Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děti budou mít letos pod stromečkem ručně malované přáníčko od tatínka, stromeček ozdobíme jablíčky a barevnými papírky a na štědrovečerní večeři půjdeme k hodným lidem do Charity... ale stálo to za to !!! :)

post-35497-0-50673400-1418570742_thumb.jpg

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ty vole, ještěže můj fotr svého času podobně ne(z)magořil. :) Chtěl bych být u toho, až to budeš dětem vysvětlovat. Nechceš to natočit na video a sdílet na Chronomagu? ;)

Návštěvník LukeD
Odesláno (upraveno)

No, mne zase nemůžeš brát tak úplně doslova, že...  :whistling:

Šak já tě ani doslova nebral a myslel jsem to též v nadsázce. ;)

Upraveno uživatelem LukeD
Odesláno

Děti budou mít letos pod stromečkem ručně malované přáníčko od tatínka, stromeček ozdobíme jablíčky a barevnými papírky a na štědrovečerní večeři půjdeme k hodným lidem do Charity... ale stálo to za to !!! :)

Ty seš ale kecka :)

Vice fotek prosim ;)

Odesláno

Jsi nahodou dobrej jezdec, obdivuji Te.

Odesláno

No tak svátky jsou za námi, konec roku před námi, je čas trochu pobilancovat...Omluvte mne že budu vážnější než obvykle, ale konec roku vyžaduje vážnou bilanční notečku a člověk by se neměl moc opakovat.

Zaregistroval jsem se 15.dubna 2014. K dnešnímu dni tedy uběhlo 256 dní (včetně tohoto). Během těchto 256ti dnů jsem nabyl přesně 21  hodinek což vychází zhruba na  0,6 hodinek týdně. Nevím jestli je to málo, nevím jestli je to hodně (já myslím, že je to málo).

Zde seznam:

Laco Atacama

Seiko Orange Monster SKX781

Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug Bronze

Citizen CA0200 54E

Seiko Orange Monster SRP309

Casio G-Shock Mudman G-9300

Seiko Sumo SBDC003

Prim Orlík Zekonova edice (1/17 - přímo od otce zakladatele)

Seiko Green Retro SNKM97

Seiko Orange Monster SKX781

Casio G-Shock Rangeman GW-9400-1

Seiko Marinemaster SBDX001

Seiko "Sněhule"  SRP481

Seiko SNZF21

Seiko Tuna SBBN017

Casio G-Shock Rangeman GW-9430EJ-9JR

Seiko Dracula Monster SRP313

Seiko Pepsi SKX009

Doxa Quartz 600m Professional

TAG Heuer Link "Bourne" CT1111.BA0550 

Tudor Heritage Black Bay

Nejdříve tedy co se stalo od půlky listopadu:

Konec listopadu: nakoupil jsem pár NATO strapů, kdyby začala ta válka, tak ať se můžu hlásit k jakékoliv jednotce. Koupil jsem i NATO v ruské trikolóře, člověk nikdy neví...

Začátek prosince -  Pepsiny SKX009 odcestovaly do Práglu, byly na mne fakt malé. Což je škoda, protože v téhle cenové hladině lepší poměr výkon/cena nenajdete. Co teď? Hodinek ubývá, chronočerv hlodá, oči se krví podlévají...no vždyť to znáte. Kolegovi z práce jsem ukazoval TH "Bourne"  a ten se pro ně úplně nadchnul. Ovšem asi ne tak jeho manželka, která určitě viděla v Tescu levnější hodinky a měly navíc i budík. Kolega váhal a váhal, až jsem to vzal na sebe a vzal je. Obával jsem se roku výroby 2001, ale prodávající je rovný chlap a co řekl to platí. Hodinky jsou ve skvělém stavu a beru si je vždy, když vím že za mnou má do kanclu přijít kolega "váhavý střelec" abych ho nas_ral.

Půlka prosince -  Ozval se mi borec, že by vyměnil měsíc staré Doxy Quartz 600m Professional za moje zelené Seika retromrchy. Byl jsem trošku nedůvěřivý, ale z borce se vyklubal pohodář, tak jsme si plácli. Doxy působí o hodně menším dojmem, než SKX009, které jsem prodal protože mi byly malé. Z toho vidíte, jaký jsem magor. Kurnik a kdyby jste věděli, za kolik je koupil on - OMG, babky ve zlatnictví kde to koupil asi fakt nevěděly co mají.

