Michael Psy Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Pro mě jsou novinkou i tyto starší, na které jsem na foru nikde nenarazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 to je limitka pro zahraniční fórum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Modré Tritony jsou fajn, ale velikost je na slona . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Souhlas, taky se mi moc líbí, ale mohli je udělat klidně v 39mm, když se jim zatím nechce do titanovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tak já na ně s nadějí čekám. I když si možná dřív koupím titanové Citizeny. Prostě potřebuju titanové hodinky.Jaké konkrétně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 jj, je to jak říká bandi. Stará verze 30 ATM Tritonů teď nějakou dobu nebyla a tohle je nástupce. 100 ATM zůstávají nezměněné.Tak jsem koukal na ty specifikace už mi to zasej vrtá v hlavě. Za tu cenu plastické indexy.A i ta cena. Letní modrásky. Jo štajni se snaží. A tohle není ouplná kopírka.Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Oni s těma titanovýma Oceanama nakonec přijdou, všeobecně je po nich poptávka, takže otázka je spíš kdy. Pro mě je ale ve hře ještě další věc - pokud zachovají podobně jako u klasických Oceanů stejnou tloušťku hodinek jako u 42mm modelu, tak mám dojem, že 39mm titanovky by mohly vypadat malinko nevyváženě - 39 mm průměr a cca 14.5 mm tloušťka kvůli vypouklému safíru. A i kdyby nevypadaly nepoměrově, tak samo o sobě by mě kvůli tenkému zápěstí 14+ mm tloušťka opravdu neuchvátila, řeknu-li to eufemisticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 El nano : díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 krtenek: Vím, že to všude uvádějí, ale v několika recenzích jsem se dočetl, že vypouklé sklo jim oproti oficiálně udávaným 13 mm přidává na 14.5 (někde jsem dokonce zachytil 14.8) milimetru. Nebo to takhle měly starší verze a současná má opravdu těch 13mm? Viz třeba tady, recenze Titanium 500 se strojkem ETA: Of note is that the height does NOT include the bevel and dome of the crystal and that it is closer to 14.5mm tall . http://forums.watchuseek.com/f74/steinhart-ocean-titanium-500-premium-eta-review-4010962.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 první Tritony dorazily, tak jsem je musel cvaknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 vyzeraju fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Ty modrý mají takovej ten přiměřenej machr index.Ale zatím se kochám svejma ovm. Za tu cenu hodně muziky. A až je poladím na buzna mesh tak budu teprva spokojen.Ta pletená košilka je do vody opravdu asi nej volba. Občas zajdu do bazénu a jen o meshi na ruce nevím. Nylon může studit, plnej tah je samozapařující a gumu... tak tu nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Nový Tritony maj dobře vyřešenej index na 6. Podřízenej datumce a přitom vnější okraj zarovnanej s indexy 3 a 9 a velkej je jak ty zbylý. Mám rad, když to všechno dlw možností pasuje podle soustředných kružnic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 souhlasím, maj to pěkně vyřešený a navíc u modrých je modrý datový věnec. Co víc si přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Len otázka, či už niekto tie nové tritony vlastní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Len otázka, či už niekto tie nové tritony vlastní?Kuk na stránku zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Ano uz som zistil, ospravedlnujem sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Len otázka, či už niekto tie nové tritony vlastní?...teď pro ně jedu,tak jsem zvědavej na živo,předchozí generace mě bavily,tu první s černým cifrem a oranž indexama bych měl asi dodnes,kdybych je v práci nezničil uff Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 ...teď pro ně jedu,tak jsem zvědavej na živo,předchozí generace mě bavily,tu první s černým cifrem a oranž indexama bych měl asi dodnes,kdybych je v práci nezničil uffSent from my iPhone using TapatalkBeries 30 alebo 100ATM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Beries 30 alebo 100ATM?30ATM...100 jsou na mě moc barevný plus nechci titan.Měl jsem objednanou modrou verzi,ale naživo odstín trochu jinak než jsem čekal,takže vyhrála černá verze,která mě zase na fotkách nebrala.V reálu mi sedla vyloženě .Oproti předchozím generacím jsou tyhle víc civilizovanější,tak uvidím jak sednou... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se