Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jel jsem na dovolenou...

...Vlastne letel...

...Na letisti jsem se zastavil v obchode...

...A koupil si borecke digitalky...

...Pripadaly mi hrozne zname, skoro nostalgicky... Proste mi pripomnely 80. leta, kdy jsem s podobnymi machroval...

a168w-1.jpg

:thumbsup_anim:

P.S.: Stejne je zanedlouho za par kilo strelim, ale proste jsem je nutne potreboval na tu dovcu, vzdyt to znate...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
Jel jsem na dovolenou...

...Vlastne letel...

...Na letisti jsem se zastavil v obchode...

...A koupil si borecke digitalky...

...Pripadaly mi hrozne zname, skoro nostalgicky... Proste mi pripomnely 80. leta, kdy jsem s podobnymi machroval...

:thumbsup_anim:

P.S.: Stejne je zanedlouho za par kilo strelim, ale proste jsem je nutne potreboval na tu dovcu, vzdyt to znate...

Ty jsou dobrý !!! Čas se zastavil a pak že to nejde

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dnes sa moje portfolio digitalnych hodiniek rozrastlo o Casio PRG-80. Je to poriadny kus železoplastu - este aj Gulfmany sa pri nich zdaju ako "drobne" hodinky :D. Teraz studujem navod a idem ich ponastavovat.

Ale su uzasne...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

pořídil jsem si bomba digi :thumbsup_anim: . no, zase tak extra to není, ale pár zajímavostí nabízejí. jedná se o model casio DB-E30. viz:

http://www.casio-europe.com/euro/watch/col.../db-e30d-1avef/

jsou to obyčejné plasťáky s kovovým tahem..no tahem..působí dost lacině, složenej spíš z takových plíšků...je vidět, že se na výrobě šetřilo a cena tomu odpovídá.

ALE:

-mají solární pohon

-samotný displej a solární články nahoře a dole vypadají dost povedeně vč. plastového vypouklého sklíčka (tak nějak to ve mně evokuje starou televizní obrazovku)..

-jsou to jediný digi co znám, které mají češtinu (a dalších asi 13 řečí) - tzn. dny v týdnu jsou v českých zkratkách vč. diakritiky, databanka (tel. seznam na 30 jmen) umožňuje taky háčky a čárky.

-mají jakýsi počítač dní - zadáte jakékoli datum (i do minulosti) vč. krátké poznámky a zobrazí se počet uplynulých nebo zbývajících dní.

-klasicky 5 budíků vč. snooze

-timer do 24 hodin

-stopky

-světové časy

-full auto podsvětlení - při náklonu se aktivuje pouze v šeru nebo ve tmě. pěkný modrý odstín jako u dřívějších illuminatorů.

přijde mi trochu škoda, že se u nás v obchodech nenabízejí, aspoň jsem si nevšiml, když už mají tu češtinu. vyšly na něco málo přes 600,-

post-5667-1254419671.jpg

post-5667-1254419676.jpg

post-5667-1254419682.jpg

post-5667-1254419694.jpg

Odkaz ke komentáři

Po tom, ako mi svagor znarodnil Casio PRG-80 som si objednal dizajnovo rovnake PAW-1100. S 80-kou su rovnake aj funkciami, akurat maju naviac MultiBand 5 (modul 3043).

casiopaw11002.jpg

casiopaw1100b.jpg

casiopaw11003.jpg

Upraveno uživatelem Jaem
Odkaz ke komentáři

Po tom, ako mi svagor znarodnil Casio PRG-80 som si objednal dizajnovo rovnake PAW-1100. S 80-kou su rovnake aj funkciami, akurat maju naviac MultiBand 5 (modul 3043).

To Jaem:

4.10.2005 som si kupil po hodinkach ALT-6100 s ktorymi som bol nadmieru spokojny hodinky PRG-80. Presne hodinky pre mna. Jedine co mi na nich chyba je "Radio Controlled". O tomto modeli co mas ty som ani netusli a tak som si vcera kupil PRW-2000. Funkciami su podobne, naviac maju R/C, vychod a zapad slnka a dve nezavisle pametove banky na vyskove rekordy a este su o dost tensie. Dizajnovo mi pripadaju PRG-80 lepsie. Je na nich lepsie chraneme sklicko, po styroch rokoch denneho pouzivania nemaju ani skrabanec. PRW-2000 budu urcite za chvilu poskrabane. Len pre zaujimavost, hodinky Casio ALT-6100 som si kupil 12.08.1996, uz nevyzeraju ako nove ale dodnes na nich vsetko funguje !

Odkaz ke komentáři

Udelal jsem si radost digitalkama prodavanyma zde na foru. Zel bohu ma predchozi majitel utlejsi rucku a sehnat novy naramek na Suunta neni jednoduche, tak jsem si pomohl Carbonem od Hirsche. Vysledek mne celkem mile prekvapil. Novy naramek je objednan, ale ani tato verze mi neprijde vyslovene nenositena. Co vam?

post-2827-1255631319.jpg

post-2827-1255631513.jpg

post-2827-1255631527.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...