siwi Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Šedá barva s oranžovými doplňky se mi líbí moc. Ale velikost 47 je pro mě příliš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Velikost ne, ale barevná kombinace se mi líbí, palec hore. Palec dole i za tachymetr, bez toho bych se na pilotkách fakt obešel, byť je tady celkem decentní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Za mne dost povedené, ale škoda těch 47 mi ... holt pro nás podvyživené :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 https://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-one-39-pink-gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Vypadají v pohodě, ale PVD mě odrazuje. To se za nějakou dobu ošoupe a budou z toho staré Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 No nevim...na "ženské" hodinky je to moc černé a málo růžové...a chlapi stejně čekají na design ala 500 titanium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) Honzo, nezapomen na me s tema srovnavacima fotkama gmt pepsi 39 vs 42 :-).A tyhle pvd- hezka fotka, ale 39? Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Na elegantní decentnost velký, na gule malý. Ty jo, v realu nemusej bejt špatný, ale na zlaťáky to už chce i značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Zdá se mě to nebo to je kožka? V PVD nikdy věřit nebudu ale líbí se mě to, konečně pěkně zpracovaná vložka lunety proti těm keramikám jak psí gule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Prodávat potápky 300m na kožce... je aspoň vodě odolná, nebo se po prvním kontaktu s vodou rozpadne? PVD nekomentuji, lepší než kdyby to bylo echt gold. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Takle měly vypadat jejich bronzáky. Zlaté PVD je špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) nad plesnivejucim bronzom sa tu kazdy rozplyva, a odrbavajuce sa PVD je od macochy?? Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Honzo, nezapomen na me s tema srovnavacima fotkama gmt pepsi 39 vs 42 :-).A tyhle pvd- hezka fotka, ale 39?já už jsem je sem někdy postoval nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 S těma novinkama se nějak roztrhl pytel - nové fliegry na gnomonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 já už jsem je sem někdy postoval nebo ne? Jestli ano, tak jsem to minul. Kdyztak promin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 K mé radosti je nově dostupné jubilee pro třicetdevítky https://www.chronoshop.cz/kovove-naramky-steinhart/steinhart-naramek-pro-ocean-39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Nas, s poradnou rukou ( ne pro panenky :-)- kamaradi s mensi rukou prominou ) zajima to same na 42.Ber to jako rypnuti, vim, ze to neovlivnis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Zatim s nim model v 39 nedelaj, tak ho prdli samostatně, na 42 už musí jít objednat bez problémů a na 44 se nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Zatim s nim model v 39 nedelaj, tak ho prdli samostatně, na 42 už musí jít objednat bez problémů a na 44 se nehodí.Zatim je prave jen ke 39, ke 42 ho nenabizej samostatne ( mam info primo od zdroje :-)). Pockam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Zatim je prave jen ke 39, ke 42 ho nenabizej samostatne ( mam info primo od zdroje :-)). Pockam. To je dobrý, musej to mít jako náhradní díl, ale asi jen na záruku momentálně. Já se asi pepsi keramiky nebo safiru u 42 nedočkám, 44 se mi nelíběj i když velikost je ok, ten cifr ze 42 mi tam nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se