Přejít na obsah

Steinhart novinky...

PaloZV

Doporučené příspěvky

Siwi a Dufi: diky kluci, budu urcite informovat, pokud bude zitra cas, tak je vezu do Chronoshopu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stve mi to pekne. Pokud je dotahnu korunkou, tak rezerva vydrzi, jinak se zastavi po 20 hodinach max. To se ale hodne hybu. Je to rotor, je nejaky uskrceny. Nehybe se plynule, ale jakoby po kouskach.

Pro mé pochopení (příkladem): Ráno vezmeš nenatažené hodinky, seřídíš čas, datum, zahýbeš s nimi na zápěstí bez natažení korunkou, nosíš, pokud je večer sundáš, necháš je být ladem / odložíš, vydrží dál běžet max. 20 hod.? Pokud ano, zní mi to hodně povědomě (s tím rozdílem, že mám na mysli Etu 2824-2 elabore, k tomu navíc při tak nízké hladině rezervy dávala odchylku kolem -30 s za 24 hod.)...

Upraveno uživatelem walter10
Odkaz ke komentáři

Pro mé pochopení (příkladem): Ráno vezmeš nenatažené hodinky, seřídíš čas, datum, zahýbeš s nimi na zápěstí bez natažení korunkou, nosíš, pokud je večer sundáš, necháš je být ladem / odložíš, vydrží dál běžet max. 20 hod.? Pokud ano, zní mi to hodně povědomě (s tím rozdílem, že mám na mysli Etu 2824-2 elabore, k tomu navíc při tak nízké hladině rezervy dávala odchylku kolem -30 s za 24 hod.)...

Tak nejak, nebo korunku natahnu asi 10x. Vsechny me kukacky jsou do +, nikdy se nestalo, ze by mi sly do -.

Hodne se hybu, litam atd. :) .To zastaveni do 20 hodin mi udelaly i po 24 hodinach na ruce. Pozor po celou dobu jsem nespal a byl jsem v pohybu. Dnes je odvazim na reklamaci. Ten rotor neni proste zdravej a v dobre kondici. Jinak tento neduh nedelaly na pocatku, ale az ted posledni dobou.

Odkaz ke komentáři

s cílem najít [/b][/color]nové sebevědomé Kameraden.

Pokud to měl být překlad textu z webu, tak to tak není...

Píše se tam, že stávající řada Military našla nové kamarády...

Jo a pro všechny... military hodinky tehdy ani dnes WR nijak neoplývaly. Viz Trasery s mil. specifikací. Prostě to nejsou divery.

Odkaz ke komentáři

Pokud to měl být překlad textu z webu, tak to tak není...

Píše se tam, že stávající řada Military našla nové kamarády...

Díky za připomínku.

Hodil jsem si to raději do angliny a vyšlo mi, že oni tím novým Kameraden myslí ty hodinky. Přesněji: Jednoduchý, ale vysoce funkční design nás inspiroval k naší řadě vojenských hodinek, která získala nového, asertivního druha (kamaráda, soudruha) Military 47. Souhlas? Tak to musím uznat, že tohle se čte líp.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tano: jak dopadla tva reklamace? V cem byl problem s rotorem?

Dopadla dobre, do 14 dnu byly kukacky doma. Problem byl ve vadnem rotoru.

Odkaz ke komentáři

Tano: jak dopadla tva reklamace? V cem byl problem s rotorem?

Dopadla dobre, do 14 dnu byly kukacky doma. Problem byl ve vadnem rotoru.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ten ciferník je strašnej a ten lumi bod koneckonců taky a ta zubatá luneta jakbysmet, obzvlášť ve srovnání s minulou generací, změny designu oproti minulé generaci jsou u mě k horšímu, neměli se v tom vůbec hrabat. fotky jsou z netu:

Tak jsem je videl naživo. Ach jo,

krasne hodinky, ale ty namalovane indexy, bych nezkousnul.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Par rychlocvaku pro fandy S

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Rotor zatím v pohodě? Ono se totiž i na zahraničních webech už celkem dost začíná poukazovat na problémy u A10 :(

Je po vymene v ramci zaruky, zatim slape dobre.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...