Zdenek1307 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 10 minutami, Josef Šimon napsal: https://www.strapcode.com/products/metal-ss-bcl20-b062 Cena šílená, ale kvalita tomu opravdu odpovídá. Dodání 3 dny. Vypadá vážně hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Šimon Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 21 minutami, Dushakx napsal: Platit jsi ještě něco? (clo dph) nebo to mají zahrnutý v objednávce? Bohužel, cena díky poplatkům už opravdu děsná, ale rozhodně nelituji, spíš naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 2 minutami, Josef Šimon napsal: Bohužel, cena díky poplatkům už opravdu děsná, ale rozhodně nelituji, spíš naopak. No já už za nový pásky a řemínky na samuraje utratil tolik, že by mě ten Strapcode vyšel nastejno. Zatím mě drží od nákupu Hexadu Barton-guma a jedno pevný NATO Nakonec do toho stejně asi půjdu. Dík za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Šimon Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 před 22 minutami, Dushakx napsal: No já už za nový pásky a řemínky na samuraje utratil tolik, že by mě ten Strapcode vyšel nastejno. Zatím mě drží od nákupu Hexadu Barton-guma a jedno pevný NATO Nakonec do toho stejně asi půjdu. Dík za info Přesně z tohoto důvodu jsem to rovnou všechno přeskočil a šel rovnou do Stracode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Neskorá kávička s Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Udělal jsem si radost. Mám i pepsiny, tak už jsem věděl do čeho "jdu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Oranžová variace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Rock’n’roll all night Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Po 4 měsících u rádiem řízených Citizenů nakonec moje první Seiko potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MazziMaster Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 před 16 hodinami, MazziMaster napsal: Krása...černý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jader Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Seiko Samurai Titan / Black dial SBDA001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Polarky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MazziMaster Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 1 hour ago, Spongebob said: Krása...černý? Áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Poslední týdny Sarby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se