Daemonultimate Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Nemají to jednoduchý, Rolex nebo Panerai, je tolik krásnejch hodinek, ze kterejch se dá ,,inspirovat" a klidně nazvu Mare Nostrum legendou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Sam za sebe doufam, ze Ocean Two nahradi. Jsou to asi jedine potapky, ktere od nich davaly smysl a byly necim zajimave a jine. Tak snad to nejak nahradi :-(... Nemate nekdo info, jak ten facelift bude vypadat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ocean Titanium 500 Premium na titanovém náramku konečně(!) skladem.http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ocean Titanium 500 Premium na titanovém náramku konečně(!) skladem.http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premiumTak to čekám, až se s nima vytasíš -). A samozřejmě s fotkama. Docela mě zajímaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Tak to jsem zvědavej, jak dlouho je skladem mít budou a kdo se tu s nima pochlubí Trochu mě zasvrběl prst na myši, titan já moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Že bych je zkusil? Štajny jsem dlouho neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Za to bych se přimlouval, Ondro. Aspoň by byly krásné a detailní fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Taky bych se primlouval- ondro kup je. Ja bych vyfotil prd,,u tebe je zarucena kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Kolega YPO už je tu ukazoval, dvě...tři stránky zpátky, ten titan je pro mne taky docela lákavej, slušnej strojek, ale není to prostě ono. Chybí jim ...jak se tu říká... koule, řekněme sebevědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Já teda nejsem žádný odborník na kovy nebo tvrdost materiálů. Ale ze zkušenosti vím, že tvrdý materiál může být křehký. Tedy do určité zátěže odolá bez známky poškození a při vyšší zátěži se odštípne.Jojo,strana 12,ale snad se YPO neurazi,odvarenej z nich neni :-). Ondrovi by to nadseni mohlo chvilku vydrzet :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Kolega YPO neni odvarenej z napojeni gumy na posledni clanek u pouzdra. Objektivne mi to prijde dost hnusny nejenom u tohohle modelu.Hodinky komplet na tahu vypadaji kultivovane. Libi se mi lumi na lunete. Jsou lehci nez ocel. Kdyby v tom byla ETA tak by je klidne pojmul jako hodinky do hospody a podobne aktivity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Uz na mne cekaji, tesim se. Pak dodam fota a pocity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Kdyby v tom byla ETA tak by je klidne pojmul jako hodinky do hospody a podobne aktivity.Nedá mi to se nezeptat. Ten Soprod mi přijde také OK, je podle Tebe ta ETA v něčem lepší? Čistě ze zajímavosti. Jinak jou to pěkný hodinky, bohužel jen 42mm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 někde jsem se dočetl, že soprod patří pod festinu ... jestli je to pravda tak je to pro mě dost velká vnitřní brzda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Aha, to jsem nevěděl, teď jsem si to dohledal a máš pravdu, skutečně patří do skupiny Festina Group. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Ten nazev Festina tam je, ale jinde to vidi jinak. forums.watchuseek.comhttp://forums.watchuseek.com/f2/soprod-a10-movements-experience-pricing-info-551701.html#/forumsite/20758/topics/551701?page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Ocean Titanium 500 Premium. Pár fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 No, vypadají velmi dobře. Ta modrá jim vyloženě sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Opravdu ano,modra je dobra. Dik za fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) Vypadaji moc dobre Nicmene je to asi preexponovany, proto ta modra je jaka je. Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem Michelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se