DavidLC Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Wawrik super a velké nejsou, jdou ti k autu Na sluníčku jsou stříbrňáky super, jen to neumím nafotit.....
kamilb Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke Kdo se bojí se_re v síni .Mě sou taky všechny ty Seika velké Mu je snad závidíš nebo co Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem kamilb
KapitanO Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 já objednával z https://www.seiyajapan.com/collections/populars/products/s-sarb017 a za čtyři dny (!!) byly domaDěkuju
instant Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Kdo se bojí se_re v síni .Mě sou taky všechny ty Seika velké Mu je snad závidíš nebo co ja mu ich nezavidim, ja ich chcem kupit som wawrikovi slubil, ze mu ich nekupim pod rukami, a aj som slub dodrzal, no ale slub ze mu ich nesprotivim, tak taky som nedal. no proste wawrik ma uz moje byvale Sagarmathy, a teraz ma aj moje buduce Landmastre dobre su, sak aj vzdy boli.
kamilb Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 No to já vím a furt nechápu že už je dávno nemáš.
sashator Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Instant už toho nasliboval- že budou GS SD chrona, že budou Spacewalky, SD Lanmastery a pořád nic postupně ho tu všichni předbíhaj...tak aspoň na ty Spacewalky by se mohl vytáhnout
instant Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 no ja nemam na to tolko casu, kupujem len ked nemusim nic okolo organizovat riesit atd.. a treba byt realista, tieto landmastre su mozno prve za 15 mesiacov co som videl v predaji, aj to ma na ne upozornili. myslim ze wawrik ich tiez nezhanal len par tyzdnov.. chrona cakaju kym budem cestovat a spacewalk su uz rozpravka o jednorozcovi, to uz sa neda racionalne planovat ani nic. uprimne, izul na kozi su jedine seika ktore ma budu zaujimat z tych co som este nemal.. ak vobec bude realna sanca ze ich niekedy niekto ponukne verejne na predaj.
sashator Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Vsak ja vim, s tim jednorozcem jsi to vystihl. Kdo by to rekl, kolik sprostejch Seiko bude prakticky nesehnatelnejch...jinak ja jsem si poridil dalsi omlaceny japonciky, uhodne nekdo ktery?
wawrik Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 klidně sem hoď i tu barevnou lunetu, aspoň to bude takový zpestření...už tak je tu nikdo nemá a v takový kombinaci jich moc nebude ani po světě To je len pre silné žalúdky. Na druhej strane sa priznám, že farby na lunete som si všimol až deň po tom, čo som ich vybalil. Tým nechcem povedať, že som farboslepý, ale že naživo to nijako neruší Ale inak som svojprávny. Kúpa bol fakt adrenalín, najmä, keď mi traja zo štyroch ľudí oslovených na fóre napísali, že kúpu už s predajcom riešili, ale bola im podozrivá, tak dali ruky preč. A ten štvrtý to neriešil len preto, že o predaji nevedel (a našťastie bol fér a nepreplatil ma, za čo instantovi úprimne ďakujem ). Ale súc poučený z jednej aukcie Spacewalkov, ktorú som dosť prekaučoval, som bol rozhodnutý strieľať z prvej a zobrať ich bez ohľadu na stav. Mne ten predajca nakoniec bez problémov natočil aj video, kde bolo vidno, že nejde o fejk. To ma presvedčilo, že by to mohlo klapnúť a napriek tomu, že z videa som mal dojem, že sú v dezolátnom stave, tak sú na tom rovnako dobre ako bývalé instantove Sagarmathy. Teda až na tú farbu na lunete. Toľko clivý príbeh z predaja. Teraz fakty: instant: Vôbec mi nie sú veľké. Ani raz mi pod pás nespadli.
wawrik Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Sashator: AGS Scubamaster, nie?
bandicoot Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 To jako někdo jen tak z plezíru vybarvil na bílo ty čtyři světový strany?
instant Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Kdeze na bielo - kazdu inou farbou
instant Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 To je len pre silné žalúdky. Na druhej strane sa priznám, že farby na lunete som si všimol až deň po tom, čo som ich vybalil. Tým nechcem povedať, že som farboslepý, ale že naživo to nijako neruší Ale inak som svojprávny. Kúpa bol fakt adrenalín, najmä, keď mi traja zo štyroch ľudí oslovených na fóre napísali, že kúpu už s predajcom riešili, ale bola im podozrivá, tak dali ruky preč. A ten štvrtý to neriešil len preto, že o predaji nevedel (a našťastie bol fér a nepreplatil ma, za čo instantovi úprimne ďakujem ). Ale súc poučený z jednej aukcie Spacewalkov, ktorú som dosť prekaučoval, som bol rozhodnutý strieľať z prvej a zobrať ich bez ohľadu na stav. instant: Vôbec mi nie sú veľké. Ani raz mi pod pás nespadli.Ok zajtra vezmem emperory a fotak a dame kafe
xbraj19 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Kdeze na bielo - kazdu inou farbouA nebyla to thajská limitka? Aby je tím odbarvením neznehodnotil
instant Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 (upraveno) Toto skor vyzera na piece unique barbarique Upraveno 14. prosince 2017 uživatelem instant
Brolo Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Jeden kus v Koscomu...jsou nositelnější, než jsem myslel!
01axel01 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Jeden kus v Koscomu...jsou nositelnější, než jsem myslel!IMG_2195.JPG Sednou ti pěkně na ruku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se