shewcza Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 7 hodinami, shewcza napsal: Tak jo Jsou na ruce??? Já dnes takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Na papíru Peťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 10 hodinami, shewcza napsal: Tak jo To je nadherna fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Z NATO zpět na Jubilee, #SKX009.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Tak jsem se konečně po půl roce dostal k bábušce a hned se pustil do sekání. Dosekal jsem a hned začalo lejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 @shewcza to je mobilovka? Podobné záběry nejsou sranda ani zrcadlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 @nooskitohle jsem fotil sony alpha a77 + tamron 90mm f/2.8 SP. Umí 12 snímků za vteřinu, takže se to celkem dá. Mobilem jsem to nezkoušel, protože si myslím, že je to ztráta času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Díky, já si říkal, že by to musel být sakra mobil. 12 snímků za vteřinu je pořádný kulomet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 A dnes tématicky na moři. Sice jen holandské Markermeer, ale meer to je . #skx009Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Podívate se z včera z vlastního okna a vono tam stoj El Camino. Dokonce i s předpisovejma kostkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Dnes stařenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Titan a Titan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Dneska tohle. Ale na odvrácené straně je Orient ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 V 16. 5. 2021 v 7:42, DanHampl napsal: A dnes tématicky na moři. Sice jen holandské Markermeer, ale meer to je . #skx009 Sent from my iPhone using Tapatalk Asi už se Tě tu na to někdo ptal, tak pardon že sem ignorant, ale mě by tak jako zajímalo, jak se čék stane kapitánem tohodle nákladního hoveda? Náhoda, nebo záměr? A jak je to náročný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Dneska oranžády... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Asi už se Tě tu na to někdo ptal, tak pardon že sem ignorant, ale mě by tak jako zajímalo, jak se čék stane kapitánem tohodle nákladního hoveda? Náhoda, nebo záměr? A jak je to náročný?Ono to zas tak velké není (110m dlouhé, 11.40m široké a při max. ponoru 3.10m nějakých 2.630 tun). To se člověk narodí do panelového domu plného “šífáků”, otec pracuje celý život jako dispečer na překladišti v přístavu v Děčíně a překlad lodě, strýc pracuje jako kapitán vnitrozemské plavby. Když v tom jeden vyroste, tak jen pokračuje v tom co vidí. Takže jedna škola, druhá škola a pak už jen praxe. Do vojny u nás (ČSPL), po vojně pak Rýn a okolní toky. Přes 10 let na palubě a pak další učení, pár zkoušek a okolo 30-ti ze měl byl kapitán. Jako kapitán jezdím cca. 15 let a každý den se učím (praxí), ale je to práce jako každá jiná. Nic není nemožné. Velkou výhodou je, že mě to k tomu všemu hlavně hodně baví.Pro zajímavost aktuálně čekáme až odstraní most v Groningen (Holandsko), co dle zpráv trefil ten český kapitán, abychom mohli jet dál.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 u nas prsi bez prestavky uz 12 hodin, tak nieco do vlhka na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se