kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 No doufam, ze tyto vydrzi uz naporad. :-D Zatim jsem nadsen. Je to takova mensi zaplata za nevydareny nakup Marinemasteru. ;( Sorry, ale to kecáš a nevěřím ti to . Jestli mě vyjde obchod, tak za 14 dnů ti pošlu fota (malá nápověda -nosí to VP v Afganistanu a na všech misích - což mě bylo tvrzeno, nejen naše VP ) a cena bude víc než přátelská. Pak si tato slova od tebe nechám rád zopakovat ( jinak, kdysi jsem je taky měl a nesundal je z ruky- jen na výměnu baterie , pak jednou ráno jsem z nich nějak vyrostl- důvod nevím a od té doby značku casio nevím proč, prostě nemusím ), což neznamená, že se rád na fotky nekouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 blam: Gratuluju k jedněm z nej géček. Dobrý výběr, sednou ti, snad tě neomrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Jirko díky. Jen je potřeba vytvarovat gumu. Nevím proč dělají na řemenu různá zakřivení a výlisky. Pak to akorát tlačí do ruky. Jinak sedí dobře. Už si je nechám, velikost sedí a na těžkou dřinu budou dostatečné. To ber s nadsázkou. Na sekání zahrady na chalupě dobrý. Taky ovládání je celkem malá maturita. Návod má dvanáct stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 A nejhorší je, že pokud nepoužíváš pamět pro výšku a takové capiny každý 2. den, tak zapomeneš jak na to. Pak mi to akorát zavazelo v menu. Holt každý jsme jiní, mě třeba tyhle hodinky seděly naprosto výborně, nic mě netlačilo ani neškrábalo. Přeju příjemné sžívání. Posílám ještě jednu úpravu dle mého gusta.Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Pekna uprava. Vypada to decentne. Me lehce tlaci vylisek pod tlacitkem osvetleni. Mam pak otlacenou ruku. Jak si sedne guma bude to ok. Jsou to moje pate G shocky na foru a zatim ty nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 V pondelok budú tomu "už" dva týždne, čo som sa stal hrdým majiteľom, týchto úžasných Frogov. Mám z nich veľkú radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aeros Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 gW 6900 strasne som si ich zamiloval:rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YYBob Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Teda chlapi vy mi dáváte :-( Už jsem byl skoro rozhodnutej po dlouhým vybírání a přemlouvání pro hodinky jedné nejmenované Finské firmy :-D a vy na mě s takhle těžkým kalibrem. To to ještě nebudu mít vůbec jednoduchý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Tak ja uz mam objednane moje prve G-ecka..Ked pridu hodim samozrejme zive foto - uz sa velmo tesim..tyhle specielně mě docela zajímají. modul přesně podle mých představ, jen by to chtělo černý bezel a řemínek z GD/GA100. proč tak nemohou vyrobit tuhle kombinaci, která by mi maximálně vyhovovala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 gW 6900 strasne som si ich zamiloval:rolleyes: Tieto budem mať jedného dňa tiež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Takze aspon foto mobilom - ked bude cas a svetlo, spacham nieco lepsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 V pondelok budú tomu "už" dva týždne, čo som sa stal hrdým majiteľom, týchto úžasných Frogov. Mám z nich veľkú radosť. Po dlouhe dobe poradne hodinky. Gratuluji, Frogy stoji za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Tak když jsem měl v ruce ten foťák a fotil ty géčka tak jsem cvaknul i další úlovek. Druhý pokus Casia s GPS. Jsou v podstatě nos. GPR 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Wow, ty vypadají celkem použitelně. Jen mě mrzí, že Casio nedrží standart v umístění tlačítka světla. Jednou je to tak, podruhé jinak. Při více kusech se na to nedá zvyknout, alespoň já sem dycky mačkal špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 No jo, ale jsou jen tři polohy světelnýho tlačítka. Tak se na to dá zvyknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) Zdar hoši, již delší dobu jsem nad těmi hodinkami uvažoval, že si je pořídím. Nakonec jsem dnes na ebay potvrdil objednávku, nikde jinde se mi je nepodařilo za rozumnou cenu najít. Na amazonu jsou, ovšem cena vč. poštovného 56 ? s mi nezdála vůbec přijatelná. A které že hodinky to tedy jsou? Jsou to vysněné a cenově dostupné digitálky s kalkulačkou CA-53W, které jsem již jednou v minulosti měl, a to na střední škole, zakoupené za peníze z první brigády v chomutovském Tuzexu za 119 TK, myslím. Pak se záhadně ztratily v šatně při tělocviku... Zakoupeny byly od seriózního prodejce Lucky123shop z Hongkongu /uživatelské hodnocení 99%/ za mrzkých 19,95 USD vč. shippingu. Až dorazí, postnu sem foto na ruce, zatím zde bude foto ze zdroje www.ebay.com, viz níže. Díky za pozornost Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Není nad to, když člověk sežene vysněné hodinky. Vypadají pěkně. Tak si je ve zdraví užij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Není nad to, když člověk sežene vysněné hodinky. Vypadají pěkně. Tak si je ve zdraví užij díky moc Siwi, až dorazí v reálu, pochlubím se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Už hořím nedočkavostí. Digitálek klasického střihu je tu pořád málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 znate nekdo tyhle? Pulsar PQ 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se