Chronopetr Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 9 hodinami, Majlan napsal: Z povánočnich návštěv přidám můj poslední přírůstek Seiko SNXJ89 Jo, to je elegance! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Já taky užívám ježíškovského přírůstku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Čekání na třetí dávku ve společnosti Samurai Dark Manta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Vidím špatně a nebo ti opravdu licují indexy? Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXmass Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Vidíš dobře, lícují. Po všem, co jsem četl, jsem měl malé obavy, ale jsou až překvapivě dokonalé… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 8 minutami, XXmass napsal: Vidíš dobře, lícují. Po všem, co jsem četl, jsem měl malé obavy, ale jsou až překvapivě dokonalé… Tak to si šťastlivec velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 4 hodinami, Chronopetr napsal: Jo, to je elegance! Díky, jsem s nimi moc spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Sedí perfektně a modrá na hodinkách je top... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Přemýšlím, kterej tah k nim jde líp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 před 39 minutami, TomasK napsal: Přemýšlím, kterej tah k nim jde líp ? Za mne teda, tahy bez koncovek jsou takové nedomrdlé... A v rámci až retro vzhledu hodinek tak klidně ten spodní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Dnes došel balíček až z dalekého Japonska. Vždy jsem chtěl vyzkoušet takový ten až klasický design, jestli mi bude sedět a můžu se posunout u Seika dál. Seiko SARV, JDM model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Malé, ale šikovné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 @tatraplan Pekne hodinky. A tiez fotky. @DavidLC Presne tak. Aj s malym šaškom sa da urobit velke divadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Právě teď, EpsteinBarr napsal: @tatraplan Pekne hodinky. A tiez fotky. @DavidLC Presne tak. Aj s malym šaškom sa da urobit velke divadlo. Jasný, vždycky se z toho dá nějak vylízat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Me milovane zimni hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se