Spok Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 před 33 minutami, safi napsal: Velká gratulace! Skoro bych si je zařadil do sbírky, kdybych nešetřil na další GS. Díky, zatím nadšeni trvá, nechce se jim z ruky…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreeme Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 (upraveno) Našiel som, že fitted rubber strapy určené pre Moonswatch presne sedia na Sarb035, tak som jeden objednal. Fakt sedí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna 2024 uživatelem extreeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 (upraveno) před 20 hodinami, Spok napsal: Pokud by tam nebylo X, tak jsou ještě dražší Ta cenovka je vlastně hodně nízká na to, že hodinky mají 8L35 a ručně finišované pouzdro - Zaratsu polishing. Podle řady videí na YT. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna 2024 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 před 9 hodinami, lucid napsal: Opět po čase ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bohužel mám trochu horší stav, ale i tak jsem šťastný že je také mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Tak se přiznejte , Husákovy děti kdo z vás chodil házet dvoukoruny do automatů v maringotce a mydlil tam Street fightera. Já se k tomu hrdě hlásím. Krásný časy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 před 9 hodinami, Wendellin napsal: Tak se přiznejte , Husákovy děti kdo z vás chodil házet dvoukoruny do automatů v maringotce a mydlil tam Street fightera. Já se k tomu hrdě hlásím. Krásný časy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tyhle vypadaj spíš na Aladina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 @Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Samuraje mám moc rád. Tyto se celkem slušně zpožďují, ale v normě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 před 19 hodinami, DavidLC napsal: Bohužel mám trochu horší stav, ale i tak jsem šťastný že je také mám Jj, kde jsou ty doby, kdy Seiko mělo invenci a nevykrádali jen sami sebe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 (upraveno) Bejby vločka na blate Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2024 uživatelem killko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 před 2 hodinami, lucid napsal: Jj, kde jsou ty doby, kdy Seiko mělo invenci a nevykrádali jen sami sebe . Potápky s pilotkama zkříží málo kdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 před 11 hodinami, Spongebob napsal: tyhle vypadaj spíš na Aladina No fakt vám nekecám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 (upraveno) On 1/30/2024 at 6:32 PM, Spongebob said: Ta cenovka je ale taky wow na ten "normal" strojek a X na cifru Praveze oproti takym SLA017 ci SLA037 sa daju zohnat za polovicu . Alebo potom ekonomicka alternativa s este viac normal strojcekom: SBDC051 Upraveno 1. února 2024 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 On 1/31/2024 at 9:44 AM, safi said: Velká gratulace! Skoro bych si je zařadil do sbírky, kdybych nešetřil na další GS. Mne sa prave 62MAS pacia viac ako GS potapky. Cervik mi uz intenzivne vrta v hlave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 22 hours ago, Wendellin said: Tak se přiznejte , Husákovy děti kdo z vás chodil házet dvoukoruny do automatů v maringotce a mydlil tam Street fightera. Já se k tomu hrdě hlásím. Krásný časy. Streetfightera az na Nintendu, za dvojkoruny som chodil lamat rekordy na Atari Asteroids , jj super casy . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 On 1/31/2024 at 2:19 PM, Spok said: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten tah bol original k nim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se