Lukyn77 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Dnes opět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Buran na hotelu se nezapre. :-)Nastavit to mi trvalo dyl nez rozebrat cal 68.4 . :-)To co si nastavoval je japonsky zachod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Líp už to nesvedu.. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ještě před půl rokem by mě ani ve snu nenapadlo, že bych měl automaty, navíc Seiko. Co jste to se mnou udělali? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Je léto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 A pak byla tma.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Je léto...To mas novy prirustek, nebo jsrm to prehledl? Oranz je pecka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 To mas novy prirustek, nebo jsrm to prehledl? Oranz je pecka .Ne už je mám déle, neměl jsem je sebou na srazu, ale já ty Seika nějak syslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 (upraveno) Ne už je mám déle, neměl jsem je sebou na srazu, ale já ty Seika nějak syslím Jen pekne sysli, delas dobre . Upraveno 21. června 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Několik týdnů na ruce. Ještě snad budu "monogamní". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 To Delapancha:Japonsky ne, ale korejsky. ;-) Tady jedna normalni fotka z chramu uprostred Soulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Několik týdnů na ruce. Ještě snad budu "monogamní". Já tě klidně rozvedu, stačí říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Jen pekne sysli, delas dobre .Zatím to jde, ale až začnu rozprodávat dětem hračky, kvůli Seiku, tak to stopnu... .... možná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 To Delapancha:Japonsky ne, ale korejsky. ;-) Tady jedna normalni fotka z chramu uprostred Soulu. Dalo by se použít nějaký GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Zatim zadne GMT nemam.Musim poridit.Ted stacilo presunout na + 7 hod. a smitec. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Sedumtisícdvojky. Pořád baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Pěkné ... ty by sneslo přímé srovnání s Brightz ...:-) To máš pravdu, jen škoda, že v okolí nikoho nemám. A mimochodem Seiya SARX zdražil o 30 USD. Ještě, že jsem je koupil hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Na jubilee a spokojenost.Teď mi farky nebude nadávat že všude tahám jen Rolexy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 (upraveno) To máš pravdu, jen škoda, že v okolí nikoho nemám. A mimochodem Seiya SARX zdražil o 30 USD. Ještě, že jsem je koupil hned. Hejbnul se kurz, vše z japanu podražilo :-( Upraveno 23. června 2016 uživatelem Lukyn63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se