Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke su ti velke 

Kdo se bojí se_re v síni .

Mě sou taky všechny ty Seika velké 

Mu je snad závidíš nebo co :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Kdo se bojí se_re v síni .

Mě sou taky všechny ty Seika velké 

Mu je snad závidíš nebo co :)

ja mu ich nezavidim, ja ich chcem kupit :D som wawrikovi slubil, ze mu ich nekupim pod rukami, a aj som slub dodrzal, no ale slub ze mu ich nesprotivim, tak taky som nedal. :) no proste wawrik ma uz moje byvale Sagarmathy, a teraz ma aj moje buduce Landmastre :D

dobre su, sak aj vzdy boli.

Odesláno

Instant už toho nasliboval- že budou GS SD chrona, že budou Spacewalky, SD Lanmastery a pořád nic :D  postupně ho tu všichni předbíhaj...tak aspoň na ty Spacewalky by se mohl vytáhnout

Odesláno

no ja nemam na to tolko casu, kupujem len ked nemusim nic okolo organizovat riesit atd.. a treba byt realista, tieto landmastre su mozno prve za 15 mesiacov co som videl v predaji, aj to ma na ne upozornili. myslim ze wawrik ich tiez nezhanal len par tyzdnov.. chrona cakaju kym budem cestovat a spacewalk su uz rozpravka o jednorozcovi, to uz sa neda racionalne planovat ani nic. uprimne, izul na kozi su jedine seika ktore ma budu zaujimat z tych co som este nemal.. ak vobec bude realna sanca ze ich niekedy niekto ponukne verejne na predaj.

Odesláno

Vsak ja vim, s tim jednorozcem jsi to vystihl. Kdo by to rekl, kolik sprostejch Seiko bude prakticky nesehnatelnejch...jinak ja jsem si poridil dalsi omlaceny japonciky, uhodne nekdo ktery?

4c573a058ffea83f7eb80ae3df1a1533.jpg

Odesláno

klidně sem hoď i tu barevnou lunetu, aspoň to bude takový zpestření...už tak je tu nikdo nemá a v takový kombinaci jich moc nebude ani po světě ;)

To je len pre silné žalúdky. Na druhej strane sa priznám, že farby na lunete som si všimol až deň po tom, čo som ich vybalil. Tým nechcem povedať, že som farboslepý, ale že naživo to nijako neruší :) Ale inak som svojprávny.

Kúpa bol fakt adrenalín, najmä, keď mi traja zo štyroch ľudí oslovených na fóre napísali, že kúpu už s predajcom riešili, ale bola im podozrivá, tak dali ruky preč. A ten štvrtý to neriešil len preto, že o predaji nevedel (a našťastie bol fér a nepreplatil ma, za čo instantovi úprimne ďakujem :)). Ale súc poučený z jednej aukcie Spacewalkov, ktorú som dosť prekaučoval, som bol rozhodnutý strieľať z prvej a zobrať ich bez ohľadu na stav.

Mne ten predajca nakoniec bez problémov natočil aj video, kde bolo vidno, že nejde o fejk. To ma presvedčilo, že by to mohlo klapnúť a napriek tomu, že z videa som mal dojem, že sú v dezolátnom stave, tak sú na tom rovnako dobre ako bývalé instantove Sagarmathy. Teda až na tú farbu na lunete.

Toľko clivý príbeh z predaja. Teraz fakty:

post-6480-0-82422600-1513237107_thumb.jpg

instant: Vôbec mi nie sú veľké. Ani raz mi pod pás nespadli.

Odesláno

To je len pre silné žalúdky. Na druhej strane sa priznám, že farby na lunete som si všimol až deň po tom, čo som ich vybalil. Tým nechcem povedať, že som farboslepý, ale že naživo to nijako neruší :) Ale inak som svojprávny.

Kúpa bol fakt adrenalín, najmä, keď mi traja zo štyroch ľudí oslovených na fóre napísali, že kúpu už s predajcom riešili, ale bola im podozrivá, tak dali ruky preč. A ten štvrtý to neriešil len preto, že o predaji nevedel (a našťastie bol fér a nepreplatil ma, za čo instantovi úprimne ďakujem :)). Ale súc poučený z jednej aukcie Spacewalkov, ktorú som dosť prekaučoval, som bol rozhodnutý strieľať z prvej a zobrať ich bez ohľadu na stav.

instant: Vôbec mi nie sú veľké. Ani raz mi pod pás nespadli.

Ok zajtra vezmem emperory a fotak a dame kafe :)

Odesláno

Pekny ctvrtek prejeme s MM.

post-30673-0-54524800-1513258490_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...