t2 Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Já bych řekl že něco takovýho jsem tam objevil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Dneska mi přišly výroční GW-5525A. Jsou to moje třetí géčka za měsíc (ty předchozí vždy putovaly dál). Je to jako nákaza, fakt vám děkuju, kamarádi... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Mne dnes dosli GW-M850-1e, po modrych Gulfman-och druhe G-ecka. Este su na ceste PRG-80 a s cislickami docasne koncim - pre klud v dome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Dneska mi přišly výroční GW-5525A. Jsou to moje třetí géčka za měsíc (ty předchozí vždy putovaly dál). Je to jako nákaza, fakt vám děkuju, kamarádi... :-) Na pátek si beru gumové rukavice, nerad bych něco chytil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Jel jsem na dovolenou... ...Vlastne letel... ...Na letisti jsem se zastavil v obchode... ...A koupil si borecke digitalky... ...Pripadaly mi hrozne zname, skoro nostalgicky... Proste mi pripomnely 80. leta, kdy jsem s podobnymi machroval... P.S.: Stejne je zanedlouho za par kilo strelim, ale proste jsem je nutne potreboval na tu dovcu, vzdyt to znate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Jo, tak tohle je přesně moje gusto! Ty se vyrábějí už dlouho, akorát koukám, že u nich inovovali tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Jel jsem na dovolenou... ...Vlastne letel... ...Na letisti jsem se zastavil v obchode... ...A koupil si borecke digitalky... ...Pripadaly mi hrozne zname, skoro nostalgicky... Proste mi pripomnely 80. leta, kdy jsem s podobnymi machroval... P.S.: Stejne je zanedlouho za par kilo strelim, ale proste jsem je nutne potreboval na tu dovcu, vzdyt to znate... Ty jsou dobrý !!! Čas se zastavil a pak že to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2009 Dnes sa moje portfolio digitalnych hodiniek rozrastlo o Casio PRG-80. Je to poriadny kus železoplastu - este aj Gulfmany sa pri nich zdaju ako "drobne" hodinky . Teraz studujem navod a idem ich ponastavovat. Ale su uzasne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metallek Odesláno 29. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2009 tak jsem si udelal novou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 pořídil jsem si bomba digi . no, zase tak extra to není, ale pár zajímavostí nabízejí. jedná se o model casio DB-E30. viz: http://www.casio-europe.com/euro/watch/col.../db-e30d-1avef/ jsou to obyčejné plasťáky s kovovým tahem..no tahem..působí dost lacině, složenej spíš z takových plíšků...je vidět, že se na výrobě šetřilo a cena tomu odpovídá. ALE: -mají solární pohon -samotný displej a solární články nahoře a dole vypadají dost povedeně vč. plastového vypouklého sklíčka (tak nějak to ve mně evokuje starou televizní obrazovku).. -jsou to jediný digi co znám, které mají češtinu (a dalších asi 13 řečí) - tzn. dny v týdnu jsou v českých zkratkách vč. diakritiky, databanka (tel. seznam na 30 jmen) umožňuje taky háčky a čárky. -mají jakýsi počítač dní - zadáte jakékoli datum (i do minulosti) vč. krátké poznámky a zobrazí se počet uplynulých nebo zbývajících dní. -klasicky 5 budíků vč. snooze -timer do 24 hodin -stopky -světové časy -full auto podsvětlení - při náklonu se aktivuje pouze v šeru nebo ve tmě. pěkný modrý odstín jako u dřívějších illuminatorů. přijde mi trochu škoda, že se u nás v obchodech nenabízejí, aspoň jsem si nevšiml, když už mají tu češtinu. vyšly na něco málo přes 600,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2009 pořídil jsem si bomba digi . no, zase tak extra to není.... Fakt dobry, libi se mi. A ta cestina je hezke prekvapeni. O cene ani nemluvim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 (upraveno) Po tom, ako mi svagor znarodnil Casio PRG-80 som si objednal dizajnovo rovnake PAW-1100. S 80-kou su rovnake aj funkciami, akurat maju naviac MultiBand 5 (modul 3043). Upraveno 8. října 2009 uživatelem Jaem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 pěknej tool,ať slouží....a bráchovi je raději neukazuj..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Tak já se taky přiznám, v tomhle chodím na kolo, plavat a tak vůbec - nosím je teď prakticky pořád, renovují se klasiky (už tu byly na první stránce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Jedny digi šly na výlet a tyhle právě dorazily, tak jedna rychlá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metallek Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Po tom, ako mi svagor znarodnil Casio PRG-80 som si objednal dizajnovo rovnake PAW-1100. S 80-kou su rovnake aj funkciami, akurat maju naviac MultiBand 5 (modul 3043). krásná práce hlavně at slouží ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stingi Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 Po tom, ako mi svagor znarodnil Casio PRG-80 som si objednal dizajnovo rovnake PAW-1100. S 80-kou su rovnake aj funkciami, akurat maju naviac MultiBand 5 (modul 3043). To Jaem: 4.10.2005 som si kupil po hodinkach ALT-6100 s ktorymi som bol nadmieru spokojny hodinky PRG-80. Presne hodinky pre mna. Jedine co mi na nich chyba je "Radio Controlled". O tomto modeli co mas ty som ani netusli a tak som si vcera kupil PRW-2000. Funkciami su podobne, naviac maju R/C, vychod a zapad slnka a dve nezavisle pametove banky na vyskove rekordy a este su o dost tensie. Dizajnovo mi pripadaju PRG-80 lepsie. Je na nich lepsie chraneme sklicko, po styroch rokoch denneho pouzivania nemaju ani skrabanec. PRW-2000 budu urcite za chvilu poskrabane. Len pre zaujimavost, hodinky Casio ALT-6100 som si kupil 12.08.1996, uz nevyzeraju ako nove ale dodnes na nich vsetko funguje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Udelal jsem si radost digitalkama prodavanyma zde na foru. Zel bohu ma predchozi majitel utlejsi rucku a sehnat novy naramek na Suunta neni jednoduche, tak jsem si pomohl Carbonem od Hirsche. Vysledek mne celkem mile prekvapil. Novy naramek je objednan, ale ani tato verze mi neprijde vyslovene nenositena. Co vam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Moc mě to k sobě nejde.Spíš bych si dokázal představit nějakej hadrovej řemínek na sucháč. Něco jako se dává na Casia, třeba na Pathfindery nebo Pro-Treky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Tak jsem si koupil casiotrony. Model R 11, ale nějak je poskákanej... mám problém s nastavováním. Jdou nastavit hodiny a měsíce, ale minuty a datum ne. Ale i tak je to kousek historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se