Maximalne....Mam fotbal rad, ale na toto ME asi brzy zapomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Pan boh ho potrestal.NOJISTE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Rychle na tohle ME zapomenout- takticky dobry, ale koukat se na to vetsinou nedalo.snizit pocet ucastniku uz nebude politicky mozny, bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 tak nějak....3body stavi na postup,nikdo neútočí tak hnus fotbal a fuj na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Ale odmenil portugalsky narod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Pan boh ho potrestal.NOJISTE!!! Ale odmenil portugalsky narod.NOJISTE! PS:Zadny buh neexistuje. PSS: To neni vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Zase asi rekord. Mistr Evropy nevyhrál ani jeden zápas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Vyhral 2:0 semifinale s Walesem v zakladni hraci dobe.Ale chapu, jak to myslis, take mi to vadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Po shlednuti MS v ragby je pro mne chlapsky sport rugby...tym taktika tvrdost ferovovost opravdove monstrozni ale vysportovane postavy videorozhodci ...proste parada cumel.jsem na to z hubou otevrenou. ME ve fotbale ukazalo jasne kam ten sport dosel.(fotbal) preplaceni homomodelove s hereckymi ambicemi... hra o to kde je lepsi betonar, takticke fauly, manyrismus....fuj na to. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Tak na druhou stranu nemůžeš srovnávat fotbla s rugby. To jaká je většina fotbalistů víme. Já osobně to ale nějak neřeším- pořád lepší homodějskej Ronaldo, kterej umí setsakramentsky dobře kopnout do balónu, než rádoby drsoň, kterej to tak akorát odkopává od brány a umí jen setsakramentsky betonovat. Vždycky jsem se na vrcholný akce tohohle sportu těšil, ale souhlasím, že je to rok od roku horší a horší. Letošní EURO byla fakt bída a utrpení. Nejenom že vyhrál tým, co skoro na turnaji nic neuhrál, ale především se na to povětšinu času nedalo moc koukat. Naštěstí máme zase na dva roky klid No nic, budu muset ještě necelý dva měsíce vydržet a pak si se začátkem sezony NFL spravím chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Jinak fotbal ukrutna nuda, par šanci a zase nulanula :-( Po tomhle Euru už s tímhle priblblym sportem nebudu ztrácet čas. Moje řeč, včera jsem usnul u finále, to se mi nestalo ani u nudné F1 Co to s tím sportem provedli ta sebranka, co to tam vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Po shlednuti MS v ragby je pro mne chlapsky sport rugby...tym taktika tvrdost ferovovost opravdove monstrozni ale vysportovane postavy videorozhodci ...proste parada cumel.jsem na to z hubou otevrenou. ME ve fotbale ukazalo jasne kam ten sport dosel.(fotbal) preplaceni homomodelove s hereckymi ambicemi... hra o to kde je lepsi betonar, takticke fauly, manyrismus....fuj na to. ...Amen. Včera se opět ukázalo, že férovost a respekt se z vrcholového fotbalu naprosto vytratili. Dokud budou fotbalu vládnout peníze, čeká nás stále horší podívaná plná simulací, nátlaků na rozhodčí, zdržování a dalších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Futbalu by pomohol časový limit na zakončenie akcie, niečo na spôsob basketbalu a možno aj skrátenie celkového hracieho času. Viem si predstaviť emočné vypätie Ronalda, ale suplovať trénera ešte nemusí, také komické to bolo. Pekný moment v závere, keď si na svojich bývalých zverencov počkal Alex Fergason. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tak Slavie vstoupila znovu do poharu a ja se tak tesil. Prohra 1-3, ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Tak Slavie vstoupila znovu do poharu a ja se tak tesil. Prohra 1-3, ach jo.Moc jsem od Slavky necekal, ale ze to tahle po.erou :-(24 strel, 15 rohu a odjizdej temer vyrazeny, to je spatny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 sesivky a Luftjarda Tvrdík jak asi budou mít cinani dlouho trpělivost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Moc jsem od Slavky necekal, ale ze to tahle po.erou :-(24 strel, 15 rohu a odjizdej temer vyrazeny, to je spatny.Jo a zase mam permici, uz 18 sezonu, i kdyz jsem se zaprisahl..... Snad ten Uhrin vi co dela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Jo a zase mam permici, uz 18 sezonu, i kdyz jsem se zaprisahl..... Snad ten Uhrin vi co dela.Uhrin, tak to té ujistim ze ten rozhodně neví, co dělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se