Přejít na obsah

Steinhart novinky...

PaloZV

Doporučené příspěvky

Rolády do každé rodiny.

No jako kombo k  ocean vintage jo.  Mě vrtané nožky vyhovujou.  Daj se rychle měnit řemeny.  Sem to opruboval na dovolený u moře.

Nicméně jako další krok vidím spíš Nav.B ll.  Ty mi splňují vše co bych si představoval a na co reálně usyslím.

Podle fotek mi přijdou pohlednější štajny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba mě osobně, když se řekne Rolex, se vybaví typické nožky pouzdra. Steinhart tuhle, pro mě osobně zásadní věc, nekopíruje. Tím nehodnotím ,jestli je to co dělá dobré nebo špatné.

Každopádně mít 40mm, tak o nich klidně uvažuji, cena vypadá dobře. 

Tedy tohle mi trochu vrtá hlavou.  Jako vidím já,  anebo ty blbě.  Dyk je to obšlehlý docela věrně.  Mě to neva, jen si to asi měl trochu rozvést.

Odkaz ke komentáři

:) Tohle ještě nikdo nikdy na této planetě neřekl, o tom jsem přesvědčen.

Teď nevím jestli se mám cítit trapně nebo hloupě. Jen jsem řekl, že Steinhart kopíruje to co pro mě osobně není u Rolexu až tak podstatné (rozuměj - Rolex chci hlavně kvůli pouzdru, jaký to bude model je mi skoro fuk.). Ale samozřejmě tomu nemůžu rozumět, protože jsem RLX nikdy neměl. Avšak děkuji té hodné paní v německém butiku, že mi dovolila si je aspoň vyzkoušet (Suby).

Odkaz ke komentáři

Tedy tohle mi trochu vrtá hlavou.  Jako vidím já,  anebo ty blbě.  Dyk je to obšlehlý docela věrně.  Mě to neva, jen si to asi měl trochu rozvést.

DH7_6077-crop.jpg

4188985515_d21a58a260_o.jpg

Steinhart na první fotce dole (To nahoře je údajně Squale). Podívej jak humpolácké to pouzdro oproti rlx je. Sice jsou to jiné hodinky, ale nožky jsou pořád stejné.

Odkaz ke komentáři

Edit.  To přišlo ve chvíli kdy jsem to postnul já.

Apropo u ocean vintage jsou taky vrtaný a přesně jako fotka b.  Jen je to míň fortelný.  Dost to může být tím, že vintage jsou kopírky prvních subů. Proto jsem psal výše že jako kombo.

Odkaz ke komentáři

Co vidim ja- rlx maj dve dirky na stezejky, steiny ne. To je asi mysleno- laicky receno.

Jak to vidím já, tak se bavíme každej o něčem jiným.

Ale je to sranda :taz:

Odkaz ke komentáři

Jak to vidím já, tak se bavíme každej o něčem jiným.

Ale je to sranda :taz:

Ja to jen konstatuju :-), vic se k tomu vyjadrovat nechci. Snazil jsem se rozvest jen, asi puvodni myslenku. Mozna jsem to blbe pochopil ja . nemam smajliky, tak mir :-). Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Novinka je jako ocean vintage,  stejný pozdro i ve velikosti,  tj.  má to vrtané nožky.  Korunka je taky stejná, safír vypadá taky tak. Místo otočné lunety je ta tachymetrická stupnice.   Plus je spodní průhled,  a samo sebou vrtané bazmeky na tlačítka.   Asi je tam vůle, a tak se tam ten strojek vejde.  Chce to porovnat s ocean vintage,  a ne s ocean one.  Ale posuzuji to jen podle fotek a toho co mám na ruce.

Upraveno uživatelem Marhi
Odkaz ke komentáři

Novinka je jako ocean vintage,  stejný pozdro i ve velikosti,  tj.  má to vrtané nožky.  Korunka je taky stejná, safír vypadá taky tak. Místo otočné lunety je ta tachymetrická stupnice.   Plus je spodní průhled,  a samo sebou vrtané bazmeky na tlačítka.   Asi je tam vůle, a tak se tam ten strojek vejde.  Chce to porovnat s ocean vintage,  a ne s ocean one.  Ale posuzuji to jen podle fotek a toho co mám na ruce.

Ja to jen konstatuju :-), vic se k tomu vyjadrovat nechci. Snazil jsem se rozvest jen, asi puvodni myslenku. Mozna jsem to blbe pochopil ja . nemam smajliky, tak mir :-).

Pánové, já se vám omlouvám, nerad bych tady svojí neuváženou reakcí způsobil flame. Já jsem mluvil konkrétně o tvaru nožek Stein vs. Rlx.

Odkaz ke komentáři

Pánové, já se vám omlouvám, nerad bych tady svojí neuváženou reakcí způsobil flame. Já jsem mluvil konkrétně o tvaru nožek Stein vs. Rlx.

To neřeš ,  takovej šum v éteru.

A ano,  bude to takovej prasopes.  Přeci nebudou kvůli tomu přenastavovat mašiny.

Svýho kupce si najdou. Hodně se zmiňuje ta kopírka, ale pravda je že vždy je tam trochu něco jinak.  Jiné firmy to obšlehnou včetně všech rozměrů jen daj jiné logo. Ale to ověřené a úspěšné se vždy kopírovalo. I Andy Warhol měl fabriku na plakáty, který střílel za naprosto neuvěřitelný ceny a začlo se tomu říkat PoP Art.

Odkaz ke komentáři

Mi se to libi, protoze se mi libi originaly

Jak to tak vypada, tak to bude klasicky Steinhart. Tzn hlavni poznavaci znaky jako u Rolexu, aby to pritahlo zakazniky, ale v detailu uplne jine. Kdyz clovek vidi to pouzdro, tvar, velikost, tak to budou v realu uplne jine hodinky. Stejne jako kdyz vezmete do ruky ocean one a suby. Na fotkach si jsou podobne, ale pocit v realu je z kazdych uplne jiny.

Tyhle chrona bych ale klidne ponosil. Jen mam strach, ze pro me budou velke.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...