Piplík Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 @VojtaB pocitově jsou pro mě ty moje landmastery menší než tuňáky co jsem měl (třeba Emperory nebo Golden Tuny). Hlavně jsou lehčí (-:) Ale “záleží na vkusu každého soudruha” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Velká spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 před 12 hodinami, VojtaB napsal: @Piplík Ty LM jsou dost dobrý, o kolik větší jsou ve srování s Tuňáky? Ty to máš z první ruky :)) Čím dál častěji mám myšlenky na SD, ale obávám se, že všechno bude velký a nejhratelnější by to asi bylo bez nožek... Takhle vypadají na mý ruce Ninja Tuna... S rukou na tom budeme podobně, LM jsem měl na ruce a neměl jsem s velikostí problém. Tuňák je ale pro mne naprostá výjimka co se týká velikost/pohodlí. Alespoň u SBBN. Velký na gumě bych asi nedal, bohužel, ale já už mám vybráno a klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 solar ARNIE PS. ake oznacenie ma ich guma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Seiko R043011J0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Dneska doma u kamen (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 GL831 "Irezumi" Tatto od Uncle Seiko vyzera dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Titan se SAN Mai na nedělní procházce (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 skoro cely vikend starodavne Sejka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Druhej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Dneska jsem venku “nabíjel” solar divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Do háje, já si nechávám Dana trošku uzrát a on mi je Pavel vyfoukne. No co už. Těch pár týdnů/měsíců ještě počkám. :)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 před 41 minutami, Ace84 napsal: Do háje, já si nechávám Dana trošku uzrát a on mi je Pavel vyfoukne. No co už. Těch pár týdnů/měsíců ještě počkám. :)))) Petře, tak sorry. Určitě vymyslíš něco jiného do krabice, než někde seženeš GS divery. Aby jsi na ty moje nečekal moc dlouho (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Máš pravdu. Mám co nosit. užívej je. Máš parádní dvojici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Proces čištění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se