KFL Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Kucí a holky, prodej Steinhartů mě nebaví, stejně jako mě nebaví roztodivné SZ (až na 2 výjimky), a proto jsem se rozhodl, že je neprodám, ale někomu dám. Pod stromek. Vánoce jsou za rohem a někomu ty titanový automaty určitě udělají radost. Teď už zbývá jen otázka, jak vybrat příjemce. Vymýšlel jsem usilovně a v podstatě na nic nepřišel. Tak to udělám jednoduše: Hodinky dostane ten, kdo mi napíše normálně a slušně formulovanou SZ jako 7. v pořadí, přičemž posílat SZ můžete dnes mezi 20.00-22.00. SZ může poslat každý, kdo: 1) Má na fóru alespoň 150 příspěvků. 2) Je preferovaně z ČR, ale SK taky dobrý. 3) Nemá v držení AP, PP, Damasko či jiné příslušníky HH*. 4) Nemá na autě duplex. 5) Si umí normálně koupit dálniční známku do Rakouska. 6) Pozná, jakej strom je na přiloženém obrázku níže**. * bod 3 = vtip ** bod 6 = platí; Omh-Aztec tuto podmínku může vynechat POZOR - Pokud mi sedmá zpráva přijde od někoho, koho nemám rád, hodinky dostane následující pisatel. - Nabídky na odkup budu ignorovat. Poznej strom! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Závěrem: + Toto vlákno je míněno zcela vážně. + Vyhodnocení ještě dnes večer. + Zítra, nejdéle v úterý, hodinky odejdou (poštou/PPL/osobně) novému majiteli. + S hodinkami si dotyčný/á může dělat, co bude chtít (nechat, prodat, darovat, vyměnit, zničit). + Pokud strom nikdo nepozná, popř. nepřijde žádná SZ (ha!), postnu update po desáté večer s jiným úkolem, anebo vyberu někoho sám . Enjoy.
gougy Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Malý nedělní mazeček (podělaný červený stromiska, kdo to má googlit , ale zas krásný pilotky v automatu a titanu, no nedej si to)
mondeo2 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 hezký, výhercovi blahopřeji..... :clap:
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 aha, tak napisem to aj sem - u mna si fakt frajer!!!
Wanderer Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Já to říkám furt, pravidelné navštěvování tohoto fóra, to je už diagnóza. Jinak pěknej předvánoční počin.
vzduch Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Co je tak raději vydražit a výtěžek poslat třeba semhle http://www.complextherapy.cz/index.html. Nabízím 2.000,- Kč
wizard-ov Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Klobouk dolů, člověk se hned cítí takový normálnější Napiš potom prosím, kolik ti přišlo SZ. Štajny už nechci, ale kdyby jsi tam měl nějaké vintážní Seiko, tak ho vypusť taky...když jsou ty Vánoce. Ten strom, to je rododendron - já totiž nic jiného cizího neznám.
People Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Takze to bude nejaky javor. Pre tych, co chcu sutazit mozno viac napovie toto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32978-co-m%C4%9B-dnes-pot%C4%9B%C5%A1ilo/?view=findpost&p=1269776
docent Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Super počin. Snad se po 20h nezhroutí server. S tím javorem to bude oříšek.
Jörg8X Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Pěkné, já soutěžit nebudu, protože strom nepoznám a nehodlám to hledat Ale super nápad
docent Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Ta původní verze byla zajímavější.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Omastek je David? EDIT: Kofolo to se mi libí, jdu taky vymejšlet nějakou soutěž. EDIT2: Steinharty se mi nelíbí.
Juraj11 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Seš frajer .Strom vím,ale to pořadí,to bude horší
jankoxxx Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 To je ten pravy vianocny spirit! A to hovorim ako clen, ktoreho si diskvalifikoval
jankoxxx Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Kuwa skoda ze je uz mam :-)Ty sa neohlasuj, diskvalifikuju ta tie Damasko, ktore doma schovavas a bojis sa priznat aby si nestratil titul sympatak fora
gougy Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Ty sa neohlasuj, diskvalifikuju ta tie Damasko, ktore doma schovavas a bojis sa priznat aby si nestratil titul sympatak fora a každej večer do nich pižlá kudličkama jak ve věznici Shawshank a furt nic
Frantik Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Ty sa neohlasuj, diskvalifikuju ta tie Damasko, ktore doma schovavas a bojis sa priznat aby si nestratil titul sympatak fora Sakra :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.