Zmrzlinar Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 #upopularopinion Mně taky nic neříkají, tím spíš za ty prachy. Mně tam hrozně vadí ten řez černé barvy na kraji cifru protínající indexy. Já vím, "kytara", ale kdyby nechali celý cifr červený, bylo by to lepší. A hlavně May nosil Seika quartzky na tahu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Dnes 5 takže dobrý ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 před 57 minutami, villain83 napsal: . Ahoj,tak tohle bych chtěl mít. Prosím tě kde jsí je sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Dnes klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 (upraveno) před 1 hodinou, qandolak 2018 napsal: Ahoj,tak tohle bych chtěl mít. Prosím tě kde jsí je sehnal? Na Aukru Upraveno 14. května 2020 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Pjetky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 SNXS jsou jednim slovem UZASNE, nejvice me zaujala modra varianta, do dnes lituji ze jsem je poslal dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 SNXS jsou jednim slovem UZASNE, nejvice me zaujala modra varianta, do dnes lituji ze jsem je poslal dal. Jako jo, ale pokud uz ma clovek neco vyzkousene, tak na snxs nejake musky najde. Cifr je asi cajk, k tomu nic nemam. Ale treba tvar pouzdra pri pohledu z boku me zacal stvat dost brzo. Mel jsem i pocit, ze diky tomu tvaru nozky trosku odstavaji od ruky. No a ze je z vrchu pouzdro lestene a tah je brouseny, takze to pri blizsim pohledu vypada, ze tah je z jinych hodinek, to uz je jen tresnicka na dortu ale to uz vylozene vypichuju ty musky. @filo, jkak tys k tomu prisel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Před hodinou, lucid napsal: Na Aukru Tenhle model byl na Aukru nekolikrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 @filo, jkak tys k tomu prisel?Ani nevím. Už je mám doma docela dlouho, na ruku se ale ještě nedostaly. Asi jsem měl potřebu po světlém cifru, ale proti 115200 se prostě nic nedokáže prosadit. A prodat je mi je zase líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 před 3 hodinami, filo-boxer napsal: Pjetky A helemese! Ani jsem netušil, že je máš. Já ty svoje taky moc nenosím, ale i tak je mám moc rád. Občas dostanu chuť na ten jejich chrastící náramek, u kterého se mi zároveň i líbí, že navazuje na nožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fonda Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Lehký upgrade od Harolda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Landmastre. Chvalabohu s extenziou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Dnes GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Včera i dnes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se