Přejít na obsah

Steinhart novinky...

PaloZV

Doporučené příspěvky

jj, je to jak říká bandi. Stará verze 30 ATM Tritonů teď nějakou dobu nebyla a tohle je nástupce. 100 ATM zůstávají nezměněné.

Tak jsem koukal na ty specifikace už mi to zasej vrtá v hlavě.  Za tu cenu plastické indexy.

A i ta cena.   Letní modrásky.  Jo štajni se snaží.  A tohle není ouplná kopírka.

Uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oni s těma titanovýma Oceanama nakonec přijdou, všeobecně je po nich poptávka, takže otázka je spíš kdy.

Pro mě je ale ve hře ještě další věc - pokud zachovají podobně jako u klasických Oceanů stejnou tloušťku hodinek jako u 42mm modelu, tak mám dojem, že 39mm titanovky by mohly vypadat malinko nevyváženě - 39 mm průměr a cca 14.5 mm tloušťka kvůli vypouklému safíru. A i kdyby nevypadaly nepoměrově, tak samo o sobě by mě kvůli tenkému zápěstí 14+ mm tloušťka opravdu neuchvátila, řeknu-li to eufemisticky.

Odkaz ke komentáři

krtenek: Vím, že to všude uvádějí, ale v několika recenzích jsem se dočetl, že vypouklé sklo jim oproti oficiálně udávaným 13 mm přidává na 14.5 (někde jsem dokonce zachytil 14.8) milimetru. Nebo to takhle měly starší verze a současná má opravdu těch 13mm?

Viz třeba tady, recenze Titanium 500 se strojkem ETA:  Of note is that the height does NOT include the bevel and dome of the crystal and that it is closer to 14.5mm tall .

http://forums.watchuseek.com/f74/steinhart-ocean-titanium-500-premium-eta-review-4010962.html

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ty modrý mají takovej ten přiměřenej machr index.

Ale zatím se kochám svejma ovm.  Za tu cenu hodně muziky.  A až je poladím na buzna mesh tak budu teprva spokojen.

Ta pletená košilka je do vody opravdu asi nej volba.  Občas zajdu do bazénu a jen o meshi na ruce nevím.  Nylon může studit, plnej tah je samozapařující a gumu... tak tu nemám.

Odkaz ke komentáři

Len otázka, či už niekto tie nové tritony vlastní?

...teď pro ně jedu,tak jsem zvědavej na živo,předchozí generace mě bavily,tu první s černým cifrem a oranž indexama bych měl asi dodnes,kdybych je v práci nezničil uff

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

...teď pro ně jedu,tak jsem zvědavej na živo,předchozí generace mě bavily,tu první s černým cifrem a oranž indexama bych měl asi dodnes,kdybych je v práci nezničil uff

Beries 30 alebo 100ATM?

Odkaz ke komentáři

Beries 30 alebo 100ATM?

30ATM...100 jsou na mě moc barevný plus nechci titan.Měl jsem objednanou modrou verzi,ale naživo odstín trochu jinak než jsem čekal,takže vyhrála černá verze,která mě zase na fotkách nebrala.V reálu mi sedla vyloženě .Oproti předchozím generacím jsou tyhle víc civilizovanější,tak uvidím jak sednou...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...