kopis Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března před 5 hodinami, ITR napsal: Ahoj. Co to je za strap prosim ta a odkial? Vyzera zaujimavo Ahoj, je to přímo tento https://hodinar-frydl.sluzby.cz/pacific-palma-perlon-seda-s-22-mm-eulit 1
Roman-ZA Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Leviathann Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Zdar všichni, tak po letech zase v tomto vláknu... Uvidíme, jak dlouho mě to s nima bude bavit. Na fotkách vypadají jinak, ale dobrý, baví mě. Už jsem potřeboval trochu změnu. Teď tu budu nějakou dobu strašit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Spongebob Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jiří Sedlák Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Když si koupíš pití do barvy k hodinkám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Jajar Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Dnes takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Lacifer Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Arthur N. Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lucky Lucaso Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Dnes takto. Jen to avizovaný léto nějak zabloudilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jajar Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 29. 3. 2026 v 18:00, kaktusář napsal: já na tom byl stejně, dřív mi to nic neříkalo, pak jsem viděl film apokalypsa, začal na ně víc koukat, pak jsem si jel různé zkusit do helveti, pak jsem zas pozoroval , pak našetřil... a willardy jsou teď moje neoblíbenější automaty. a líbí se mi všechny nějak jsem k nim ale musel dozrát nebo co Asi na tom něco bude . Willardy se mi líbí o něco více kvůli hranatým indexům a rovným ručkám a naživo na Seiko srazu fakt lákavé, ale to pouzdro pořád nějak není můj šálek. Ale...nikdy neříkej nikdy. Nicméně paradoxně víc se mi líbí suchozemci Tortoise, nevím, něco mě na nich láká. 1
Arthur N. Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lucky Lucaso Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Tenglis Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Jarní želvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Lucky Lucaso Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Bu bu bu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
dtx Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
dykmore Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Pořád jsem se chystal je prodat, ale nakonec si je nechám. I přes jejich průměr a to kočičí zlato, cifr je naživo luxusní a tmavošedé lesklé ručky na jiných koktejlkách nejsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
childe Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
misso Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
xbraj19 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se