Brejk Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 8 hodinami, kaktusář napsal: aha, zajímavé, taky si je půjdu omrknout.. bohužel ty obruázky na netu často takhle klamou no... Seika dřív neklamaly a byl jsem mnohdy překvapený, ale tohle se mi naživo nelíbilo už od prvního pohledu. Třeba na tom budeš líp jak já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince On 12/11/2024 at 8:43 AM, kaktusář said: a pak tu máme tadydletyto: ty bych chtěl samozřejmě taky, ale jak to udělat, když umenšuji sbírku... to fakt nevím :))) Tiez som si povedal, ze uz potrebujem trochu redukovat . Ale este pokukujem (teda okrem mnohych dalsich ) po nejakych so smaltovanym cifrom: a kebyze uz nemam porcelanove Credory, vazne by som uvazoval tiez o niektoeych porcelanovych Arita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince @bluman Jedny se smaltovaným ciferníkem a 6l35 jsou zrovna tady v AKCI https://www.hodinky-koscom.cz/seiko-presage-craftsmanship-sje077j1-k0027845 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince @Waya03 dikes , ale najprv musim redukovat , kvoty na tento rok uz boli prekrocene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince ...ta datumovka vedle (arabské, ale i půlené římské) trojky ty hodinky úplně zabíjí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Dneska vyšel další presage classic kousek v bílo-zlaté kombinaci, tak já nevim. Asi budu muset sehnat střelivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince tříkila 001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Před hodinou, bluman napsal: @Waya03 dikes , ale najprv musim redukovat , kvoty na tento rok uz boli prekrocene Tak to abych hlídal prodejní sekci, máš ještě pořád ty GS SBGW295? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 1 hour ago, Waya03 said: Tak to abych hlídal prodejní sekci, máš ještě pořád ty GS SBGW295? Mam, ale tie nedam , mam plno lepsich kandidatov na predaj . Alebo si jednoducho pockam na novy rok, na nove kvoty, mozno zas dostanem od manzelky pod stromcek hodinkovnicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Musel jsem je zkusit ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince před 20 hodinami, obrbobr napsal: Musel jsem je zkusit ... Na a jak tedy jsou? To je quartz, solar, mecha-quartz? Co ten integrovaný tah? Na tvou tuku mi ta velikost přijde poněkud hraniční, ale třeba to tak vypadá jen na fotce a nosí se pohodlně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Dneska vynesu staré dobré SARBy. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince před 35 minutami, Waya03 napsal: Dneska vynesu staré dobré SARBy. Tak to je nádhera, hlavně ta barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince SKX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Stařeny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lude Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Jako budíky v autě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 16. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince Poslední dobou jsem si kinetiky v různých variantách docela oblíbil. Tyhle budou asi moje vánoční. 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se