Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...Prijde mi, ze jsou delane az s tak dokonalou japonskou preciznosti, ze mi z nich uplne extra emoce teda nestrikaji. Obcas hodinky, kterym musis neco odpustit, nebo na kterych treba hned neni neco dokonale na prvni pohled, tak ta nedokonalost je prave dela zajimavymi...

Andy, s tou dokonalostí můžeš zůstat v klidu, zas tak horké to není.

huhu4d to sestylizoval fajn, většina lidí to má právě obráceně, ale je to pravda. Člověka buď konverze časem čeká, nebo ne. A taky člověk neví dne ani hodiny - někdy na infekci stačí blbé malé quartzy, na které náhodou natrefí na netu  :)

Odesláno

Kluci dík, tyhle zůstanou tak jak jsou, jediné co se bude měnit (jestli ho teda seženu) je sklo, tohle není origo. Já ty renovace typu "udělat ze starejch hodinek nový" moc nemusím, právě ta ošuntělost je na nich krásná...a tah je Stelux, kterej se dával na Seiko v 70. letech, koncovky docela seděj, takže nevim na jakej konkrétní model byly dělaný (možná takovej univerzál)

Odesláno

No ja je nosim s laskou ale jsou se mnou vsude.. spravil sem s nimi celej barak..a v praci jsou se mnou takyv narocnych podminkach.. 4bee2630874f6f2a5d33ad99b5ecca71.jpg

Odesláno z mého HAMMER_ENERGY pomocí Tapatalk

Odesláno

Pekné sa o nich staraj no a trošku ich šetri....jednoducho je mi smutno za nimi :-)

No ja je nosim s laskou emoji3.png ale jsou se mnou vsude.. spravil sem s nimi celej barak..a v praci jsou se mnou takyv narocnych podminkach.. emoji58.png 

Odesláno

Pekné sa o nich staraj no a trošku ich šetri....jednoducho je mi smutno za nimi :-)

No ja je nosim s laskou emoji3.png ale jsou se mnou vsude.. spravil sem s nimi celej barak..a v praci jsou se mnou takyv narocnych podminkach.. emoji58.png 

Odesláno

Dnes tady s MM

post-30673-0-51746200-1511095747_thumb.jpg

post-30673-0-13253500-1511095758_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...