jovani Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Dneska mě potěšily “Jumba” téměř jako z vitríny (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Nový antireflex z nich udělal zase trochu jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Nádherné chrona Nový antireflex z nich udělal zase trochu jiné hodinky. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) Krásný povrch cifru (a to ten "špachtličkovaný" co má Locky mne nijak moc neoslovil) Počítám, že si víc užiju té makrofotografie než kdybych se na ně díval napřímo... Takže dík za pokoukání Upraveno 27. října 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 @Datel neudělal bys nějaké denní fotky a případně potom lumi těch tvých "korunkových uzávěrů"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 22 minutami, sodekcz napsal: @Datel neudělal bys nějaké denní fotky a případně potom lumi těch tvých "korunkových uzávěrů"? mobilem jen tak narychlo (lumi ve stínu obyváku tak do patnácti sec po nasvícení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 V 26. 10. 2020 v 11:26, petroniuzz napsal: Pandy Krásné můžeš mi nspsat co je to za model? SZ , děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Včera i dnes mé pracovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 V 26. 10. 2020 v 11:26, petroniuzz napsal: Pandy No, tak tyhle me tedy take berou, moc hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 12 hodinami, M3maniac napsal: Krásné můžeš mi nspsat co je to za model? SZ , děkuji před 12 hodinami, Murphy97 napsal: No, tak tyhle me tedy take berou, moc hezky! Díky. Jsou to tyhle, ale už několik let se nevyrábí a pár let jsou již vyprodané. https://www.chronoshop.cz/seiko-sndf87p1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 26 minutami, petroniuzz napsal: Díky. Jsou to tyhle, ale už několik let se nevyrábí a pár let jsou již vyprodané. https://www.chronoshop.cz/seiko-sndf87p1 Dik, jsou fajnovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Taky díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 16 hodinami, Datel napsal: mobilem jen tak narychlo (lumi ve stínu obyváku tak do patnácti sec po nasvícení) Mě se moc líbí, taková verze babytuna Nemyšleno ve zlém, to uložení tahu atd. Fajn kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Za chvíli mám narozky tak sem si nadělil radši dopředu. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 3 hodinami, Vladar91 napsal: Za chvíli mám narozky tak sem si nadělil radši dopředu. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Velmi zaujimave Brightz, zvlast to puzdro. Perpetual calendar je uz len ceresnicka na torte. Dobry darek k narozkam, ne ze ne. Podla hesla, co nevybavis sam, to ti nikto nekupi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 @DavidLC hodil jsem to na to nato a zkombinoval jsem to s origo překlápěcí sponou... Ten původní tah k tomu nesedí a ani Milano či Shark nepasuje taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se