wizard-ov Odesláno 27. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 A jeden barevný příspěvek....V 90% případů vypadá cifr jako další černá nuda. Při určitém náklonu ale probleskne ďábelská modř, kterou do ruda rozpálení žlutí ďáblové vykovali pro vyvolené bílé nositele. Nevyvolení obvykle zezelenají závistí, či zhnědnou na pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Rozesmáls mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Tož šťastné a veselé !!! Serte na chvíli na hodinky a užívejte si pohodu s rodinou a přáteli !!! Vše nej přeje Starej Wizárd a jeho kočka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cynik Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Pěkné. Chvíli jsem si i myslel, že je ta kočka umělá. Ta naše by si tohle líbit nenechala.BTW Je pěkně barevně sladěná se sedačkou. Pořizuješ si kočku k nábytku, nebo nábytek ke kočce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Tak, hádej co u nás vládne doma - kočka nebo nábytek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cynik Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Za c) není? Já bych ve většině domácností tipoval, že c je správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Mam to tu rad Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Kurnik, oběsit kočku na vánočním stromku - to už chce koule ;o) Díky a vše nej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Nejprve bych rád pogratuloval Wizovi k titulu Ing ! To za a... Dále taky taky ke kulatinam to za b,...tak Wizoši fšechno nej ať je ti pořád hej!!! A teď už se zase vrať a foť jo :-D...my víme že toho máš pořád plnou kabelku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Farky a co Ti říká GDPR kurwa? Nevíš, že titul je osobní údaj ? Dostaneš o zelenou méně, jak sedneme na jedno.... Ale díky za přání ;o)Ale aby jsi neřekl, tak tady je jeden cestovatelský kvíz - kde jsem to byl? Nápověda - je to země neomezených možností, která Tě vždy překvapí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Krasa... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 To je ňáký Karlštejn nebo co...co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 To je Oravský hrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Aha, na tom jsem ještě nebyl...musím napravit, vypadá dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Aha, na tom jsem ještě nebyl...musím napravit, vypadá dobře! Též jsem tam nikdy nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Máš s těma Citizenama nějakej podezřele stabilní vztah, děje se něco? Vždyť to je už víc než rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) Tez gratuluju, mame te pak takto titulovat :-)).A asi jsi zmoudrel, ty citizeny mas fakt podezrele dlouho :-)- vyhoreni nebo naprosta spokojenost? Upraveno 9. července 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Máš s těma Citizenama nějakej podezřele stabilní vztah, děje se něco? Vždyť to je už víc než rok Dela to naschval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Naschvál tobě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Jo. Uz davno ty hodinky nema rad, ale bavi ho drzet okoli v napeti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se