Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Velikost ne, ale barevná kombinace se mi líbí, palec hore. Palec dole i za tachymetr, bez toho bych se na pilotkách fakt obešel, byť je tady celkem decentní

Odesláno (upraveno)

Honzo, nezapomen na me s tema srovnavacima fotkama gmt pepsi 39 vs 42 :-).

A tyhle pvd- hezka fotka, ale 39?

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Zdá se mě to nebo to je kožka? V PVD nikdy věřit nebudu ale líbí se mě to, konečně pěkně zpracovaná vložka lunety proti těm keramikám jak psí gule.

Odesláno

Prodávat potápky 300m na kožce... je aspoň vodě odolná, nebo se po prvním kontaktu s vodou rozpadne? PVD nekomentuji, lepší než kdyby to bylo echt gold.

Odesláno (upraveno)

nad plesnivejucim bronzom sa tu kazdy rozplyva, a odrbavajuce sa PVD je od macochy?? :mummy: :guitar:

Upraveno uživatelem misoo
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Nas, s poradnou rukou ( ne pro panenky :-)- kamaradi s mensi rukou prominou ) zajima to same na 42.

Ber to jako rypnuti, vim, ze to neovlivnis.

Odesláno

Zatim s nim model v 39 nedelaj, tak ho prdli samostatně, na 42 už musí jít objednat bez problémů a na 44 se nehodí.

Zatim je prave jen ke 39, ke 42 ho nenabizej samostatne ( mam info primo od zdroje :-)). Pockam.

Odesláno

Zatim je prave jen ke 39, ke 42 ho nenabizej samostatne ( mam info primo od zdroje :-)). Pockam.

To je dobrý, musej to mít jako náhradní díl, ale asi jen na záruku momentálně. Já se asi pepsi keramiky nebo safiru u 42 nedočkám, 44 se mi nelíběj i když velikost je ok, ten cifr ze 42 mi tam nepasuje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...