sqad Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Jeden z nejvetsich borcu, ktere jsem na Chronomagu osobne potkal - naprosto bezproblemovy obchod, rychla domluva... Navic s necekanym bonusem:-) Takto to ma byt a tesim se, ze nekdy pokecame u piva!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Palec nahoru, rychlá domluva a k nákupu malý bonus. Doporučuji a díky za obchod. Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Dakujem za bezproblemovy obchod, maximalna spokojnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Skvělý a rychlý nehodinkový obchod a ještě jsem dostal bonus navíc. Perfektní práce! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Rychlý, nehodinkový obchod, nicméně vše jak má být. díky a brzy klidně znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Nehodinkovy obchod, který mi Karel dovezl až podnos. Díky a těším se na další (moje játra ale až tak ne). Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Dohozeny prodej kamaradovi, diky za zprostredkovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Vše bez problémů, komunikace na jedničku, není co vytknout, 1* Odesláno z mého Lenovo Z90-7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 super pokec, super zboží .... = velká spokojenost a určitě se nevidíme naposled .. .tedy dofám díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malej Jiří Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 S Karlem byla skvělá domluva a jsem rád, že jsme se potkali osobně. Každopádně díky a určitě se ještě uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Dovoz vyšel bleskově a až pod nos, takže za mě super na 1* !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 S Karlem opakovaně, snad po čtvrté - jednalo se o náročněnější obchod hodinkového charakteru. Ochota, přesnost a spolehlivost je u tohoto člena výsadou, a proto kdykoliv rád zopakuji. A děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Kde začít? Skvělá domluva, super pokec, bomba předmět prodeje (obrazně řečeno!), parádní bonus... Karla nelze než doporučit, za mě jedna z TOP protistran pro transakce chrono i nechrono charakteru. Díky, kdykoliv rád znovu a věřím, že jsme nepokecali naposledy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Vše už tu je napsáno, tak jen rychle - třetí společný obchod, opět rychlá a jasná domluva, potěšující bonus a moje velké díky za příjemné obchodování. Rozhodně to nebylo naposledy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Prostě radost obchodovat. Ještě jednou děkuji a určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Moc dekuji za obchod, vse probehlo v nejlepsim poradku Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Super rychlý obchod, perfektní přístup a jednání. Tihle borci, to je to co odlišuje chronomag od jiných zájmových skupin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luigi Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Rychle jasne vystuzne vse ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Tak další ksefticek a opět AA hodnocení, plus bonus. Příště zas, super obchod se vším všudy. Díky za vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Opětovný nehodinkový obchod, a zase naprosto na jedničku. Díky moc a příště zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se