monika1910 Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Som si toho vedomá a práve preto kúpim jedny poriadne hodinky a potom rýchlo utekám odtiaľto preč... :-)
vareka Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 je to asi hlavně o samotném pocitu ze značky. Osobně mám raději Omegu, ale na ženských je Rolex parádní. Výběr všech čtyř hodinek je skvělý a já Ti nezávidím tu schizofrenii, kterou nyní musíš podstoupit. Osobně bych šel do AT, budou se hodit absolutně ke všemu a k jakékoli příležitosti. Sám jsem byl pro ně rozhodnutý, ale nakonec jsem si pořídil potápky díky výhodné koupi v limitce.
monika1910 Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Ako som už na začiatku písala, tak i pre mňa bola Omega dlhodobo srdcová záležitosť. Hlavne tie biele PO, ale ako šiel čas a ja som surfovala po rôznych fórach, tak som začala inklinovať i k Rolexu, ktorý bol dovtedy pre mňa nudný a nezaujímavý. PO sa mi páčia stále, ale nie som si istá, či sú dostatočne univerzálne, keďže to budú v podstate jediné hodinky ktoré budem mať (ak nepočítam tie dvojo baterkáčov, čo mám doma). No k elegantným šatám by som si ich asi vziať nemohla (aj keď tie nosím iba výnimočne, skôr uprednostňujem športovú eleganciu) a preto som začala uvažovať i o AT, ale včera som našla foto na dámskej ruke a teda veľmi sa mi to nepozdávalo. Určite je najlepšie zájsť do hodinárstva a vyskúšať jednotlivé kúsky a následne sa na základe pocitu rozhodnúť. Dúfam, že budem mať nakoniec šťastnú ruku pri výbere :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Tak pokud půjdeš do hodinářství a vyzkoušíš všechny promýšlené alternativy na ruce, tak se špatného výběru nebojím....;-)
Chosef76 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Pokud si dobře vzpomínám, nedávno se tu jeden moc pěkný kousek za rozumné peníze prodal. Zkus napsat Street Glidovi, často pomůže. ;-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76334-rolex-datejust-36mm16234nos-51996uefa-slavia/?hl=%2Brolex+%2Bdatejust
monika1910 Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Mám pocit, že ako adepti zostali už len PO a DJ ITie 116234 na jubilee sa mi páčia čím ďalej viac, len keby tá "zubatá" luneta z bieleho zlata tak nenavyšovala cenu... tá bude určite zohrávať veľmi podstatnú úlohu pri rozhodovaní. Nakoľko nemám skúsenosti s nákupmi cez chrono a ebay, tak to zrejme nebudem riskovať a skúsim vyjednať, čo najlepšiu cenu u predajcu v SR.
monika1910 Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Pokud si dobře vzpomínám, nedávno se tu jeden moc pěkný kousek za rozumné peníze prodal. Zkus napsat Street Glidovi, často pomůže. ;-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76334-rolex-datejust-36mm16234nos-51996uefa-slavia/?hl=%2Brolex+%2BdatejustTie vyzerali fakt dobre... Ďakujem za tip na "predajcu" :-)
gougy Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 (upraveno) Mě se z výběru nejvíc líbí DJ, ale určitě si vyzkoušej i Omegu PO a AT, hlavně pohodlnost tahu (zapínání, na tom jsme s partnerkou při jejím výběru vyřadili pár kousků) a obecně, jak prostě sedí. Ještě bych doporučil podívat se ke Cartieru, to je pro mě synonymum špičkových dámských hodinek. Upraveno 28. října 2014 uživatelem gougy
relativ Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Manželke by som odporučil tieto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
walter10 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 No, ani 34mm Oyster Perpetual Date (115200) nejsou špatné: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 No, ani 34mm Oyster Perpetual Date (115200) nejsou špatné: Rolex_115200.pngJa bych si dokonce dovolil tvrdit, ze jsou vyborne. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47408-rolex-oyster-perpetual-date/
monika1910 Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2014 filo-boxer máš nádherné hodinky... ;-) a fotky sú úplne neskutočné!!!myslela som si, že 34 mm je málo, ale ako som uvidela tú fotku na 17,5 cm zápäastí, tak zrejme aj moja cesta povedie týmto smerom... (ja 16,5 cm)aký je vlastne rozdiel medzi DJ I a OPD, teda okrem veľkosti... čo som pozerala, tak kaliber majú rovnaký...
filo-boxer Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Dekuju. Naaaaahodou tu pro tebe neco mam - srovnani DJ a OPD. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59687-datejust-vs-date-cesta-do-minulosti/
Denjl Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 116200... Koupil jsem je manželce a je to supr... Bral jsem je z chrono24. Prodejce Ralf Hafner nebo jak se to psalo... Naprostá spokojenost... Jo a ruku ma jak paratko;) Sent from my iPhone using Tapatalk
steel Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 http://www.uhrenfreund.com/site_details.php?product=2893&lang=de&hash=82951125967d317a67a81d7eae3073f8 tohle je trochu vintage, ale mě se to líbí...
monika1910 Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Denjl a fotečka manželkinej ruky s hodinkami by nebola? Steel, no nie je to zlé, ale predsa len na ťahu sa mi páčia viac...
tombas Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Nemůžu si pomoct, ale hodinky pánského vzhledu, i když dámské velikosti, mi prostě na ženách moc nesedí. Viz foto od Moniky1910 se světlýma omegama na obtloustlé dámské ručce... blééé. To co postoval relativ je přece jen už mnohem přijatelnější. Něco trochu jiného jsou hodinky sportovního vzhledu, ty jsou mnohem univerzálnější a ve vhodné barevné kombinaci všestranně nositelné ke kostýmku do společnosti i k plavkám na pláž.
monika1910 Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Tombas súhlasím s tebou a tie AT sa mi na tej pani vôbec nepáčia, dokonca si myslím, že jej ani dobre nesedia...Návrh, ktorý dal Relativ je fajn i keď ja zrovna kamienky na lunete nemusím a predpokladám, že toto nebudú len také hocijaké, ale zrovna diamanty... čiže tu by ani môj limit nestačil, ale ak by som ich dostala ako darček, tak by som sa nenahnevala Naopak PO sa mi na ženskej ruke pozdávajú i keď z priložených fotiek nie je zrejmé ako pôsobí ich vysoké puzdro v súvislosti s ich relatívne malým priemerom. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
relativ Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 ... predpokladám, že toto nebudú len také hocijaké, ale zrovna diamanty... čiže tu by ani môj limit nestači... stačil, pravda nie sú nové :http://www.chrono24.sk/rolex/datejust-68240--id2270781.htm?id=2270781&picnum=0&tab=details ale ak chceš nové:http://www.chrono24.sk/rolex/178240-31mm-datejust-rhodium-floral-dial-new--id2171041.htm?id=2171041&picnum=0&tab=picsa kolegyne Ti budú závidieť.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se