Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 28. 11. 2014 v 18:03, ivan_989 napsal:

Konecne po dlhom case niekto kto ma svoj vlastny vkus. Konecne nieco ine ako suby, datejusty, moony, paneraje. Gratulujem k dobrej volbe, vypadaju vyborne.

Já mám taky Grahamy!!! Ale tydle jsou krásnější, uznávám...

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 28. 11. 2014 v 18:05, Zmizík napsal:

Já mám taky Grahamy!!! Ale tydle jsou krásnější, uznávám...

Sak pisem ze po dlhom case. Akoze ty...potom dlhy cas...a teraz tato novinka na fore.
Odesláno
  V 28. 11. 2014 v 18:07, Bagetos napsal:

Rád bych zapadl , ale ty to nováčkům zrovna neulehčuješ .....

Ypo to neulahcuje nikomu. A dost casto ani sebe nie.
Odesláno

Parádní kousek, doteď jsem netušil, že Graham takovou parádičku dělá.

A jinak: nenech si zkazit náladu, je tady spousta lidí zcela v pohodě a spousta věcí ke čtení.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 28. 11. 2014 v 18:10, ivan_989 napsal:

Ypo to neulahcuje nikomu. A dost casto ani sebe nie.

sere mě že nemám čas na všechny, ale třeba to jednou pokreju celý :)

Odesláno
  V 28. 11. 2014 v 18:13, YPO napsal:

s..e mě že nemám čas na všechny, ale třeba to jednou pokreju celý :)

Teď si mě ale pobavil  ;) ...... u mě dobrý 

Odesláno
  V 28. 11. 2014 v 18:04, Bagetos napsal:

YPO , nejsem žádnej namistrovanej i....t ani bůh ví jak movitej týpek , prostě to byla láska na první pohled a udělal jsem si radost k narozeninám .... legraci si ze sebe taky umím udělat a nemám s tím nejmenší problém , ani když si ji někdo udělá ze mě ..... možná jsem si tvé válení smíchy jen špatně vysvětlil , takže pokud to bylo myšleno jinak , než že jsem někdo dává něco bez fotky tak automaticky kecá ..... tak mi prosím tvůj smích vysvětli ? Nebo jestli jsou to tak špatné hodinky , že by si je koupil jen totální bl..c a proto jsi se smál ?? Nevím ....

Na Ypa si budeš muset zvyknou, často píše dřív, než myslí...Že, Ypo ? Hodinky parádní, vítej.

Odesláno

Na Ypa se nezlob. Ten jeho smajlík nejspíš znamenal očekávání nějaké napodobeniny, jak tomu někdy u nováčků bývá. Tikátory máš samozřejmě parádní.

Odesláno

Paradni kusanec poradnych hodinek, prijmi me gratulace.

Odesláno

Budu upřímnej, mě se hodinky Graham obecně moc nelíbí(až na pár modelů), ale tenhle vstup na forum je hodně vostrej :) . Mě se zdá, že Ti hodinky na ruce sednou, velikost OK. Tak vítej mezi námi, odhaduji, že brzy načerpáš nové inspirace, jak tu bývá rychlým zvykem :) .

Odesláno

Ufff na todle jsou asi slova málo, vážně nádherné hodinky, hlavně ať je ta tvá cesta chronomagem nadále i taková jako je začátek, myslím tím vystoupením z davu originalitou. Přece jen Rolexů, Pamů apod je tu spoustu, nemyslím to nijak zle proti majitelům, spousta z těchto hodinek se mi líbí, ale přece jen když někdo přijde s něčím úplně novým neokoukaným, tak je to v mých očích mnohem lepší :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...