siwi Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Tak jasně. Muselo by se to nejdřív vidět. Však nám je ještě nikdo nenabízí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Tak jasně. Muselo by se to nejdřív vidět. Však nám je ještě nikdo nenabízí Ano Take se rad juknu, podle me budou male indexy hodin. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Tano: už jednou jsem procestoval půl dne kvůli půl hodině v chroshopu a nějak se mi znovu nechce.Škoda, že tam zrovna nebylo pohromadě všechno, co bych rád viděl live. Už několikrát mě napadla myšlenka, že by se hodila nějaká půjčovna hodinek, kde ti třeba za denní poplatek pošlou pojištěný hodinky, ty si je ponosíš a pošleš zpět. Myslím, že spoustě lidí tady, by to ušetřilo dost peněz. Ale asi by to už nebylo ono. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 MíraMíra: to chapu, je to daleko. Zkus dojet nekdy na sraz. Osobne tomu davam prednost pred nakupem a naslednym prodejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 To já taky a chodím na všechny místní srazy, ale cestování po ČR není úplně můj šálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) takovej trochu cirkus ten cifr, a ten přechod z nozky do ochrany korunky se mi nelibi. Jako by to nekdo zapomel uriznout Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Jo, a ještě ta kůžička na tom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Z ceho je ten matros lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Mně se líběj a moc. Alespoň na té fotce. Bohužel mám zkušenost s předchůdci co se velikosti a tvaru pouzdra týká, mám ruku 200 - 220mm a byly mi fakt nepohodlný. Tyhle v tomto směru asi budou nastejno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Mě trochu připadaj jak výzva k Sinnu. Ale spíše taková ekonomická varianta. Jelikož nosím na druhé straně tak ideál. Snad jediné, co bych asi mohl a co nenabízí stein, je že bych si je dokázal představit na meshi. Anebo zulu strap. Lízt do vody s kůží??.Jo a líběj se mi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Tak malá oprava, tah maj. Ovšem v oceli. Chtělo by to titan. K titanu co jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 krtenek diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) niečo mi na nich nesedí, nie sú zlé ale ...?! Ináč bod za titan a odvážnejší design ! (vidím v tom seiko) Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Chtel bych je videt na tom tahu. Na ty kuzi je to nijaky ( u mne ty hodinky ta kuze hodne srazi ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Jako 39mm novinku bych si doved představit něco jednoduchýho, třeba jako explorery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Jako 39mm novinku bych si doved představit něco jednoduchýho, třeba jako explorery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 39mm u Steinhartu neexistuje, oni zasadne robia konske rozmery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Triton na gumě vypadaji moc pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 39mm u Steinhartu neexistuje, oni zasadne robia konske rozmery http://forums.watchuseek.com/f74/steinhart-make-39mm-watches-summer-2017-a-4235290.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se