Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To víš, že chytí, doporučuju odložit displejem dolů a 12 směrem k západu ;)

Rychtuju takhle každej večer čtvery rádiovky a ráno je jak malej otáčím a kontroluju, jestli "přijaly" :D

Zajímavý je, že signál přijmou i power saving módu.

Odesláno

Konečně se mi podařilo naladit podle signálu :clap: :clap: , kurde taková blbost a tolik radosti :lol2: . Tak a už jsem spokojen, ještě mě zajímá jestli se to chytí na automat v noci :) .

samozřejmě a řekl bych, že i bez chytání poloh. Bože, to nejsou automaty!

Odesláno

No Honzo, není to tak jistý, jak píšeš, například Vojto v tom svém "krytu" nechytil signál na rádio a to bydlí 500m ode mě, takže zase taková jistota to není, asi silný zdi :) .

Odesláno

No Honzo, není to tak jistý, jak píšeš, například Vojto v tom svém "krytu" nechytil signál na rádio a to bydlí 500m ode mě, takže zase taková jistota to není, asi silný zdi :) .

Davide, tak tomu nerozumím, ale mohou být místní vyjímky, ve kterých je lepší postupovat dle doporučeného návodu. Já jsem např. chytal Mainflingen v Trondheimu/N, kde by podle tabulek pomalu už ani neměl být...

Odesláno

No u mě GW5000 mají nepřekonatelný problém. Takže jsem už rádio radši deaktivoval. Přitom z bazaru za 500kč VW58 chytají skoro spolehlivě (tak 9x z deseti).

Odesláno

:sleeping_03anim:  se musím ještě pomazlit se Swiss G-Shockama, já náhodou díky barometru vím jak bude zítra - umí to Vaše Rolby ?

Moje vymazlená křivka tlaku hlásí setrvalý stav, bude asi stejně hnusně, jako včera. 

Kalibroval jste někdo tlak? Všude na netu najdu jen tlak přepočtený na hladinu moře, ale hodinky měří tlak abslutní v daném místě.

Odesláno

Tak bude tam předpokládám struktura jako u 9400... btw. dá se to nějak zpozorovat?? Tuhost ohybu, na omak nebo jinak?? Dá se předpokládat třeba větší odolnost??

9969779046_f15fd798f8_c.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...