Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

parada. podobne som videl bicolorne a vyzerali bombovo

Jj, ty bicolor by měly být SHF048P. Kovové indexy, šroubovací korunka s ochranou na trojce, luneta se 120 kliky, hacking, příjemně tvarované pouzdro: podle mne hodně povedené hodinky.

Odesláno

Jj, ty bicolor by měly být SHF048P. Kovové indexy, šroubovací korunka s ochranou na trojce, luneta se 120 kliky, hacking, příjemně tvarované pouzdro: podle mne hodně povedené hodinky.

ano, ja ich mam ulozene ako SKJ004 ale vyzeraju to byt nastupnicky model tych tvojich - maju lumi na 12ke a WR 200m

cela ta seria bola super, nieco take im dnes v ponuke chyba. Klasicky Seiko diver s elektrickym kalibrom. Pre kolegov co chcu lovit pridavam par fotiek - z casu nacas sa nejake kusky objavia:

post-4112-0-09346400-1511804708_thumb.jpg

post-4112-0-61656000-1511804713_thumb.jpg

post-4112-0-30307300-1511804730_thumb.jpg

post-4112-0-31739100-1511804738_thumb.jpg

Odesláno

ano, ja ich mam ulozene ako SKJ004 ale vyzeraju to byt nastupnicky model tych tvojich - maju lumi na 12ke a WR 200m

cela ta seria bola super, nieco take im dnes v ponuke chyba. Klasicky Seiko diver s elektrickym kalibrom. Pre kolegov co chcu lovit pridavam par fotiek - z casu nacas sa nejake kusky objavia:

Ano, je to tak. Jen pro doplnění: ty mé jsou z 1. generace, tzn. modely SHF, které byly zřejmě testovací, protože výroba byla necelý rok: měly kalibr 5M23 a na cifru označení "Sports 150". Ty SKJ jsou z 2. generace, která měla kalibr 5M43, místo hardlexu Sapphlex a WR 200m, takže  jsou řazeny již mezi divery. Na ciferníku měly označení "Sports 200m". Kolem roku 2000 začala být vyráběna 3. generace s kalibrem 5M63 a s označením modelů SMY. Na ciferníku pak mají nápis "Kinetic Water Resist 200m". Základní rozdíl oproti 2. generaci byl ve větší výdrži kapacitoru. Všechny tři generace se dělaly na jubilee tahu. Na poslední generaci pak navázaly modely jako např. "Black Knight"  (SMY089P) a řada SKA jako např. "Big Boss" (SKA293P) nebo "BFK" (SKA369P).

Odesláno

Pardon - reakce na "Michal93", resp. jeho Monstra. Nevím proč mi z toho vypadla ta citace...

Nene urcite ne. Ty si necham ?

Odesláno z mého HAMMER_ENERGY pomocí Tapatalk

Odesláno

shewcza: moc pekne!

Odesláno

Nový přírůstek do rodiny Rally diverů

Tyhle jsou fakt parádní. Svého času jsem po nich šilhal. Gratulace. A kdyby tě čirou náhodou časem přestaly bavit, tak víš, na koho se máš obracet. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...