No - a ještě jsem vyměnil Seika Marinemastery za Tudory Heritage Black Bay. Musím říct, že něco takového jsem ještě v ruce (a na ruce) neměl. Jeden Rolexový chronokolega tvrdil, že spona je lepší než na Rolexech, ale to nevím - já jsem měl na ruce Rolexy leda na dovolené a tam navíc stály 40 ojro. Kdo nosí Rolexy a koho jsem zatím potkal, tak má takovou malou packu, že je na sebe prostě nenarvu no. Každopádně jak říkají o něco lepší tenisté než já - Tudor Tudor Tudor

Doxy zmizely (do dobrých rukou), trochu je mi to líto, ale tolik kvarců je na pytel...

Konec prosince - Moje starší kočka (teď jí je devět) dostala (překvapivě) od Ježíška hodinky, tak tu teď chodí po bytě a směje se, že je taky chronomagor jako taťka. Nevím kde to slyšela.

Pod Tudory se začíná houpat židle, ale furt ještě nevím. Když se na ně dívám přes sklo pixly tak si říkám - vole pusť je, nemají datum. Pak je dám na ruku a  - ne ne  tyhle nikdy nedám. A navíc mi je synci na čelbě závidí.Si už fakt někdy připadám jak Glum..Ovšem mise je splněna - vydržely mi déle, než Ondrovi moje Marinemastery...  

Prostě teď mám to období, že nevím co chci. Už jsem se i díval po tom springdrajv puku od Cegyho, že bych seděl doma v pozici lotosového květu a čuměl na vteřinovku...no ale zase kvůli tomu pustit ty Tudory... Jak říká soudruh Jakeš, jsou to složitý záležitosti...

Jinak, co se týče nákupů a prodejů, tak jsem tady narazil pouze na samé skvělé lidi. Obzvláště chci poděkovat váženému členovi Vladimir 72  který mi jako úplnému nováčkovi poslal hodinky ještě než mu dorazily peníze na účet a toho si obrovsky cením - díky.  

Kolegové do nového roku přeji hlavně zdraví, pohodu a peníze. Na zbytek se můžete klidně vykvajznout.

P.S. Pokud jste dočetli až sem, tak zrovna jsem si všiml, že toto je můj tisící příspěvek na tomhle šíleném fóru. A proto uděláme soutěž. Kdo první spočítá, kolik je na fotce níže strapů (dohromady, nejsou v tom žádné fígle, jako ZULU ne, kožené ne apod) a pošle mi SZ, tak ten který se mi líbí nejméně mu pošlu. A kdo mi dobře v tomto vlákně poradí co místo těch Tudorů v cenové hladině +- 1,5x Tudor  (nebo jestli jsi je mám raději nechat), tomu pošlu (pokud tedy bude chtít) nový a nenošený 22mm řemínek značky FESTINA - ocení hlavně majitelé Panerai a tak... (ty 2mm můžou dolepit izolepou, prý se i s tímhle tady pracuje).

wiz

post-35497-0-47181100-1419706479_thumb.jpg

post-35497-0-90880800-1419706479_thumb.jpg

post-35497-0-63074200-1419706480_thumb.jpg

post-35497-0-14773000-1419706481_thumb.jpg

post-35497-0-57066600-1419706481_thumb.jpg

post-35497-0-99189600-1419706481_thumb.jpg

Odesláno

Tie tvoje hlášky /NATO v ruskej trikolóre, provokácie váhavého kolegu, lotosový kvet :eek: ..../ je radosť čítať. Hneď sa mi zlepšila nálada, aj keď dnes som v robote.

SS o strapoch som poslal.

Čo sa týka Tudor-ov, tak tam netreba radiť. Ty určite sám vieš, čo je pre teba najlepšie. Toto vlákno je dôkazom :lol2:

Odesláno

To jsem zvedav, jak dlouho se da "jet na tygru"... Jak jinak nazvat tuhle jizdu :-) neco mi rika, ze bys mel zvolnit, ale to bychom zas na druhou stranu prisli o tohle vyborne vlakno... :-)

Odesláno

Genialni vlakno! Celou dobu jsem se vazne bavil a na jednu stranu jsem rad, ze me nechytlo podobny silenstvi a na druhou stranu je mi to trochu lito.. Ale treba to jeste prijde ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...