Přejít na obsah

Steinhart novinky...

PaloZV

Doporučené příspěvky

Ocean Titanium 500 Premium na titanovém náramku konečně(!) skladem.

http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium

Tak to čekám, až se s nima vytasíš -). A samozřejmě s fotkama. Docela mě zajímaj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda nejsem žádný odborník na kovy nebo tvrdost materiálů. Ale ze zkušenosti vím, že tvrdý materiál může být křehký. Tedy do určité zátěže odolá bez známky poškození a při vyšší zátěži se odštípne.

Jojo,strana 12,ale snad se YPO neurazi,odvarenej z nich neni :-). Ondrovi by to nadseni mohlo chvilku vydrzet :-).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Kolega YPO neni odvarenej z napojeni gumy na posledni clanek u pouzdra. Objektivne :) mi to prijde dost hnusny nejenom u tohohle modelu.Hodinky komplet na tahu vypadaji kultivovane. Libi se mi lumi na lunete. Jsou lehci nez ocel. Kdyby v tom byla ETA tak by je klidne pojmul jako hodinky do hospody a podobne aktivity.

Odkaz ke komentáři

Uz na mne cekaji, tesim se. Pak dodam fota a pocity.

Odkaz ke komentáři

Kdyby v tom byla ETA tak by je klidne pojmul jako hodinky do hospody a podobne aktivity.

Nedá mi to se nezeptat. Ten Soprod mi přijde také OK, je podle Tebe ta ETA v něčem lepší? Čistě ze zajímavosti. 

Jinak jou to pěkný hodinky, bohužel jen 42mm :( .

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Ocean Titanium 500 Premium. Pár fotek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...