uff Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Jojo, kdyby aspon koupili ten stadak. Klub bez stadionu to je taky tragedie i pro dalsi prodej... Jinak super pohadkovej realizacni tym, Chytry, Vesely a Silhavy. Apropo Silhavy se mi zda moc hodnej, potrebujeme nekoho kdo je serve a rozbeha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Na to nych se docela hodil, rikaly moje deti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 A hele, koukám, že fanouškovská histerie proběhla i tady Hoši, nechali jste se moc unést tím, že tentokrát novináři opravdu nic nevěděli a vymýšleli si horem dolem. Opravdu mě mrzí, že se rozšířílo, že výběr trenéra byl amatérský. Přitom to opravdu bylo velmi profesionální a dobře zvládnuté. I já jsem se podrobné info dozvěděl až v pondělí. A proběhlo to fakt dobře. Myslím, že lepší kandidát fakt nebyl. Kozla vůbec nelituju, u něj je to už třetí odmítnutá nabídka na trénování ve velkém klubu, takže tam je něco špatně. Navíc když si chlap s někým podá ruku, tak to má dodržet. Apropo Silhavy se mi zda moc hodnej, potrebujeme nekoho kdo je serve a rozbeha...Člověk, který dělal kapitána ve vícero klubech moc hodný určitě nebude. Že je usměvavý a vstřícný vůči veřejnosti neznamená, že neumí přitvrdit na hráče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Má ale na vše málo času a nad sebou diletanta ( myslím Jardu twitra ). Stejně budem držet palce všichni, jde o Slávii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Ja to zas vidim tak, ze Plzen, Sparta i Liberec ma realne na postup ze druhého mista... Jak zacala lonska kvalifikacni sezona Sparty, ze jo... je to hnus,ale nepostoupí ani jeden( snad je Liberec?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Ten včerejší fotbal neskončil ( ani jeden ) jak jsem jako fanda očekával ( nebo si spíš přál než očekával ). Hlavně škoda toho Liberce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Ten včerejší fotbal neskončil ( ani jeden ) jak jsem jako fanda očekával ( nebo si spíš přál než očekával ). Hlavně škoda toho Liberce.tys snad čekal že Sparta vyhraje? za mne je to v pořádku....jak sem si myslel,tak to vše dopadlo. jen ten libé měl smůlu,no. dostat gola v závěru. Plzeň určitě úspěch, remíza s as Rim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 To ne, ale myslel jsem, že tam něco uhrajou. Jenže pak přišla zpráva, že s nima nejede ani Rosický ( Dočkala jsem tušil ), ne že by to vytrhl, ale dal by jim klid. U Plzně a Liberce jsem si přál výhru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 jj, šetří opory na Zlín...šašci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Divím se optimismu slávistů. Luftjarda doteď zprasil, na co sáhl. Proč by to mělo být v případě Slávie jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 jj, šetří opory na Zlín...šašci Sasci? Ale, to snad ne? Kvality obou muzstev jsou na jine urovni. Myslis, ze ti dva by neco zmohli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Sasci? Ale, to snad ne? Kvality obou muzstev jsou na jine urovni. Myslis, ze ti dva by neco zmohli .Nevymlouvej se Sparťane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Tak zatim to na opakovani jizdy z lonskeho rocniku EL nevypada. Ale "svati" o vikendu prohrali na Arsenalu az golem z penalty v nastavenem case, takze to asi zadny becka nebudou a kdo cekal dobrej vysledek, tak asi spis srdickem fandy, nez rozumem. Ad Luftjarda. Nechapu, proc ho "vsichni" odsuzujete jako manazera. On je imho dokonalej, protoze vzdycky splni zadani, coz je ukol manazera !Ze skomirajici Volarezy udelal (za statni prachy) jako zacinajici manazer prosperujici "polosoukromou" cestovku s modernimi ubytovacimi zarizenimi ! Zbrane ve funkci ministra taky nakupoval s Mirovou pomoci presne podle zadani, jako spravny manazer, aby se partaj nazrala. No a jako sef aerolinek (opet podle zadani) taky snizil jejich oficialni cenu na minimum, aby sikmooky kamosi meli dost prostredku, ktere mohou poslat "bokem" a nemuseli vsechno vysazet ofiko. Takze Jarda je top manazer a jenom do puntiku dela, co mu "sef" zada.Problem tedy neni Jarda, ale vzdycky ten, kdo si ho najima !!! P.S. Nebojte se, neje.lo mi. Ja taky vim, ze je to hnup :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Sasci? Ale, to snad ne? Kvality obou muzstev jsou na jine urovni. Myslis, ze ti dva by neco zmohli . tady nejde o kvalitu mužstev, ale o ten alibismus. Scasnymu jde o flek, tak radši šetří ty dva na Zlín a vysere se na EL. šašek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Myslím, že tento článek (i když je to z blesku), vystihl jak to teď ve Spartě je naprosto přesně. Nákup tragického Kadlece taky nechápu a souhlasit lze prakticky se vším. http://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-pavel-hartman/280658/sparta-potrebuje-sefa-typu-rangnicka-jinak-bude-jen-fackovaci-panak.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Interista Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Neviete náhodou či sa daju ešte zohnať listky na Sparta - Inter? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Nevymlouvej se Sparťane :-)Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 tady nejde o kvalitu mužstev, ale o ten alibismus. Scasnymu jde o flek, tak radši šetří ty dva na Zlín a vysere se na EL. šašek..Tak nic moc v tom Zline . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Jj...pro nás plzeňský je to parádní výsledek. Scasny asi vydrži ve funkci a to je důležitý :D Koukam Rosa zranenej...moc dlouho nevydržel:/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Rosa nevydrzi, ale je to marketingovej tah jak brno, vazne.Me vcera bylo smutno, kdyz jsem videl Latku v libereckym dresu a tu parodii na obranu v nasich dresech. Jeste ted by si Uhrin ml. zaslouzil nakopat do kouli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se