nooski Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Dnes venčím modré pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 15 hodinami, tombas napsal: Opět paráda. Nakonec nebudeš vědět, který řemen dřív ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Právě teď, Chronopetr napsal: Opět paráda. Nakonec nebudeš vědět, který řemen dřív ;-). Dík, na cestě mám i ocelový broušený tah, tak jsem zvědavý. Pravda je, že NATO strapy, tím, že jsou podvlečené ve dvou vrstvách pod hodinkama, dost zvětšují celkovou výšku. Na klasickém řemenu nebo na tahu ty hodinky sedí líp na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Co to je zac? To vypada jako SNZG s chronem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 9 minutami, Pepino777 napsal: Co to je zac? To vypada jako SNZG s chronem Ahoj, je to: Seiko Military Chronograph SNDA57P1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Diky, zajimavy kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 3 hodinami, ismit napsal: Co je to za tah? Vypadá suprově... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 12 minutami, sádrovejježek napsal: Co je to za tah? Vypadá suprově... co je to za nick? vypadá suprově! je to Razorwire od Uncle Seiko. Čekal jsem na něj docela dlouho (nebyly koncovky pro Samuraje), tak konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 3 minutami, ismit napsal: co je to za nick? vypadá suprově! je to Razorwire od Uncle Seiko. Čekal jsem na něj docela dlouho (nebyly koncovky pro Samuraje), tak konečně. Díky a koukám, že se čekání vyplatilo. (A nick? Jeden známý o mě prohlásil, že hulím jak sádrovej ježek... tak jsem si to vzal za své) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Pořád želvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 V 22. 3. 2021 v 8:30, jakubko napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Jsem rád že tu nejsem sám a pvd jim sluší. Já dnes na novém canvasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 pekny zaciatok dna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 1 hodinou, jovani napsal: pekny zaciatok dna Super, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Jsem rád že tu nejsem sám a pvd jim sluší. Já dnes na novém canvasu Tak jsem to taky na dnes prohodil na zelenou - pro porovnani v te cerne verzi - to byl original remen na ktery jsem si dlouho nevspomel, dik za inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 moje obľúbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 20 hodinami, sádrovejježek napsal: Co je to za tah? Vypadá suprově... Jo je dobrej, taky jsem na něj u UNCS koukal, ale víc se mi zalíbil tento rýžovej: https://www.uncleseiko.com/collections/samurai-diver/products/beads-of-rice-bracelet-for-the-seiko-samurai ale zatím nedostupný... mám zadaný avízo až někdy zase bude. Tak jsem zvědav zda se to někdy stane Zatím si budu užívat gumky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Jo, ten bude taky, já jsem ho objednával v srpnu a v listopadu byl doma. Doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se