kolky87 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Ďakujem Skipimu za nový ťah SJ Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Po cely den s mantickami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 19. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2021 Babyny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hernajz Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Dnes tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 #ukazbambuli Aneb ručičky ze seiko 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Tak ano, je pravda, že jsem se úplně unáhlil, protože ta podobnost je tam nulová, jsou to na první pohled prostě dvě úplně diametrálně odlišný vteřinový ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 věřim tomu, že bys na první podhled vedle sebe poznal rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Hm... já určitě ne. Ale mám zkušenost s tím, že kdo něco vidět chce, tak to uvidí vždy. Taky sem to tak měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Dám to i sem, po delší době větrám jedny z edice age of discovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 @gargamel i kdyby to tak bylo, vůbec by mi to žíly netrhalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 2 hodinami, gargamel napsal: Hm... já určitě ne. Ale mám zkušenost s tím, že kdo něco vidět chce, tak to uvidí vždy. Taky sem to tak měl. Tak pak jsou GS pro tebe vyhozené prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Já takhle. Jinak skrzevá shodné vteřinovky Seiko 5 a GS doporučuji shlédnout toto video . Jasně, ne každý si své hodinky prohlíží pod mikroskopem. Ta precizní práce je u GS jednoznačně odvedená a toho si mnozí váží a utratí za to své peníze. Já GS nemám a na 99,9% ani mít nebudu, ale před jejich uměním smekám. Zatím co u Seiko 5 jsem rád, že vteřinovka obíhá a víc od ní nečekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 No vždyť to je ale v pořádku, proti tomu nic nemám. Ale tvrdit, že jsou ty ručičky z nějakýho mysteriózního důvodu úplně jiný, když jasně vidím, že sou na 99.9% stejný (ano vím, že GS má krytku) mi už v pořádku nepřijde. Mě se už tahle ručička vlastně taky docela líbí, chtělo si to jen zvyknout. Jinak ty géesa sou parádní, láká mě něco z nich zkusit. Asi budu za troubu, ale nikde sem to zatím nenašel- nevíte někdo o nějakých GS s daydate...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 SBGTxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 11 minutami, xbraj19 napsal: Tak pak jsou GS pro tebe vyhozené prachy Ale ne, takhle sem to přece nemyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 dr.sphinx to sou ale asi quartzky, já myslel právě v automatu... Zatím sem na ně nenarazil. Jinak video je teda famózní, teda ta kvalita GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Mechanické GS s day date nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Xbraj19 - toho sem se právě bál Sem furt doufal, že blbě hledám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se