Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

No doufam, ze tyto vydrzi uz naporad. :-D Zatim jsem nadsen.

Je to takova mensi zaplata za nevydareny nakup Marinemasteru. ;(

Sorry, ale to kecáš a nevěřím ti to :smile_anim:. Jestli mě vyjde obchod, tak za 14 dnů ti pošlu fota (malá nápověda -nosí to VP v Afganistanu a na všech misích - což mě bylo tvrzeno, nejen naše VP ) a cena bude víc než přátelská:smile_anim:. Pak si tato slova od tebe nechám rád zopakovat :smile_anim: ( jinak, kdysi jsem je taky měl a nesundal je z ruky- jen na výměnu baterie , pak jednou ráno jsem z nich nějak vyrostl- důvod nevím a od té doby značku casio nevím proč, prostě nemusím ), což neznamená, že se rád na fotky nekouknu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jirko díky. Jen je potřeba vytvarovat gumu. Nevím proč dělají na řemenu různá zakřivení a výlisky. Pak to akorát tlačí do ruky. Jinak sedí dobře. Už si je nechám, velikost sedí a na těžkou dřinu budou dostatečné. To ber s nadsázkou. Na sekání zahrady na chalupě dobrý. biggrin.gif

Taky ovládání je celkem malá maturita. Návod má dvanáct stran.

Odkaz ke komentáři

A nejhorší je, že pokud nepoužíváš pamět pro výšku a takové capiny každý 2. den, tak zapomeneš jak na to. Pak mi to akorát zavazelo v menu. Holt každý jsme jiní, mě třeba tyhle hodinky seděly naprosto výborně, nic mě netlačilo ani neškrábalo. Přeju příjemné sžívání. Posílám ještě jednu úpravu dle mého gusta.

Zdroj

post-11518-071420000 1352405762.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak ja uz mam objednane moje prve G-ecka..

Ked pridu hodim samozrejme zive foto - uz sa velmo tesim..

tyhle specielně mě docela zajímají. modul přesně podle mých představ, jen by to chtělo černý bezel a řemínek z GD/GA100. proč tak nemohou vyrobit tuhle kombinaci, která by mi maximálně vyhovovala.. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Wow, ty vypadají celkem použitelně. Jen mě mrzí, že Casio nedrží standart v umístění tlačítka světla. Jednou je to tak, podruhé jinak. Při více kusech se na to nedá zvyknout, alespoň já sem dycky mačkal špatně :)

Odkaz ke komentáři

Zdar hoši,

již delší dobu jsem nad těmi hodinkami uvažoval, že si je pořídím. Nakonec jsem dnes na ebay potvrdil objednávku, nikde jinde se mi je nepodařilo za rozumnou cenu najít. Na amazonu jsou, ovšem cena vč. poštovného 56 ? s mi nezdála vůbec přijatelná. A které že hodinky to tedy jsou?

Jsou to vysněné a cenově dostupné digitálky s kalkulačkou CA-53W, které jsem již jednou v minulosti měl, a to na střední škole, zakoupené za peníze z první brigády v chomutovském Tuzexu za 119 TK, myslím. Pak se záhadně ztratily v šatně při tělocviku...

Zakoupeny byly od seriózního prodejce Lucky123shop z Hongkongu /uživatelské hodnocení 99%/ za mrzkých 19,95 USD vč. shippingu. Až dorazí, postnu sem foto na ruce, zatím zde bude foto ze zdroje www.ebay.com, viz níže. Díky za pozornost

post-15103-034913100 1359097613.jpg

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...