tano Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Neodsuzoval bych je, uvidime jake budou dalsi fotky.Ja je neodsuzuji, je konstatuji, ze me takova vyska nebere. Nekomu to nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 hustý .... co to asi bude ? .... já sem napnutej jak struna až to vyleze na povrch, tak tu bude pět stránek v duchu "fuj, fejk, hnusný, udělal bych to jinak" než se někdo osmělí a řekne že se mu to líbí a ten v zápětí dostane přes píču, že nemá vkus ..... já bych moh bejt vědma 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Tak takhle napnutej sem nebyl ani nepamatuju, znama luneta, vypoukly sklo..... jen doufam ze to zase nebude velky "ALE" po vydani a uprimne asi nejvetsi ocekavani od Steinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Nic, bude to parchant dayton a moonov co by to bolo ineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 A za dvacet. To bude zas keců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 panda...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 To budu chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Su napnutý jak guma od trenek... Pořídím místo moonů a ušetřím 70 tyček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Už to vidím hodně knoflíků, hodně ciferníků- nic pro mě. Kdyžuž, tak na uhrfóru v bazoši teď limitka Black seahttps://uhrforum.de/steinhart-black-sea-t277116 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Ty Black sea vypadají moc dobře. Vůbec jsem nezaregistroval jejich existenci, ale u mě aspirují na nejlepší štajny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 (upraveno) Jj. určitě. Kdybych byl na ty multicifry, dovedu si představit třeba Racetimery, teda určitě spíš než nekonečně nudný černobílý spýdomástry. Ale já tu jen kybycuju, mě si nevšímejte https://www.steinhartwatches.de/en/racetimer-braun.html Upraveno 1. října 2016 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Limitka Černýho moře je parádní, že to takhle neuměj i v sérii, na chrona jsem moc zvědavej, černej cifr, bílý subcifry, hmm, ale nemusim tachymetry, jsou mi k ničemu, tak mi to může bejt vlastně jedno. I tak jsem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Tak vidim ze to bola nakoniec trojka, svoj kus prace (korunka) tam odviedol aj Tudor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Vyska bude dle meho stejna jako u racetimeru. Takze dobra, pro me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) https://www.steinhartwatches.de/de/chronographen/ocean-one-vintage-chronograph.htmlETA 2824-2 TOP mit Modul von Dubois Dépraz DD 2020 ETA 2824-2 Top Swiss Made automatik 51 Rubinlagersteine Mit Modul von Dubois Depraz DD2020 Goldener Rotor mit STEINHART Logo Stunde und MInute silber mit Superluminova "old Radium" Stoppsekundenzeiger silber Krone und Drücker verschraubt FUNKTIONENKleine permanent Sekunde bei 3:00 Uhr.Zentrale Stoppsekunde30-Minuten Zähler bei 9:00 UhrStunden Zähler bei 6:00 Uhr GEHÄUSEEdelstahl satiniert und poliertDurchmesser 42 mmGesamthöhe 18 mmGewicht ohne Band 218 gBandanstoßbreite 22 mm FederstegSaphirglas gewölbt, Innenseite zweifach entspiegeltLünette Edelstahl poliert mit TachymeterlünetteGehäuseboden Edelstahl 316 L verschraubt mit SaphirglasbodenWasserdicht bis 10 ATM ZIFFERBLATT & ZEIGERZifferblatt schwarz, Hilfszifferblätter beigeAplizierte Indizes, silber mit Superluminova " old Radium " ARMBAND & SCHLIESSArmband Edelstahlarmband 22 x18 mmSchliesse Faltschließe Edelstahl 18mm mit Logo Upraveno 4. října 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Ty subcifry, jejich indexy i font čísel mě strašně tahaj za oči, třeba to bude v reálu lepší, ale tady je to pro mne nekoukatelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 No, nic pro me, ale urco se nekomu budou libit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Ale to sklo maj vypouklý zmáklý hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Ten nápis swiss made je hrozně malej . Upraveno 4. října 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Kdyby to aspoň, když už, udělali opravdu věrně a nekurvili to velikostí... Žeru vintážní Daytony a tyhle subcifry jsou krásný... Kdyby bylo pouzdro 40mm a výška cca 15mm Steinhartu bych to vodpustil a asi do nich šel... Byly by to krásně nositelný retro tool chrona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se