siwi Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Bude to asi nějaká úchylka nebo spíš frustrace z dětsví, ale u digitálek mám pocit, že jich nikdy není dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Z páteční pošty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 tak ty jsou samozřejmě tuze parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Díky......Nemohl jsem je na tom Aukru nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Z páteční poštyOujé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Jedny včera a jedny dneska. Poznáte rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Super !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jedny včera a jedny dneska. Poznáte rozdíl?Electro luminescence x IluminatorJapan x Korea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Pánové, ještě k tomu pískání hodinek při osvětlení - v manuálu k GSHOCK M5610 se výslovně uvádí, že jde o normální jev, způsobený kmitáním elektroluminiscenčního panelu. Nejedná se o závadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 (upraveno) Klasika. Clověk si tak prolézá fórum, slintá nad fotkama od t2, casiotrona nebo siwiho a dostane chuť na nějaké celokovové digitálky ze staré školy. A protože na ebay to z fóra není daleko, nenechal na sebe výsledek dlouho čekat. Jedny dodrbané Casio W-39, které očividně nikdo jiný nechtěl, chudinky. Asi byl odrazující strohý popis prodávajícího, který se dá shrnout takto: ''Jsou pořádně dojebané, ale ještě fungujou.'' Dostal jsem je za vyvolávací cenu 15 Euro + 2 Eura za poštu. Hned jsem taky ze Španělska objednal NOS sklíčko za 22 Euro. To je trochu jiné, než to původní. Za pár dní se mi to všechno sešlo doma. Hodinky vypadaly líp, než jsem čekal, pouzdro i řemínek jsou sice dodrbané, ale tak nějak homogeně, nazval bych to patinou, vůbec mě to neruší. Sklíčko tedy dostalo zabrat pořádně, ale to mi bylo fuk, však už jsem měl připravené nové. Co mi vadilo víc, byl fakt, že se hodinky předbíhaly asi o minutu za den. Ale na tohle jsem myslel taky. V hodinkách je obyčejný a lehce nahraditelný modul 593, který najdeme například i v klasice F-91W, které se mi taky válejí doma. A pokud by se mi doma neválely, tak není problém si je z pár šupů koupit. Tenhle fakt považuju za velký plus těchto kovových digitálek. Dnes jsem se vrhl na plánovanou ''renovaci''. Jako první jsem sundal řemínek a nechal ho pořádně odmočit v jarové vodě, pak dostal pořádně zabrat kartáčem. Trochu mi dalo zabrat hodinky otevřít, ale podařilo se. Vysypat modul, implantát z mých F-91W už byl připraven. a řadě bylo staré sklíčko. Nevěděl jsem, jestli je nějak lepené, nebo jinak upevněné, vytlačit se mi ho nedařilo a na youtube jsem nenašel žádný návod, takže přišla na řadu hrubá síla, přesněji řečeno dva ťukance šroubovákem. A hned bylo jasno, že sklíčko není ani lepené či jinak připevněné. Je v pouzdru jen zatlačené v plastovém rámečku. Nepotřebuje někdo to staré? Nic, co by nešlo rozleštit. Po vyčištění pouzdra přišla na řadu ta (pro mě) nejtěžší operace, rovnoměrně zatlačit do pouzdra sklíčko nové a nerozbít ho při tom. Docela to trvalo, vůbec se mu tam nechtělo a díky absence jakékoliv mechanizece mi to dalo fakt zabrat. Ale povedlo se, pak už jen vevnitř utřít a vyfouknout prach, implantovat modul, zadeklovat, fertig. Myslím, že výsledek stojí za to, aspoň já jsem opravdu spokojený a mám velkou radost z dalších celokovových digi. Sluší jim to! Pak už jen nasadit voňavý řemínek, Seika dolů a Casia na ruku. Konec. Upraveno 18. března 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Super práce, to bych nedal. Jsem strašné nemehlo. Ale Ty hnusné Seika bych už na ruku nedával a prodal je třeba mě :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 filo: jsi zručnej, pěkně prokoukly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 No ty jsou parádní! Navíc k nim budeš mít zcela jistě úplně jiný vztah, než kdybys je jen tak koupil v dobré kondici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Parádní, jen nechápu, jak jsi při tom ještě stíhal fotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Palec hore a klobouk dolů při pohledu na tak skvělou práci! Gratuluju ke krásným hodinkám i zručnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 (upraveno) Diky kluci. Seika zatim prodavat neplanuju, ale clovek nikdy nevi, ze. S tou zrucnosti jste me pobavili, jsem docela nemehlo a uz jsem toho dost znicil, pri pokusu to opravit. Proto se taky poustim jen do veci, u kterych jsem smireny s moznosti destrukce. Foceni behem takovych akci me bavi, jsou to takove male prestavky, kdy si i rozmyslim, co dal, jak na to a tak. Upraveno 18. března 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Tak tomu říkám renovace! Krásná reportáž, díky. Teď už jen rozleštit pouzdro i Jeronima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Hele Filo, samozrejme gratulace k novemu kusu zrucnosti atd., nicmene spis me zajima to "clovek nikdy nevi" Ja myslim ze bychom se nejak dohodnout mohli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Tak tomu říkám renovace! Krásná reportáž, díky. Teď už jen rozleštit pouzdro i Jeronima...mistr Jeronimus pověsil řemeslo na hřebík, ne?! nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se