Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Krásný povrch cifru (a to ten "špachtličkovaný" co má Locky mne nijak moc neoslovil)
Počítám, že si víc užiju té makrofotografie než kdybych se na ně díval napřímo...
Takže dík za pokoukání

Upraveno uživatelem Datel
Odesláno
před 22 minutami, sodekcz napsal:

@Datel neudělal bys nějaké denní fotky a případně potom lumi těch tvých "korunkových uzávěrů"?

mobilem jen tak narychlo (lumi ve stínu obyváku tak do patnácti sec po nasvícení)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 16 hodinami, Datel napsal:

mobilem jen tak narychlo (lumi ve stínu obyváku tak do patnácti sec po nasvícení)

Mě se moc líbí, taková verze babytuna 🙂 Nemyšleno ve zlém, to uložení tahu atd. Fajn kousek 🙂 

Odesláno
před 3 hodinami, Vladar91 napsal:

Za chvíli mám narozky tak sem si nadělil radši dopředu.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Velmi zaujimave Brightz, zvlast to puzdro. Perpetual calendar je uz len ceresnicka na torte. Dobry darek k narozkam, ne ze ne. 👌🏻 Podla hesla, co nevybavis sam, to ti nikto nekupi?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...