Krakonosh Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 To víš, že chytí, doporučuju odložit displejem dolů a 12 směrem k západu Rychtuju takhle každej večer čtvery rádiovky a ráno je jak malej otáčím a kontroluju, jestli "přijaly" Zajímavý je, že signál přijmou i power saving módu.
Frostie Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Konečně se mi podařilo naladit podle signálu :clap: , kurde taková blbost a tolik radosti . Tak a už jsem spokojen, ještě mě zajímá jestli se to chytí na automat v noci .samozřejmě a řekl bych, že i bez chytání poloh. Bože, to nejsou automaty!
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 No Honzo, není to tak jistý, jak píšeš, například Vojto v tom svém "krytu" nechytil signál na rádio a to bydlí 500m ode mě, takže zase taková jistota to není, asi silný zdi .
Frostie Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 No Honzo, není to tak jistý, jak píšeš, například Vojto v tom svém "krytu" nechytil signál na rádio a to bydlí 500m ode mě, takže zase taková jistota to není, asi silný zdi .Davide, tak tomu nerozumím, ale mohou být místní vyjímky, ve kterých je lepší postupovat dle doporučeného návodu. Já jsem např. chytal Mainflingen v Trondheimu/N, kde by podle tabulek pomalu už ani neměl být...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 No uvidíme . Já myslím, že to bude cajk .
t2 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 No u mě GW5000 mají nepřekonatelný problém. Takže jsem už rádio radši deaktivoval. Přitom z bazaru za 500kč VW58 chytají skoro spolehlivě (tak 9x z deseti).
wizard-ov Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Hoši snažte se, ale mne asi nedáte. Dneska se mi na srazu chlamali jaxviňa a zpívali mi "We are live in the yellow submarime"
tombed Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Hustokrutý Rangemany za cenu echt swiss cenu! Gut!žluťásku, žluťásku, čičorečko
wizard-ov Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 My co neplatíme DPH kupujeme digiše za cenu Davosy Oléé
wizard-ov Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 se musím ještě pomazlit se Swiss G-Shockama, já náhodou díky barometru vím jak bude zítra - umí to Vaše Rolby ?
farkyostrava Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 (upraveno) zlutasku zlutasku cicoretko...:-) jo na ne je treba mit fakt velke koule :-) aji dph Upraveno 22. listopadu 2014 uživatelem farkyostrava
Bushman Odesláno 22. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 se musím ještě pomazlit se Swiss G-Shockama, já náhodou díky barometru vím jak bude zítra - umí to Vaše Rolby ?Moje vymazlená křivka tlaku hlásí setrvalý stav, bude asi stejně hnusně, jako včera. Kalibroval jste někdo tlak? Všude na netu najdu jen tlak přepočtený na hladinu moře, ale hodinky měří tlak abslutní v daném místě.
wizard-ov Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Nějaký pokec o žluté limitce jsem hodil tady
Bushman Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Hezky napsaný... Jen ty poznámky o holobytech, to bych si vyprosil...
t2 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Blahopřeju k unikátům !!!!!A jen se zeptám na pásek. V čem přesně spočívá ten Carbon fiber? Chápu to tady je to vidět: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale u těch brutálních žluťásků to nejak nevidím. Tak jak je to? Dík
Lion Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Tak bude tam předpokládám struktura jako u 9400... btw. dá se to nějak zpozorovat?? Tuhost ohybu, na omak nebo jinak?? Dá se předpokládat třeba větší odolnost??
bladerunner Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 uhlíkové vlákna sú zapracované do štruktúry remienka, aj keď ich nie je vidno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se