Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 2. 8. 2017 v 17:39, wizard-ov napsal:

Casio running man - v mém případě je to ovšem contradictio in adjecto. Poslední doložené zprávy o běžícím Wizardovi se dochovaly z konce minulého tisíciletí (byla sleva na pivo Ambrosius v Kauflandu)

Na to domácí nošení ideální. Illuminator je taky pěkně brutální, žádné Euro 6 kraviny, chuj s planetou, žádné diodečky, ale pořádná vesmírná modř !

To jsou ty staré hasičské?

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 2. 8. 2017 v 17:39, wizard-ov napsal:

Casio running man - v mém případě je to ovšem contradictio in adjecto. Poslední doložené zprávy o běžícím Wizardovi se dochovaly z konce minulého tisíciletí (byla sleva na pivo Ambrosius v Kauflandu)

Na to domácí nošení ideální. Illuminator je taky pěkně brutální, žádné Euro 6 kraviny, chuj s planetou, žádné diodečky, ale pořádná vesmírná modř !

Parádní s výbornou charakteristikou

Odesláno

Tvl wizarde, ty jsi dabel! Ten box nema chybu.

Na nekolik running manu jsem se dival, ale nesnesl jsem pocit, ze panacek ma vypalene nejake body. To by byl running man tak na paralympiadu. Kazdopadne tyhle jsou brutus

Odesláno

@Patprom - to vůbec nevím. O hasičích vím jenom to, že existují nějací ti státní a potom ti dobrovolní. Rozdíl mezi nimi je ten, že státní více chlastají a dobrovolní zase zapalují ty seníky. AndyAron možná o tom bude vědět více. V USA jsou prej benga, hasiči a vojcli elitou národa...

Odesláno (upraveno)

Wizarde, nemohl jsem dnes v noci vubec spat a tak jsem tve vlakno precetl komplet znovu a ujistil se, ze proti tobe jsem bridil a nejsem zavisle :-), diky ti :-).

Mels toho opravdu pozehnane a tyhle posledni jsou dukazem toho, ze se nebojis niceho :-). Ja mam jen obavu kdy reknes sve oblibene - ale nejsou to seika, ze jo :-)) a pujdou.

Upraveno uživatelem kuncák7
  • po měsíci...
Odesláno

Kurnik, pořád špekuluju nad těmi Aquanauty od poněkud homosexuelně znějícího výrobce ŽÁNVALŽÁN nebo tak nějak. Po mrknutí na jejich stránky mám takový pocit, že projektu s krycím názvem "Alapaneraj" došla v únoru 2016 šťáva, lépe řečeno mergle, nebo, jak my intelektuálové říkáme, lovepyčo. Pokud si vygůglite "Jeanrichard Celebrities" vyjede vám i tohle trio, pracovně nazváno "Starej, Teplej, Zlitej". Tak rozmýším, no....

post-35497-0-93052600-1504964504_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak jsem to zkusil u Ashfordů, obě karty Declined - tak si vyserte oko, já ty BAKLAŽÁNY zase tak nutně nepotřebuji !!!

Upraveno uživatelem wizard-ov
Návštěvník Mitak
Odesláno

U Ashfordu mají nějaký zvláštní typ platby. V Komerčce mě to vysvětlovali tak, že ten jejich platební server není v nějaké bezpečné zóně. Oni mi tu kartu pak na půlhodinové okno odblokovali i pro tuto nezabezpečenou zónu a pak už byla platba v pohodě.

Odesláno

Dlabu na ně, mám taky svoji hrdost. Hošové v Ashfordu mohli machrovat, že hodinky od nich nosí i MC Wizard-ov, yeah, nigga, putšjohendsapindiér a budou mít prd.... no a navíc je zdražili ;o))

Odesláno

Ale tak, oni je zase slevní...ale to už třeba já nebudu mít zájem (tenhle citát jsem si vypůjčil od toho Květáka, jak balil souškuučitelku na disce ve filmu Vesničko má středisková)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...