Pilfour Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Když to má žlutý / okrový / zažloutlý indexy a čísla, je to vintage?Tak zároveň jim chybí ochrana korunky a indexy nanesený přímo na cifr taky napovídají na vintage směr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 naživo jsou super https://www.chronoshop.cz/steinhart-ocean-39-vintage-gmt-premium-blue-red-keramik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 No mne sa to páči. Pekný vintage vzhľad, super kvalita a cena, 300m wr. Dobrý kauf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Dát to na jubilée, tak to asi bude dost dobře fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Zatím máme skladem jeden kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Parádní foto, vypadají mnohem lépe než na té promo fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Když to má žlutý / okrový / zažloutlý indexy a čísla, je to vintage?Ale no tak, moc dobre vime, kam timhle kluci od Stajnu strelili... A jinak pisu "jakoze vintage" Snazim se naznacit, ze kdyz uz bych udelal jakoze stare gmt mastery, tak bych lunetu nechal pekne plechovou. Pokud bych delal homage modernich gmt masteru, tak tam samozrejme keramika, ale pekne plasticke indexy a bila vypln. Podle me to maji u tech modelu presne opacne, nez bych chtel ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Keramicka luneta a vintáž, moderna a plech. To to bólí. A mít to plastický indexy, modrou lumi a jubilee už stojim frontu. Ale myslim, že už se i dočkám. Tohle je bohužel huso-kachna, no to by ještě nebylo tak zlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 věc se má asi takhle...pokud by tam dali hliník, tak se vsadím, že by se našel někdo, kdo by chtěl keramiku každopádně já bych byl taky pro hliník, ale tohle naživo nevypadá vůbec špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Jako dalsi kousek dobre, ale ja bych do toho nesel.Ten pruhled dynkem jsem uz mel a ani nahodou, to predevsim.Titan bych bral, ale jednoznacne v barevnem odstinu, jako maji Pelagos. Ten tmavy, rozhodne ne, je na nem vse videt. Luneta hlinik mi tady nevadi, jelikoz, kdyz ji poskrabu, tak vim, ze si ji koupim za par kacek. Bez lupy na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 věc se má asi takhle...pokud by tam dali hliník, tak ...Ono ani na těch fotkách to nevypadá špatně. Jen to nedává smysl,, no a to jsem prudérní zastánce keramiky. Ale cítím konečně ve vzduchu jedničky s gmt keramikou a jubilee, snad už to dlouho trvat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Já bych zas celkem snesl premium 500, 39 mm, bez GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Míro moje řeč , tak na ně čekám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Hele, to je zajímavé, já taky čekám na úplně to samé , Premium 500, 39 bez GMT, ovšem rád bych na jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Tak nová keramická luneta na OO39 je doma. Vypadá parádně.Poradíte někdo, kde by mi ji v Brně dokázali vyměnit? Nebo bych to zvládnul i sám?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 S opatrností to člověk zvládne sám. Určitě budou i návody na netu. Je to vcelku snadný. U Orientů aspoň bylo. Jen bych používal na vycvaknutí lunety něco z platu nebo dřeva aby jsi si neškrábl do pouzdra či té lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Neviem ako je to s OO39, ale povodna 42mm verzia rozhodne na domace vycvaknutie stavana nebola. Luneta sa "normalne" dole dat nedala (to iste napriklad Fortis Marinemaster). Orient a Seiko sa daju odlupnut cimkolvek. Osobne som vlozku lunety na Steinhartoch menil takto https://hodinkomania.sk/index.php?thread/1058-steinhart-ocean-1-vymena-keramickej-lunety/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Neviem ako je to s OO39, ale povodna 42mm verzia rozhodne na domace vycvaknutie stavana nebola. Luneta sa "normalne" dole dat nedala (to iste napriklad Fortis Marinemaster). Orient a Seiko sa daju odlupnut cimkolvek. Osobne som vlozku lunety na Steinhartoch menil takto https://hodinkomania.sk/index.php?thread/1058-steinhart-ocean-1-vymena-keramickej-lunety/ Moc díky za návod. Až se na to budu mentálně cítit, tak to vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Moc díky za návod. Až se na to budu mentálně cítit, tak to vyzkouším.tak se hlavně pochlub :-) a kde jsi ji pořídil a kolik za ni chtěli?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 https://www.chronoshop.cz/steinhart-vlozka-lunety-keramicka-pro-ocean-one-39-zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se