wizard-ov Odesláno 13. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 V klidu, on se hybe pomalu ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Na te fotce vypada divoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 A pak, že na fóru se nic neděje ! Tohle na mne vyskočilo hned pod sebou, maras ! To ani na ebay nenajdete !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Uz mas zdravou tu nohu, abys pro to mohl na postu? Uz ti to zase srotuje v hlave, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Nene, Moony mě nějak vyklidnily... teď jedu v levném bizáru (velký vobludy, mikrobrandový vobludy, německé vobludky (ty jsou menší)) apod.Musím ale uznat, že ty GS031/029 splňují snad vše, co jsem od hodinek čekal - tedy kromě MI, protože GS oslintávaj většinou zazobaní hipsteři, nebo zarytí seikologové (což se nevylučuje) kterým se už protahují oči z koukání na anime a Goro bíly pes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Mi snad ukápne slza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 ...., protože GS oslintávaj většinou zazobaní hipsteři, nebo zarytí seikologové (což se nevylučuje) kterým se už protahují oči z koukání na anime.... Jsi ve formě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 GS031 jsou pryč.....uvidime je tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Nene, schvátil je tuším Kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Zpráva pro Prahu: Helééé, tak jsem byl na tom fóóru jakóóó.....a koupil jsem ti tam jako přísnýý časomíry, ale kucíí z náplavky mě s nimi poslali jako normálně do prdeléé, že prej to nejsou padesát let starý Primky, nebo áájwoče. Tak normálně nevím, co s tím. V krááámu mi to asi nevemou...Zpráva pro Ostravu: He pyčo, Zyny !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Acce ziny! Něco jsem o nich slyšel minulý týden, že by definitivní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 takhle v Praze mluví akorát náplavy z východu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Je fakt, že je to nakažlivé. To je něco takového, jak člověk jede na Slovensko - ta slovenština jde taky hned do huby. A potom ještě polština, psia krew, cholera jasna, ale to už je jen pro jazykové gurmány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 že by definitivní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 šajze,fajne uhry.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Na te tvoji pazure vypadaji jak naky 36 gratuluju a doufam ze vydrzi (aspon do zni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 prosze pana pan za pana żeby nie było widać pana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 prosze pana pan za pana żeby nie było widać panahttp://blog.aktualne.cz/blogy/gabriela-svarovska.php?itemid=11395 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Presne. Odtud jsem to zkopcil, bo se mi to nechtelo vypisovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Kdyby neměly tak strašně malé ručky, tak už je mám dávno, protože jinak jsou skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se